LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Draka

Draka

Denk Spelletjes ? Het is volle maan, en deze kruising tussen een spin en een vampier heeft wel zin in wat mensenbloed! Hij spint een web, om zo steeds dichter bij zijn prooien te komen. Hierbij kan hij zich alleen vasthechten aan punten binnen de groene cirkel. Per level heeft de spin een maximum aantal draden dat hij kan spannen. Ook zijn er allerlei andere voorwerpen die hij slim kan inzetten om in beweging te komen: een ballonnetje bijvoorbeeld, waarmee hij om het huis heen kan vliegen. Knip het web op het juiste moment en de juiste plaats door om het spinnetje bovenop zijn prooi te laten vallen!
Monsters in dozen

Monsters in dozen

Denk Spelletjes ? Teken lijntjes die ervoor zorgen dat het monstertje in de doos terechtkomt. Tijdens zijn val kan hij vruchtjes eten: zorg jij dat hij ze allemaal opeet voordat hij in de doos belandt?
Red je schaapskudde

Red je schaapskudde

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent een tovenaar die de hele dag druk is met het beschermen van schapen. Er is namelijk een boze reus die het heeft gemunt op de onschuldige schapen: hij gooit er stenen naartoe maar jij gaat ervoor zorgen dat de stenen de schapen niet bereiken. Dit doe je door lijnen te trekken, die balken worden; deze houden de stenen tegen. Deze balken zijn maar tijdelijk en de reus blijft stenen gooien, die verder stuiteren, dus je moet lijnen blijven trekken. Probeer om je schaapskudde zo lang mogelijk compleet te houden!
Blij in de lucht

Blij in de lucht

Denk Spelletjes ? Help de gele poppetjes om in de lucht te blijven zweven en zorg dat de grijze poppetjes vallen. Dit doe je door lijnen te trekken, en daarna op 'go' te klikken. Zorg dat in ieder level de ster(ren) wordt/worden geraakt!
Scribbles 2

Scribbles 2

Denk Spelletjes ? Speel dit leuke, uitdagende tekenspel waarin je de 'Scribbles' naar een doosje moet leiden door lijntjes te tekenen. Eenvoudig, zou je zeggen, maar niets is minder waar! Er zijn namelijk allerlei obstakels die alle kanten op bewegen en zo de Scribbles overal heen schieten. Teken je lijnen precies zo, dat de Scribbles toch in de doos belanden! Als je je vergist, kun je je lijn uitgummen en opnieuw beginnen, net zo lang tot je inkt op is. Veel tekenplezier!
Elektronen verbinden

Elektronen verbinden

Denk Spelletjes ? Verbind alle elektronen met elkaar en maak zo een schakeling. De lijnen mogen elkaar niet kruisen, dus het is zaak om goed na te denken voordat je begint met elektronen verbinden.
Van schots naar schip

Van schots naar schip

Behendigheid Spelletjes ? Zorg dat alle Vikingen die in het ijs zitten opgesloten, op hun schip komen. Hiervoor moet je de ijspegels waar ze in vastzitten, lossnijden van de rest van het ijs. Het wordt steeds ingewikkelder doordat de ijsblokken over het ijs moeten schuiven: daar kunnen ze achter allerlei obstakels blijven haken. Vul deze op met ander ijs, of snijd ze weg. Hoe minder sneden je maakt, hoe beter dit is voor je score!
Getekende ontsnapping

Getekende ontsnapping

Avontuur Spelletjes ? Dit vosachtige meisje kan iets heel bijzonders: dingen laten verschijnen of laten verdwijnen. Zo kan ze bijvoorbeeld bruggen bouwen om over afgronden te lopen. Blauwe bouwwerken moeten ergens op rusten om op hun plaats te kunnen blijven, rode bouwwerken blijven ook op hun plaats wanneer ze nergens op rusten. Ga met het vossenmeisje op avontuur en verzamel zo veel mogelijk hartjes en muntjes.
Verpletterende blokken

Verpletterende blokken

Denk Spelletjes ? Het kwaad hangt deze poppetjes als het zwaard van Damocles boven het hoofd. De woorden rivaliteit, valse vrienden, onwetendheid en nog veel meer slechte eigenschappen staan geschreven in blokken die jij op hun hoofden moet laten vallen. Hierbij moet je soms gebruik maken van grijze blokken, die je kunt laten verdwijnen. Een goede timing is superbelangrijk: denk vooral ook goed na over de volgorde waarin je dingen doet!
Een kruispunt vol bussen

Een kruispunt vol bussen

Behendigheid Spelletjes ? Als buschauffeur moet je ervoor zorgen dat jouw passagiers veilig in- en uit kunnen stappen bij de bushalte. Zorg jij ervoor dat de bussen naar de juiste halte rijden zonder dat er botsingen ontstaan? Wanneer je een uitroepteken ziet verschijnen, weet je dat er een voertuig aankomt.
Smikkelnoten 2

Smikkelnoten 2

Behendigheid Spelletjes ? Help de eekhoorn om noten te verzamelen voor zijn baby! Snij het koord op de juiste plek(ken) door, zodat hij in zijn val of duikvlucht alle nootjes raakt.
Verpletterende blokken 2

Verpletterende blokken 2

Denk Spelletjes ? In dit spel neem jij het recht in eigen hand: je straft poppetjes voor hun lichtzinnigheid, onvoorwaardelijke geloof, hunkeren naar goedkeuring en nog veel meer eigenschappen die staan geschreven in blokken. Deze blokken moet jij op hun hoofden laten vallen. Hierbij moet je soms gebruik maken van grijze blokken, die je kunt laten verdwijnen. Een goede timing is superbelangrijk: denk vooral ook goed na over de volgorde waarin je dingen doet!
Teken en verdedig LP

Teken en verdedig LP

Denk Spelletjes ? Een Level Pack van Teken en verdedig! Lok de boeven in de val door te doen alsof je in de bergen van Yellowstone Park bent verdwaald. Teken blokken die de kanonskogels tegenhouden die je anders zouden doden.
Virusreactie 1

Virusreactie 1

Denk Spelletjes ? Probeer om een zo lang mogelijke kettingreactie te maken. De rondjes brengen elkaar in beweging wanneer de blauwe lijntjes elkaar raken.
Virusreactie 2

Virusreactie 2

Denk Spelletjes ? Probeer om een zo lang mogelijke kettingreactie te maken. De rondjes brengen elkaar in beweging wanneer de blauwe lijntjes elkaar raken.
Sterrenlicht

Sterrenlicht

Behendigheid Spelletjes ? Schiet met de bal op de sterren en zorg dat je ze allemaal raakt.
Bom Kettingreactie

Bom Kettingreactie

Denk Spelletjes ? Probeer de bom telkens zo te plaatsen dat met 1 ontploffing alle bommen tot ontploffing komen.
Atomen

Atomen

Behendigheid Spelletjes ? Splits met jouw atoomontploffing de gevraagde hoeveelheid atomen!
Atomen 2

Atomen 2

Behendigheid Spelletjes ? Vernietig nu nog meer atomen! Probeer elke keer een grotere kettingreactie te veroorzaken.
Rugzak Gooien

Rugzak Gooien

Behendigheid Spelletjes ? Mik de ruimte-rugzakken van deze Marsmannetjes op de hoofden van de anderen. Probeer kettingreacties te maken voor extra punten.
Sterrenlicht 2

Sterrenlicht 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer alle sterren te laten branden met behulp van 1 enkele ster. Dit krijg je voor elkaar door op de juiste ster te schieten.
Bubbels Kettingreactie 3

Bubbels Kettingreactie 3

Behendigheid Spelletjes ? Het is de bedoeling om alle bubbels roze te krijgen. Een bubbel knapt kapot zodra er het getal 4 in staat en er wordt op geklikt of wanneer een naast gelegen bubbel ontploft. Je kunt alleen de roze bubbels aanklikken.
Mickey's Strandfeest

Mickey's Strandfeest

Denk Spelletjes ? Laat de met water gevulde bellen knappen, zodat deze ook de andere bellen in het speelveld laten knappen. Ga net zo lang door tot je het hele veld hebt leeggespeeld.
Licht aan licht uit

Licht aan licht uit

Denk Spelletjes ? Zorg dat de gele gloeilamp de grijze lamp bereikt. Dit doe je door op de lichtgrijze gloeilampen te klikken die je wilt laten verdwijnen. Hierdoor wordt de gele lamp verplaatst. De blauwe lampen kan je gebruiken om de gele lamp een eindje verder te laten stuiteren in de goede richting. Zodra de gele en grijze gloeilamp elkaar raken, verdwijnen ze.
IJzige cadeautjes

IJzige cadeautjes

Behendigheid Spelletjes ? Klik naast een ijsblokje om een explosie te veroorzaken, en daarmee een kettingreactie. Verzamel cadeautjes door er je muis naartoe te bewegen. Probeer om de bommen te gebruiken die ook rondzweven: daarmee wordt de kettingreactie nog heftiger!
Xross fire

Xross fire

Aktie Spelletjes ? Dertig levels waarin jij als soldaat zo veel mogelijk vijanden moet neerknallen met je wapen, dat in vier richtingen schiet. Er wordt een soort kettingreactie veroorzaakt, want de soldaten die jij neerschiet, schieten op hun beurt per ongeluk ook hun medesoldaten neer. Je snapt het al, hoe meer slachtoffers je maakt, hoe verder je komt.
Stijgend water

Stijgend water

Denk Spelletjes ? Red dit mannetje, zodat hij niet verdrinkt in het steeds sneller stijgende water! Plaats blokken, reddingsboeien e.d. op de juiste plaats, zodat het mannetje snel naar de oppervlakte kan zwemmen.
Zombieverdelger

Zombieverdelger

Denk Spelletjes ? Alle vieze, enge monsters moeten dood. Dit kun jij verzorgen als je op het juiste moment het juiste voorwerp aanklikt. Zoals een bom die moet afgaan, of een balk waardoor de monsters op messen vallen. Sommige dingen moeten zelfs in een vaste volgorde, anders loopt het nog mis.
Stijgend water 2

Stijgend water 2

Denk Spelletjes ? Plaats het zware blok op de juiste plaats, zodat de mannetjes op tijd naar boven kunnen zwemmen wanneer het water stijgt en de boomstammen zinken!
Explosieve Inktvis

Explosieve Inktvis

Behendigheid Spelletjes ? Het is druk onder water! Er zwemmen vissen, inktvissen, onderzeeërs en zelfs ijskristallen. In dit spel hebben ze allemaal een functie en kunnen ze je veel punten opleveren! In ieder level is het de bedoeling dat je zo veel mogelijk onderwaterschepsels laat verdwijnen. Klik naast de bommen om een explosie te veroorzaken, en hiermee een kettingreactie. Er zijn verschillende soorten bommen, die nòg heftiger explosies veroorzaken. De oranje inktvis maakt inktmijnen, waarmee je een nog grotere kettingreactie krijgt. Verzamel visjes door de inktvis eroverheen te bewegen en vernietig onderzeeërs om extra minigames te kunnen spelen, binnen het spel. De schatkisten bevatten diamanten, die je ontzettend veel geld kunnen opleveren: dit kun je weer gebruiken om bommen te kopen. Speel alle achttien levels uit!
Nog 10 kogels

Nog 10 kogels

Aktie Spelletjes ? Vanaf de grond schiet jij op alles wat er in de lucht maar beweegt. Wees zuinig met je munitie, want deze is niet onbeperkt. Na ieder level kun je handige upgrades uitvoeren!
Blauw overwint

Blauw overwint

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om alle rode ballen blauw te maken door er blauwe ballen tegenaan te schieten. Je bereikt dit doel alleen wanneer je kettingreacties veroorzaakt! Je krijgt telkens drie pogingen.

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game