LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Originele Sudoku

Originele Sudoku

Denk Spelletjes ? De regels zijn bij sudoku heel simpel: vul het raster zo in dat iedere rij, kolom en 3x3-vlak de cijfers 1-9 bevat. Zo eenvoudig is het! Er zijn in totaal 75 levels, onderverdeeld in de categorieën Makkelijk (1-25), Medium (26-50) en Moeilijk (51-75). De tijd wordt gemeten, maar niet beperkt dus je kan op je gemak spelen, of jezelf onder druk zetten en je vrienden uitdagen.
Blox crashen

Blox crashen

Denk Spelletjes ? Laat de blokken met elkaar botsen om ze weg te spelen. Klik op de blokken om hun richting te veranderen. Klik op start als je klaar bent en kijk of je slaagt.
Hit 21 Deluxe

Hit 21 Deluxe

Denk Spelletjes ? Probeer om steeds een rijtje van 21 te maken in dit Blackjack-achtige spel.
Bout en moer 3

Bout en moer 3

Denk Spelletjes ? Dit is een leuke onderwaterversie van het spelletje Bout en moer! Zorg dat je de moer naar de bout rolt, zodat je hem op de bout kunt schroeven. Door de blauwe blokjes of balken weg te klikken, kun je de moer op zo'n manier laten vallen dat hij precies op de juiste plek terechtkomt. De houten balken kun je niet laten verdwijnen. Inktvissen kun je als trampoline gebruiken. Probeer om alle 21 levels uit te spelen!
Rusty Superdief

Rusty Superdief

Behendigheid Spelletjes ? Om maar te mogen trouwen met zijn geliefde Sophie is Rusty gaan stelen; ze had namelijk zo'n lange lijst met spullen als eis, dat hij geen andere uitweg zag. Ga met Rusty op pad en probeer om alle spullen uit Sophie's lijst te kopen. Zorg dat hij uit handen van de politie blijft!
Het verhaal van Pliskin 3

Het verhaal van Pliskin 3

Denk Spelletjes ? Dit is het derde deel in het verhaal van Pliskin. Pliskin is achter Rufus aan door nog een tijdportaal gesprongen, en komt weer in een vreemd huis terecht. Help Pliskin om Rufus eindelijk te vinden en te verslaan! Bruikbare voorwerpen glanzen geel als je er met de muis op wijst. Combineer of gebruik ze om opdrachten uit te voeren en raadsels op te lossen. Succes!
Zoektocht onder water

Zoektocht onder water

Avontuur Spelletjes ? Help jij deze duiker om alle mysteries op te lossen op de zeebodem van de Bermudadriehoek? Het is een point&click game, waarin je in de juiste volgorde op de juiste voorwerpen moet klikken. Zo combineer je ze, en kan de duiker ze verderop in het spel gebruiken. Veel onderwaterplezier!
Hout & co

Hout & co

Denk Spelletjes ? Een leuk highscorespel waarin je houten en metalen voorwerpen zo plaatst, dat je erin slaagt om de opdracht uit het level goed uit te voeren. Zo moet je er bijvoorbeeld voor zorgen dat je bouwwerk een blauwe ster raakt, en niet in elkaar stort voor de tijd om is. De metalen voorwerpen staan 'vast', d.w.z. ze vallen niet naar beneden zodra je ze loslaat. Hout valt wel naar beneden. Haal jij de beste highscore?
Geheimzinnige Dief  4

Geheimzinnige Dief 4

Denk Spelletjes ? Zorg ervoor dat je niet geraakt wordt door vijanden en pinnen en verzamel sleutels om deuren te openen.
Dodelijke mist

Dodelijke mist

Avontuur Spelletjes ? Ga terug naar 1962: de Cubacrisis is in volle gang - een dreigende atoomoorlog tussen de Sovjet-Unie en de VS. Wanneer een mysterieuze, gevaarlijke mist zich over de stad verspreidt, ga jij je schuilplaats in. Daar is niet alles meer zoals je het er hebt achtergelaten... en je zult echt moeten zoeken om voorwerpen te combineren. Kijk naar alle mogelijkheden: je redding komt soms uit een onverwachte hoek!
Hapland 3

Hapland 3

Denk Spelletjes ? Probeer ook het raadsel van Hapland 3 op te lossen. Je kunt overal klikken, bij elke klik wordt een actie ondernomen.
Habla Kadabla

Habla Kadabla

Avontuur Spelletjes ? Er is ingebroken in de winkel van een tovenaar en de betoverde kassa is gestolen. Ga samen met de tovenaar op zoek naar de kassa. Speel dit grappige en uitdagende zoekspel!
Bejeweled 6

Bejeweled 6

Denk Spelletjes ? Een leuke variant op de bejeweled. Wissel de stenen telkens met een steen die aan de rechterkant buiten het speelveld staat, om 3 of meer stenen naast elkaar te krijgen.

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game