LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Bob de Slak 3

Bob de Slak 3

Denk Spelletjes 6,5 HELP! Bob de slak krijgt het heet onder de voeten... hij zit in de woestijn! Haal hem daar weg!
Thrill Rush 4

Thrill Rush 4

Race Spelletjes 6,4 Ga in de meest gevaarlijke achtbanen ter wereld! Thrill Rush 4 daagt je uit om over kapotte rails te rijden. Jij moet bepalen wanneer je moet bukken voor lage obstakels of wanneer je over gaten moet springen. Onthoud de locatie van alle hindernissen om de rit te overleven!
Gouverneur van Poker 2

Gouverneur van Poker 2

Denk Spelletjes 6,3 Bestrijd het pokerverbod en stoot de gouverneur van zijn troon!
Boerderij Klikker

Boerderij Klikker

Denk Spelletjes 6,3 Dit meisje heeft de boerderij van haar opa geërfd. Nu moet ze samen met haar vrienden de dieren en planten verzorgen. Doe jij ook mee in dit schattige boerderijspel?
Kinder Tangram

Kinder Tangram

Denk Spelletjes 6,2 Kids Tangram is een leuk puzzelspel voor het hele gezin waaraan je met weinig inspanning, urenlang spelplezier beleeft. Leer deze vormen in de omlijnde dieren te plaatsen zonder je druk te hoeven maken over de tijd.
Poker Gouverneur

Poker Gouverneur

Behendigheid Spelletjes 6,1 Leef het ruige leven van de cowboys in het Wilde Westen en baan je al pokerend een weg naar rijkdom en macht!!
Slidon

Slidon

Denk Spelletjes 6,1 In deze leuke variant van Mahjong ga jij proberen om 2 dezelfde steentjes bij elkaar te krijgen en deze zo te laten verdwijnen. Probeer om het bord in zo min mogelijk zetten leeg te krijgen!
Governor of Poker 2

Governor of Poker 2

Denk Spelletjes 6,0 Howdy! Eindelijk is ie dan hier: Governor of Poker 2! Boordevol leuke extra's! Meer steden om te veroveren, spannende toernooien om te spelen en geweldige nieuwe onderdelen, uitdagingen en vijanden om te verslaan. Ben jij klaar voor een nieuw spannend avontuur in het Wilde Westen? Governor of Poker 2 begint waar de eerste game eindigde, maar niets is wat het lijkt. Er is een nieuwe regering in Dallas en die heeft besloten om een ban op alle pokergames te zetten en het spel als illegaal gokspel te verklaren. Maar het ergste is nog dat jij door dit gedoe je pokertitel kwijt bent! Het is nu aan jou om de minister van het gokcommité van Texas te overtuigen dat poker een vaardigheidsspel is!
Tijdreiziger

Tijdreiziger

Denk Spelletjes 6,0 Ethel is een student en ze heeft een tijdpoort ontdekt op de universiteit waar ze studeert. Zal ze er doorheen stappen? Als ze het doet dan moet jij haar wel helpen om weer terug te keren in dit spannende zoek-en-vindspel.
Vierkanten stapelen

Vierkanten stapelen

Denk Spelletjes 6,0 Hoe lang kun je al deze neon vierkanten blijven stapelen? Dat is de uitdaging die je te wachten staat in dit intrigerende puzzelspel. Vind slimme manieren om ze te mixen en matchen tot je geen zetten meer kunt maken.

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game