LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Mex

Mex

Denk Spelletjes ? Help je team van robots om het gevecht met de vijand te winnen.
MagDef

MagDef

Behendigheid Spelletjes ? In MagDef is het de bedoeling dat je je vijanden verslaat door afval over ze uit te storten. Dit afval pak je op door er met je ruimteschip overheen te vliegen. Houd de linkermuisknop ingedrukt om je schip te upgraden; een geupgrade schip kan zwaardere voorwerpen en vijanden aan. Je basis kan je upgraden door er afval over uit te storten.
Stadsvete

Stadsvete

Denk Spelletjes ? Verover het terrein terug dat ooit van jouw opa en zijn Rode Draken was. Breng de torens en werkplaatsen van je tegenstander in jouw macht voor hij de overhand over jou krijgt.
Verstop Caesar

Verstop Caesar

Denk Spelletjes ? In dit spel moet je Caesar verstoppen. In elk level moet je ervoor zorgen dat een of meer munten met het portret van Caesar erop niet worden bedolven onder het puin. Denk goed na, want je middelen zijn beperkt. Succes!
Monstermoordenaars

Monstermoordenaars

Aktie Spelletjes ? Er was eens een knappe koning. Deze had helaas niet zo lang de tijd om van zijn eigen knappe uiterlijk te genieten, want een monster viel hem aan en hij overleefde het niet. Zijn geest besloot toen om wraak te nemen en stelde een legertje van soldaten samen: de Monstermoordenaars! Jij bent één van deze soldaten, en gaat op pad samen met de koning. Volg zijn instructies (aanvallen, terugtrekken, enz.) en ga met je muis over goud en edelstenen om deze te verzamelen.
Verstop Caesar 3

Verstop Caesar 3

Denk Spelletjes ? In dit spel is het de bedoeling dat je Caesar verstopt. In elk level moet je ervoor zorgen dat een of meer munten met het portret van Caesar erop niet worden bedolven onder het puin. Denk goed na, want je middelen zijn beperkt. Succes!
Project Wasteland 0

Project Wasteland 0

Avontuur Spelletjes ? Dit is een bètaversie van een spel dat nog verder ontwikkeld gaat worden. In de huidige versie vecht je tegen allerlei verschillende vijanden: in ieder level vecht je weer een ander gevecht.
Flagstaff deel 4

Flagstaff deel 4

Aktie Spelletjes ? Alle bewakers in het kasteel zijn gek geworden. Blijkt dat het enige medicijn het drinken van de melk van de anti-geit is. Die anti-geit woont op de Berg der Gekte. Onderweg naar de berg, komt ons gezelschap in een bos terecht. Hier worden ze tegengehouden door de koningin van het bos. Zij weet de weg naar de Berg der Gekte, maar die weg loopt door haar koninkrijk. Om door het bos te mogen reizen, moet er tol worden betaald. Niemand heeft echter geld bij zich, maar toch moeten ze door het bos. De koningin is hier wel blij mee, nu hebben ze weer iets om op te jagen. Help onze koning en zijn gezellen veilig door het bos, zodat ze het medicijn kunnen halen. Dan kunnen ze tenminste weer naar huis.
Op naar de troon

Op naar de troon

Denk Spelletjes ? De koning van het land Kurestal is, na jaren koningschap, op zoek naar een troonopvolger. Het probleem is dat zijn zoons allemaal zijn omgekomen op het slagveld. Daarom besluit hij om een soort competitie te organiseren: de winnaar van deze competitie wordt de nieuwe koning! Om mee te kunnen doen aan de strijd, moet je eerst een leger om je heen verzamelen. Rekruteren doe je in het dorp, in het provinciestadje, in de grote stad, in het bos, in de bergen of in het kasteel. Leid je mannen goed op, want hoe beter ze in vorm zijn, hoe groter je kansen op de troon. Veel plezier met het spelen van dit turn-based strategiespel!
Sluipen in het pakhuis

Sluipen in het pakhuis

Avontuur Spelletjes ? In dit pakhuis gebeuren dingen die het daglicht niet kunnen verdragen... jij bent eropaf gestuurd om poolshoogte te gaan nemen. Het pakhuis en het terrein eromheen worden alleen bewaakt door soldaten, dus je zult goed uit moeten kijken waar je loopt (of sluipt), anders doden ze je. Je kunt zelf ook soldaten doden, door ze te besluipen en daarna te grazen te nemen.
Sushi vs Blokjes

Sushi vs Blokjes

Denk Spelletjes ? Als blokje moet jij sushiaanvallen zien te overleven. Gelukkig helpen je gele collega-blokken je hierbij: als deze op de juiste manier om jou heen zijn gebouwd, maken de sushis geen schijn van kans om je te raken!
Dappere Rocky

Dappere Rocky

Aktie Spelletjes ? Wanneer het koninkrijk Bralewin wordt aangevallen, moet held Rocky er met zijn zwaard voor zorgen dat de monsters de grenzen niet overschrijden!
Tesla's stroomoorlog

Tesla's stroomoorlog

Aktie Spelletjes ? Weet jij wie Nikola Tesla is? Hij is een beroemd natuurkundige. Thomas Edison was zijn grote rivaal en tussen beide geleerden was een strijd gaande: de 'War of the Currents', tussen Tesla's wisselstroomsysteem en Edison's gelijkstroomsysteem. In deze context speelt dit spel zich af. Tesla loopt door een doolhof waarin geschutskoepels van Edison staan opgesteld. Tesla moet proberen om hier levend doorheen te komen en zo veel mogelijk geschutskoepels kapot te schieten. Jij loodst hem de goede kant op door de pijlen op tijd in de juiste richting te zetten! Na ieder level kun je Tesla's team upgraden.
Imperial Battle Tactics

Imperial Battle Tactics

Avontuur Spelletjes ? Regel je troepen, versla andere clans en verover land!
Alfabet Bos

Alfabet Bos

Denk Spelletjes ? De inboorlingen willen Engels leren. Gooi ze zoveel mogelijk woorden toe voordat ze je in hun soep gooien!
Hoofdsteden Afrika

Hoofdsteden Afrika

Denk Spelletjes ? Weet jij waar alle steden in Afrika liggen?
25 Steden VS

25 Steden VS

Denk Spelletjes ? Weet jij de namen van 25 steden in de Verenigde Staten?
25 Steden Engeland

25 Steden Engeland

Denk Spelletjes ? Weet jij waar alle 25 steden in het Verenigd Koninkrijk liggen?
Hoofdsteden Zuid Amerika

Hoofdsteden Zuid Amerika

Denk Spelletjes ? Weet jij waar alle Hoofdsteden in Zuid Amerika liggen?
Hoofdsteden VS

Hoofdsteden VS

Denk Spelletjes ? Weet jij waar alle hoofdsteden van de Staten in de Verenigde Staten liggen?
25 Steden Italie

25 Steden Italie

Denk Spelletjes ? Kan jij alle 25 steden in Italië benoemen?
25 Steden Duitsland

25 Steden Duitsland

Denk Spelletjes ? Weet jij waar alle 25 steden in Duitsland liggen?
25 Steden Frankrijk

25 Steden Frankrijk

Denk Spelletjes ? Weet jij alle 25 steden in Frankrijk te vinden?
Landen Afrika 2

Landen Afrika 2

Denk Spelletjes ? Kun jij alle landen in Afrika vinden?
50 Staten

50 Staten

Denk Spelletjes ? Zoek de juiste plaats op de kaart voor alle 50 Staten van de VS!

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game