LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Rune Raiders

Rune Raiders

Behendigheid Spelletjes ? Ga mensenetende reuzen en andere monsters te lijf in dit middeleeuwse turn-based vechtspel! Kies één van de vier spellen en volbreng je missie. Stel een leger samen, waarbij je elfen, dwergen, heldinnen en nog veel meer kunt verzamelen. Plaats ze strategisch op het veld en kijk bij iedere beurt wat er gebeurt!
Blokken en zwaartekracht

Blokken en zwaartekracht

Behendigheid Spelletjes ? Help jij dit wezentje om alle blokjes in te kleuren? De zwaartekracht is heel bijzonder in dit denk- en behendigheidsspelletje: wanneer het wezentje omhoog springt, komt hij onderaan het scherm weer tevoorschijn, en wanneer hij valt, komt hij ook aan de andere kant van het scherm weer tevoorschijn. Kijk uit voor alle scherpe voorwerpen: zodra hij deze raakt, is hij er geweest. Wissel dus slim van kant!
Cavescape

Cavescape

Denk Spelletjes ? Leid je box naar de finish door jezelf te stoppen tegen de randen en obstakels.
Weer eens te laat

Weer eens te laat

Denk Spelletjes ? Johnny, waarom ben je te laat? Deze vraag moet de hoofdpersoon van dit leuke spel meerdere malen per dag beantwoorden. Op de één of andere manier lukt het hem nooit om ergens op tijd te zijn, of het nu gaat om zijn werk, een afspraak met zijn vriendin of een bezoek aan de dokter. Speel deze game om te zien wat er allemaal misgaat vanaf het moment waarop Johnny opstaat, en wie weet kun je hem helpen om de dag wat sneller en efficiënter te beginnen! Voer alle opdrachten in de juiste volgorde uit - je zult zien dat dit nog niet zo makkelijk is! Veel plezier met dit grappige zoek-en-vind-spelletje!
Figuren Wegklikken

Figuren Wegklikken

Denk Spelletjes ? Klik alle figuren weg van het scherm. Zodra er 85 figuren zijn is het game over.
Prismapuzzel 3

Prismapuzzel 3

Denk Spelletjes ? Wat is de bedoeling van dit spel? Verbind de Start met de Finish in het aantal klikken dat je hiervoor krijgt. Als je op een ster klikt, open je een nieuw level. Er zijn verschillende knoppen, met aparte eigenschappen. Vind het allemaal uit in dit leuke denkspel!
Veronica's avonturen

Veronica's avonturen

Denk Spelletjes ? Veronica wordt achternagezeten door buitenaardse wezens met kwade bedoelingen. Haar betovergrootvader heeft haar een amulet gestuurd, waarmee ze in zijn boerderij een machine kan activeren. Dit is een heel bijzondere machine, waarmee ze uit het heden kan verdwijnen. Maar voor het zover is, zul jij haar moeten helpen om in de boerderij datgene te vinden waar ze naar zoekt!
Bom Kettingreactie

Bom Kettingreactie

Denk Spelletjes ? Probeer de bom telkens zo te plaatsen dat met 1 ontploffing alle bommen tot ontploffing komen.
Sushi Sudoku

Sushi Sudoku

Denk Spelletjes ? Lust je graag sushi? En speel je graag sudoku? In dit spelletje kun je beide hobby's combineren, op beginnersniveau, maar ook op moeilijker niveau!
Toekomstvrienden

Toekomstvrienden

Denk Spelletjes ? Help deze wezentjes uit de toekomst om de tijdmachine te bereiken, zodat ze terug kunnen keren naar de toekomst. Het zou mooi zijn als ze op weg naar die machine ook nog eens alle sterren zouden pakken, voor extra punten! Breng ze in verbinding met de rode stippen, en zorg dat ze al slingerend naar de tijdmachine komen.
Sketcher 2

Sketcher 2

Kids Spelletjes ? Beweeg je potloodje in de juiste volgorde over de getallen. Je potloodje wordt steeds kleiner: zorg dat je alle getallen hebt geraakt voordat er niets meer van over is! Ben jij ook zo benieuwd welk plaatje er uiteindelijk verschijnt?
Ontsnap uit de Kamer 5

Ontsnap uit de Kamer 5

Denk Spelletjes ? Klik overal in de kamer en vind een weg om te ontsnappen.
Skatoony

Skatoony

Denk Spelletjes ? Raad in zes pogingen wat Hoo de aap probeert te schilderen.
Ontsnap uit de Kamer 2

Ontsnap uit de Kamer 2

Denk Spelletjes ? Gebruik de juiste voorwerpen om te ontsnappen uit deze ondergrondse kamer.
Hapland 2

Hapland 2

Denk Spelletjes ? Kun jij deel 2 van Hapland ook oplossen?
Furry Onthouden

Furry Onthouden

Behendigheid Spelletjes ? Let goed op de volgorde en zet je pluizige vriendjes onder stroom!
Verlevendigen

Verlevendigen

Denk Spelletjes ? De prinses is in gevaar en de piraat heeft zijn toverbal eropuit gestuurd om haar te redden. Nu bestuur jij de bal en moet je in elk level lijnen tekenen om zo de bal te helpen verscheidene obstakels te overwinnen. Als je een doorn raakt, ga je af. Maar als je jezelf klem hebt gezet, klik gewoon op de 'I made a mess!'-button en je mag het nog een keer proberen. Veel plezier!
De wijde wereld in 2

De wijde wereld in 2

Avontuur Spelletjes ? Joe wil nòg verder de wijde wereld in! Help jij hem hierbij? Klik in de juiste volgorde op de juiste voorwerpen om hem verder te helpen.
Krabbelen 1

Krabbelen 1

Denk Spelletjes ? Probeer om zo snel mogelijk de lijntjes te tekenen!
Schuilplaats 2012

Schuilplaats 2012

Avontuur Spelletjes ? Je hebt de Apocalyps overleefd door in schuilplaats nr. 2012 te gaan zitten. Nu zit je vast in een ondergrondse basis, waaruit je probeert te ontsnappen. Als dit je lukt, ligt het lot van de mensheid in jouw handen! Zoek voorwerpen bij elkaar en zet gebruik ze in de juiste volgorde, zodat je je doel uiteindelijk zult bereiken. Succes!
Chad vs Buster

Chad vs Buster

Avontuur Spelletjes ? Chad heeft een hotdogkraam in Mermaid City. Tot zijn grote frustratie heeft Buster, een gangster, precies naast zijn kraam ook een hotdogkraam geopend! Onder bedreiging pakt hij al Chads klanten af. Tot overmaat van ramp heeft hij Chad ook nog eens aan zijn stoel vastgelijmd. Tijd om in te grijpen! Zoek alle nuttige voorwerpen en gebruik ze in de juiste volgorde. Een hint: ga als eerste op zoek naar het bedieningspaneel van de airco en zet deze op de heetste stand. Succes!
Verdedig je Schip

Verdedig je Schip

Aktie Spelletjes ? Hallo! Je piraten schip wordt aangevallen door de vele gekleurde bommen. Verdedig je schip hiertegen! Je moet op die bommen schieten met de juiste kleur. Schiet dus een blauwe kogel op een blauwe bom. Vergeet ook niet om upgrades te kopen zodat je een sterkere verdediging hebt.
Ontsnap uit de Kamer 14

Ontsnap uit de Kamer 14

Denk Spelletjes ? Probeer uit deze kamer te ontsnappen en verzamel zoveel mogelijk munten voor extra punten.
Bejeweled 17

Bejeweled 17

Denk Spelletjes ? Probeer steeds om rijen van drie dezelfde figuren te maken. Als dat je vaak genoeg lukt, krijg je een flinke bonus!
Rennende mannen

Rennende mannen

Denk Spelletjes ? Jij wordt opgeleid als manager, en moet leren om mensen te manipuleren, en ze, zonder dat ze het merken, de kant op te sturen die jij wilt. Leid je proefpersonen naar de uitgang, met behulp van platforms en springplanken. Deze moet je telkens naar de juiste plek verplaatsen, zodat de proefpersonen de goede kant op lopen of springen.
Quite Night

Quite Night

Denk Spelletjes ? Probeer om alle blokken weg te werken door 3 van dezelfde kleuren naar elkaar te brengen.
Op zoek naar de olifant

Op zoek naar de olifant

Avontuur Spelletjes ? De olifant is verdwenen! Ga op zoek naar voorwerpen waarmee je stap voor stap dichter bij de olifant komt. De dieren uit het bos zullen je hier een handje bij helpen!
Bejeweled 10

Bejeweled 10

Denk Spelletjes ? Elke prinses heeft een tiara nodig, maar laat je niet verblinden door alle blingbling. Klik op rijtjes van drie of meer edelstenen van dezelfde kleur. De kleur moet hetzelfde zijn als die van de edelsteen in het midden om punten te scoren.
Looney 3-op-een-rij

Looney 3-op-een-rij

Behendigheid Spelletjes ? Maak horizontale of verticale series van drie of meer dezelfde Looney Tunes-figuren door figuurtjes onderling van plaats te laten wisselen. Er moeten al minstens twee dezelfde figuurtjes bij elkaar staan in een potentiële serie, anders werkt het wisselen niet.
Voetbalverschillen

Voetbalverschillen

Denk Spelletjes ? Zoek de verschillen in dit voetbalplaatje! Voor iedere juiste keuze verdien je 10 punten, maar voor iedere verkeerde keuze verlies je er ook 10. In ieder level mag je 3 keer verkeerd klikken, daarna moet je opnieuw beginnen. In ieder level zijn er 3 hints te gebruiken: deze kosten je wel 30 punten.
Bloemen Verbinden

Bloemen Verbinden

Denk Spelletjes ? Verbind de bloemen met elkaar om ze weg te spelen. Het is de bedoeling dat je per level alle blokken wegspeelt. Je speelt blokken weg als een verbinding tussen 2 bloemen eroverheen loopt.
Dodelijk gif

Dodelijk gif

Aktie Spelletjes ? Probeer om binnen te dringen in de fabriek! Hou hierbij de bewaker goed in de gaten: als hij met zijn rug naar je toe staat, kun je je verplaatsen, anders niet. Val hem van achteren aan door op hem te klikken en vervolgens op de gele hand boven hem te klikken. Ook hier geldt weer: kies het juiste moment, want wanneer hij zich te vroeg omdraait, ben je er geweest! Druk op de juiste letters (W, A, S of D) om de bewaker vervolgens aan te vallen. Succes!

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game