LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Beroemde schilderijen

Beroemde schilderijen

Denk Spelletjes ? Ben jij een kunstkenner? Test het in dit grappige spel waarin dertig parodieën op beroemde schilderijen worden getoond. Daaronder een meerkeuzemenu met telkens drie mogelijkheden. Geef je ogen de kost en probeer om het origineel van alle hilarische schilderijen te raden!
Oplichten

Oplichten

Denk Spelletjes ? Probeer om alle vakken op te lichten, maar ze mogen elkaar niet raken.
Zoek de Verschillen 12

Zoek de Verschillen 12

Denk Spelletjes ? Klik op de 5 verschillen tussen de twee foto's voor de tijd om is. Als je op de verkeerde plek klikt verlies je extra tijd!
Sling

Sling

Behendigheid Spelletjes ? In het spelletje Sling ben je een slijmfiguurtje dat van punt naar punt slingert. Ieder level is weer verrassend anders.
Sneeuwtruck

Sneeuwtruck

Kerst Spelletjes ? Rij met je sneeuwtruck door de besneeuwde bergen en probeer zo ver mogelijk te komen! Kijk uit dat je niet over de kop slaat, want dan kun je opnieuw beginnen.
Hoofdsteden Azie

Hoofdsteden Azie

Denk Spelletjes ? Weet jij waar alle Hoofdsteden in Azië liggen?
MagDef

MagDef

Behendigheid Spelletjes ? In MagDef is het de bedoeling dat je je vijanden verslaat door afval over ze uit te storten. Dit afval pak je op door er met je ruimteschip overheen te vliegen. Houd de linkermuisknop ingedrukt om je schip te upgraden; een geupgrade schip kan zwaardere voorwerpen en vijanden aan. Je basis kan je upgraden door er afval over uit te storten.
Hekserij

Hekserij

Denk Spelletjes ? Maak series van 3 of meer identieke symbolen, zodat ze uit het veld verdwijnen. Met combinaties van 4 of meer symbolen kan je krachtige toverspreuken maken. Onvernietigbare symbolen kunnen alleen maar door zo'n tovercombinatie weggespeeld worden. Er zijn ook jokersymbolen.
Moedige draak

Moedige draak

Avontuur Spelletjes ? Een verveelde prinses geeft een moedige ridder het bevel om de draak te verslaan. Dat is natuurlijk niet tegen dovemansoren gezegd! De draak is alleen niet van plan om zich te laten uitroeien, want hij heeft het prima naar zijn zin in het koninkrijk, en vindt deze plannen de grootste onzin.
BNKR

BNKR

Avontuur Spelletjes ? Jij bent een robot die leeft in een door mensen gebouwde wereld. Waar zijn alle mensen gebleven? De energie die jij en de andere robots nodig hebben om te bestaan, wordt steeds zeldzamer. De zoektocht wordt dan ook steeds moeilijker. Help jij de robot om aan de nodige energie te komen? Succes met dit zoekspel!
Sint Boter Kaas en Eieren

Sint Boter Kaas en Eieren

Sinterklaas Spelletjes ? Speel een speciale Sinterklaasversie van Boter, Kaas en Eieren, tegen de computer of tegen een andere speler! Wie het eerst drie op een rij heeft, heeft gewonnen!
Twee 3

Twee 3

Denk Spelletjes ? Schiet alle getallen die je op je af komen kapot. Je kan schieten met 2tjes en 3tjes. Om een blok kapot te schieten moet je wel precies op 0 uitkomen, als er dus een 5 op je af komt moet je schieten met een 2 en een 3.
Gevonden Verloren

Gevonden Verloren

Avontuur Spelletjes ? Zoek aanwijzingen in het huis om de eigenaar te vinden.
Het verhaal van Pliskin 2

Het verhaal van Pliskin 2

Denk Spelletjes ? In deze aflevering van het verhaal van Pliskin neemt Pliskin het nog een keer op tegen Rufus. Nadat Pliskin in een vreemde villa en van zijn geheugen beroofd wakker werd, vond hij Rufus, die hij uiteindelijk door een tijdportaal achterna ging. Hij kwam terecht in een oud kasteel van Rufus en moet hij een weg vinden om te ontsnappen. Help Pliskin om alles te vinden wat hij daarvoor nodig heeft en laat je niet betrappen! Bruikbare voorwerpen glanzen geel als je er met de muis op wijst. Combineer of gebruik ze om opdrachten uit te voeren en raadsels op te lossen. Succes!
Dibbels in de winter

Dibbels in de winter

Denk Spelletjes ? De Dibbels zijn er weer! Deze keer in de winter, want ook in het land van de Dibbels wisselen de seizoenen. De koning van de Dibbels moet in deze aflevering van iglo naar iglo zien te komen. Onderweg zijn er helaas allerlei hindernissen die zelfs een machtige koning niet op kan lossen. Maar wat de koning niet kan, kunnen zijn onderdanen vast wel voor hem regelen. De Dibbels bouwen bruggen, trappetjes en stapstenen door ergens te gaan liggen of staan. Zorg jij ervoor dat de koning droog overkomt? Vergeet ook niet dat er zo veel mogelijk Dibbels naar de overkant moeten komen!
Voetbalfan

Voetbalfan

Denk Spelletjes ? In deze point&click-game help jij een voetbalfan om een plaatsje te bemachtigen in het stadion waar de Europese Kampioenschappen worden gespeeld. Doe je best en verzamel alle voorwerpen die hij nodig heeft in de juiste volgorde!
Schildpadje ontsnapt

Schildpadje ontsnapt

Behendigheid Spelletjes ? Een schildpadje is door een kok in een pan gestopt: hij wil soep van hem koken. Laat de schildpad ontsnappen voor het water te heet wordt: dit kan alleen wanneer hij voldoende snelheid heeft opgebouwd! Hierna begint de uitdaging: pak zo veel mogelijk muntjes en val niet tussen twee aanrechten in!
Frost

Frost

Denk Spelletjes ? Doof alle vlammen door er ijsblokken overheen te schuiven of bovenop te laten vallen! Dit wordt steeds lastiger, dus je moet goed nadenken hoe je de vlammen kunt bereiken, en in welke volgorde je de blokken verplaatst, weghaalt of juist laat ontstaan.
Tovenaars vs Vikings 2

Tovenaars vs Vikings 2

Aktie Spelletjes ? Help de tovenaars om de Vikings op allerlei manieren te verslaan in dit vervolg op Tovenaars vs Vikings! Zorg dat je series van twee of meer gelijksoortige tovenaars wegklikt: hiermee verdien je combo's die je aanvalskracht versterken. Wanneer je drie waves hebt verslagen, breekt een nieuwe dag aan.
Sketcher

Sketcher

Kids Spelletjes ? Ga met je muiscurcor in de juiste volgorde over de getallen. Hoe sneller je bent, hoe hoger je score! Wanneer je alle lijnen hebt getrokken, verschijnt er een plaatje!
Linx Moeilijk

Linx Moeilijk

Denk Spelletjes ? Verbind blokjes van dezelfde kleur met elkaar in zo min mogelijk klikken. Je verbindt ze met elkaar door een pad te tekenen over de donkerblauwe tegels. Je kunt het spel ook in de 'kleurenblind'-modus spelen!
Funny Quest

Funny Quest

Denk Spelletjes ? Probeer om de sleutels naar de sleutelgaten te brengen!
Elektronen verbinden

Elektronen verbinden

Denk Spelletjes ? Verbind alle elektronen met elkaar en maak zo een schakeling. De lijnen mogen elkaar niet kruisen, dus het is zaak om goed na te denken voordat je begint met elektronen verbinden.
Redding in de bergen

Redding in de bergen

Race Spelletjes ? Je bent een reddingswerker die een gewonde man naar het ziekenhuis moet brengen. Dit is niet makkelijk, want je moet er een besneeuwde bergkam voor over. Gaat dit je lukken? Succes!
Gekleurde blokkenschuiver

Gekleurde blokkenschuiver

Denk Spelletjes ? Los iedere puzzel op door de blokjes naar de hokjes te leiden die dezelfde kleur hebben. Je kunt ook alle blokjes van één kleur tegelijk verplaatsen, met behulp van de 'bot'-knop. Iedere kleur gaat een andere kan op: de gele gaat omhoog, de rode gaat naar rechts, de groene gaat omlaag en de blauwe gaat naar links. De blokjes hebben elkaars hulp nodig om hun bestemming te bereiken: ze kunnen elkaar een bepaalde kant op duwen, waar ze op eigen kracht niet heen zouden kunnen. Denk goed na in welke volgorde je de blokjes verplaatst!
Detective Grimoire

Detective Grimoire

Avontuur Spelletjes ? Los de detective game op
De Morgen Erna

De Morgen Erna

Denk Spelletjes ? Je wordt wakker na een kater en moet proberen alles weer in orde te krijgen.
Blokken Wegslaan

Blokken Wegslaan

Denk Spelletjes ? Probeer de blokken onder Daruma weg te slaan zonder dat hij uit het beeld vliegt, over de kop gaat of op zijn zij belandt.
Keverjacht

Keverjacht

Behendigheid Spelletjes ? In dit spel is het de bedoeling dat je een serie van 3 of meer kevers van dezelfde kleur maakt, zodat deze vervolgens verdwijnen. Als een kever Timons en Pumbaa's cirkel in vliegt, is het spel voorbij! Om naar het volgende level te komen, moet je alle superkevers aan de buitenkant van de groep uitschakelen met een kever van dezelfde kleur. Tip: je hoeft niet alle kevers uit te schakelen. Probeer je er een weg doorheen te banen om bij de superkevers uit te komen. Regenboogkevers kunnen de kleur aannemen van iedere kever die ze raakt; elektrische kevers zorgen ervoor dat de zwerm enkele seconden sneller beweegt; vrieskevers leggen de zwerm enkele seconden stil.
Een pleziertje

Een pleziertje

Denk Spelletjes ? Je bent iemand nog iets schuldig, en nu moet je er iets voor doen: je moet senator Lobe doden. Klik op de andere figuren om een gesprek aan te gaan en zoek een manier om je missie met succes uit te voeren.
Bevrijd het Aapje

Bevrijd het Aapje

Denk Spelletjes ? Dit is een grappig denkspelletje waarin jij een aapje helpt om te ontsnappen. Het diertje kan boomstammen, oranje blokken en grijze containers verplaatsen, maar de grijze, betonnen blokken kunnen niet verplaatst worden. Boomstammen veranderen trouwens in betonblokken zodra het aapje ze verplaatst. Denk slim na en verplaats de obstakels in de juiste volgorde!
Submachine Zero

Submachine Zero

Denk Spelletjes ? Een apart hoofdstuk in de Submachine serie. Vind je weg door dit avonturenspel.

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game