LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Lightning

Lightning

Denk Spelletjes 7,2 Sleep één kaart tegelijk vanaf de rij kaarten onderaan het scherm naar één van de vier stapels in het midden van het scherm. Als de pijl onder de kaart omhoog wijst, plaats er dan een kaart die één waarde hoger heeft bovenop. Als de pijl omlaag wijst, plaats er dan een kaart die één waarde lager heeft bovenop.
Scheepsgevecht

Scheepsgevecht

Aktie Spelletjes 7,2 Er staat je een intense strijd te wachten. Plaats alle schepen op strategische wijze op het bord in deze online versie van het klassieke militaire strategiespel. Kun jij de vloot van je tegenstander verwoesten voordat al jouw schepen, onderzeeboten en meer ten onder gaan?
Adam en Eva

Adam en Eva

Denk Spelletjes 7,2 Het valt niet mee om het paradijs te bereiken. Zelfs niet als je Adam heet...
Dieren Mahjong 2

Dieren Mahjong 2

Denk Spelletjes 7,2 Probeer alle blokjes weg te spelen, door telkens 2 dezelfde plaatjes aan te klikken.
Magische Edelstenen

Magische Edelstenen

Denk Spelletjes 7,0 Combineer minstens 3 edelstenen in dezelfde kleur en help de djinn om alle bestellingen in haar magische winkel af te werken! Verdien munten, koop krachtige boosters en probeer om alle 101 levels te voltooien in deze betoverende 3-op-1-rij spel!
Adam en Eva 2

Adam en Eva 2

Denk Spelletjes 6,8 Is deze holbewoner nog steeds op zoek naar de ware? Zo te zien wel. Kun jij hem een handje helpen?
De prinses op de erwt

De prinses op de erwt

Meisjes Spelletjes 6,7 Deze prins heeft stad en land afgezocht naar een waardige prinsessenbruid, maar zonder succes. Misschien kun jij hem helpen? Zet samen met hem de zoektocht naar zijn toekomstige bruid voort in dit avontuurlijke online spel.
Adam en Eva 4

Adam en Eva 4

Denk Spelletjes 6,7 Wonen in de oerwereld is zeker niet voor bangeriken. Volg Adam terwijl hij aan een andere reeks avonturen begint in dit prehistorische wijs- en klikspel. Hij heeft je hulp nodig terwijl hij hongerige dinosaurussen vermijdt, voor mensetende planten op de vlucht slaat en af en toe een boze holbewoonster ontwijkt.
Thrill Rush 3

Thrill Rush 3

Behendigheid Spelletjes 6,5 Stap in deze waanzinnige achtbaan in Thrill Rush 3! Als je in het karretje zit moet je springen en bukken om obstakels te vermijden. Uit het niets verschijnen er grote blokken en gaten. Of het nu dag of nacht is, reageer snel om elke hindernis te ontwijken!

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game