LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
IJzige cadeautjes

IJzige cadeautjes

Behendigheid Spelletjes ? Klik naast een ijsblokje om een explosie te veroorzaken, en daarmee een kettingreactie. Verzamel cadeautjes door er je muis naartoe te bewegen. Probeer om de bommen te gebruiken die ook rondzweven: daarmee wordt de kettingreactie nog heftiger!
Xross fire

Xross fire

Aktie Spelletjes ? Dertig levels waarin jij als soldaat zo veel mogelijk vijanden moet neerknallen met je wapen, dat in vier richtingen schiet. Er wordt een soort kettingreactie veroorzaakt, want de soldaten die jij neerschiet, schieten op hun beurt per ongeluk ook hun medesoldaten neer. Je snapt het al, hoe meer slachtoffers je maakt, hoe verder je komt.
Stijgend water

Stijgend water

Denk Spelletjes ? Red dit mannetje, zodat hij niet verdrinkt in het steeds sneller stijgende water! Plaats blokken, reddingsboeien e.d. op de juiste plaats, zodat het mannetje snel naar de oppervlakte kan zwemmen.
Zombieverdelger

Zombieverdelger

Denk Spelletjes ? Alle vieze, enge monsters moeten dood. Dit kun jij verzorgen als je op het juiste moment het juiste voorwerp aanklikt. Zoals een bom die moet afgaan, of een balk waardoor de monsters op messen vallen. Sommige dingen moeten zelfs in een vaste volgorde, anders loopt het nog mis.
Stijgend water 2

Stijgend water 2

Denk Spelletjes ? Plaats het zware blok op de juiste plaats, zodat de mannetjes op tijd naar boven kunnen zwemmen wanneer het water stijgt en de boomstammen zinken!
Explosieve Inktvis

Explosieve Inktvis

Behendigheid Spelletjes ? Het is druk onder water! Er zwemmen vissen, inktvissen, onderzeeërs en zelfs ijskristallen. In dit spel hebben ze allemaal een functie en kunnen ze je veel punten opleveren! In ieder level is het de bedoeling dat je zo veel mogelijk onderwaterschepsels laat verdwijnen. Klik naast de bommen om een explosie te veroorzaken, en hiermee een kettingreactie. Er zijn verschillende soorten bommen, die nòg heftiger explosies veroorzaken. De oranje inktvis maakt inktmijnen, waarmee je een nog grotere kettingreactie krijgt. Verzamel visjes door de inktvis eroverheen te bewegen en vernietig onderzeeërs om extra minigames te kunnen spelen, binnen het spel. De schatkisten bevatten diamanten, die je ontzettend veel geld kunnen opleveren: dit kun je weer gebruiken om bommen te kopen. Speel alle achttien levels uit!
Nog 10 kogels

Nog 10 kogels

Aktie Spelletjes ? Vanaf de grond schiet jij op alles wat er in de lucht maar beweegt. Wees zuinig met je munitie, want deze is niet onbeperkt. Na ieder level kun je handige upgrades uitvoeren!
Blauw overwint

Blauw overwint

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om alle rode ballen blauw te maken door er blauwe ballen tegenaan te schieten. Je bereikt dit doel alleen wanneer je kettingreacties veroorzaakt! Je krijgt telkens drie pogingen.
Mex

Mex

Denk Spelletjes ? Help je team van robots om het gevecht met de vijand te winnen.
MagDef

MagDef

Behendigheid Spelletjes ? In MagDef is het de bedoeling dat je je vijanden verslaat door afval over ze uit te storten. Dit afval pak je op door er met je ruimteschip overheen te vliegen. Houd de linkermuisknop ingedrukt om je schip te upgraden; een geupgrade schip kan zwaardere voorwerpen en vijanden aan. Je basis kan je upgraden door er afval over uit te storten.
Stadsvete

Stadsvete

Denk Spelletjes ? Verover het terrein terug dat ooit van jouw opa en zijn Rode Draken was. Breng de torens en werkplaatsen van je tegenstander in jouw macht voor hij de overhand over jou krijgt.
Verstop Caesar

Verstop Caesar

Denk Spelletjes ? In dit spel moet je Caesar verstoppen. In elk level moet je ervoor zorgen dat een of meer munten met het portret van Caesar erop niet worden bedolven onder het puin. Denk goed na, want je middelen zijn beperkt. Succes!
Monstermoordenaars

Monstermoordenaars

Aktie Spelletjes ? Er was eens een knappe koning. Deze had helaas niet zo lang de tijd om van zijn eigen knappe uiterlijk te genieten, want een monster viel hem aan en hij overleefde het niet. Zijn geest besloot toen om wraak te nemen en stelde een legertje van soldaten samen: de Monstermoordenaars! Jij bent één van deze soldaten, en gaat op pad samen met de koning. Volg zijn instructies (aanvallen, terugtrekken, enz.) en ga met je muis over goud en edelstenen om deze te verzamelen.
Verstop Caesar 3

Verstop Caesar 3

Denk Spelletjes ? In dit spel is het de bedoeling dat je Caesar verstopt. In elk level moet je ervoor zorgen dat een of meer munten met het portret van Caesar erop niet worden bedolven onder het puin. Denk goed na, want je middelen zijn beperkt. Succes!
Project Wasteland 0

Project Wasteland 0

Avontuur Spelletjes ? Dit is een bètaversie van een spel dat nog verder ontwikkeld gaat worden. In de huidige versie vecht je tegen allerlei verschillende vijanden: in ieder level vecht je weer een ander gevecht.
Flagstaff deel 4

Flagstaff deel 4

Aktie Spelletjes ? Alle bewakers in het kasteel zijn gek geworden. Blijkt dat het enige medicijn het drinken van de melk van de anti-geit is. Die anti-geit woont op de Berg der Gekte. Onderweg naar de berg, komt ons gezelschap in een bos terecht. Hier worden ze tegengehouden door de koningin van het bos. Zij weet de weg naar de Berg der Gekte, maar die weg loopt door haar koninkrijk. Om door het bos te mogen reizen, moet er tol worden betaald. Niemand heeft echter geld bij zich, maar toch moeten ze door het bos. De koningin is hier wel blij mee, nu hebben ze weer iets om op te jagen. Help onze koning en zijn gezellen veilig door het bos, zodat ze het medicijn kunnen halen. Dan kunnen ze tenminste weer naar huis.
Op naar de troon

Op naar de troon

Denk Spelletjes ? De koning van het land Kurestal is, na jaren koningschap, op zoek naar een troonopvolger. Het probleem is dat zijn zoons allemaal zijn omgekomen op het slagveld. Daarom besluit hij om een soort competitie te organiseren: de winnaar van deze competitie wordt de nieuwe koning! Om mee te kunnen doen aan de strijd, moet je eerst een leger om je heen verzamelen. Rekruteren doe je in het dorp, in het provinciestadje, in de grote stad, in het bos, in de bergen of in het kasteel. Leid je mannen goed op, want hoe beter ze in vorm zijn, hoe groter je kansen op de troon. Veel plezier met het spelen van dit turn-based strategiespel!
Sluipen in het pakhuis

Sluipen in het pakhuis

Avontuur Spelletjes ? In dit pakhuis gebeuren dingen die het daglicht niet kunnen verdragen... jij bent eropaf gestuurd om poolshoogte te gaan nemen. Het pakhuis en het terrein eromheen worden alleen bewaakt door soldaten, dus je zult goed uit moeten kijken waar je loopt (of sluipt), anders doden ze je. Je kunt zelf ook soldaten doden, door ze te besluipen en daarna te grazen te nemen.
Sushi vs Blokjes

Sushi vs Blokjes

Denk Spelletjes ? Als blokje moet jij sushiaanvallen zien te overleven. Gelukkig helpen je gele collega-blokken je hierbij: als deze op de juiste manier om jou heen zijn gebouwd, maken de sushis geen schijn van kans om je te raken!
Dappere Rocky

Dappere Rocky

Aktie Spelletjes ? Wanneer het koninkrijk Bralewin wordt aangevallen, moet held Rocky er met zijn zwaard voor zorgen dat de monsters de grenzen niet overschrijden!
Tesla's stroomoorlog

Tesla's stroomoorlog

Aktie Spelletjes ? Weet jij wie Nikola Tesla is? Hij is een beroemd natuurkundige. Thomas Edison was zijn grote rivaal en tussen beide geleerden was een strijd gaande: de 'War of the Currents', tussen Tesla's wisselstroomsysteem en Edison's gelijkstroomsysteem. In deze context speelt dit spel zich af. Tesla loopt door een doolhof waarin geschutskoepels van Edison staan opgesteld. Tesla moet proberen om hier levend doorheen te komen en zo veel mogelijk geschutskoepels kapot te schieten. Jij loodst hem de goede kant op door de pijlen op tijd in de juiste richting te zetten! Na ieder level kun je Tesla's team upgraden.
Imperial Battle Tactics

Imperial Battle Tactics

Avontuur Spelletjes ? Regel je troepen, versla andere clans en verover land!
Alfabet Bos

Alfabet Bos

Denk Spelletjes ? De inboorlingen willen Engels leren. Gooi ze zoveel mogelijk woorden toe voordat ze je in hun soep gooien!
Hoofdsteden Afrika

Hoofdsteden Afrika

Denk Spelletjes ? Weet jij waar alle steden in Afrika liggen?
25 Steden VS

25 Steden VS

Denk Spelletjes ? Weet jij de namen van 25 steden in de Verenigde Staten?

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game