LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Bob de Slak 3

Bob de Slak 3

Denk Spelletjes 6,3 HELP! Bob de slak krijgt het heet onder de voeten... hij zit in de woestijn! Haal hem daar weg!
Thrill Rush 4

Thrill Rush 4

Race Spelletjes 6,3 Ga in de meest gevaarlijke achtbanen ter wereld! Thrill Rush 4 daagt je uit om over kapotte rails te rijden. Jij moet bepalen wanneer je moet bukken voor lage obstakels of wanneer je over gaten moet springen. Onthoud de locatie van alle hindernissen om de rit te overleven!
Kinder Tangram

Kinder Tangram

Denk Spelletjes 6,2 Kids Tangram is een leuk puzzelspel voor het hele gezin waaraan je met weinig inspanning, urenlang spelplezier beleeft. Leer deze vormen in de omlijnde dieren te plaatsen zonder je druk te hoeven maken over de tijd.
Gouverneur van Poker 2

Gouverneur van Poker 2

Denk Spelletjes 6,2 Bestrijd het pokerverbod en stoot de gouverneur van zijn troon!
Boerderij Klikker

Boerderij Klikker

Denk Spelletjes 6,1 Dit meisje heeft de boerderij van haar opa geërfd. Nu moet ze samen met haar vrienden de dieren en planten verzorgen. Doe jij ook mee in dit schattige boerderijspel?
Magisch mahjong

Magisch mahjong

Denk Spelletjes 6,1 Betreed een magische wereld en gebruik al je puzzelvaardigheden om de 50 levels van deze versie van het klassieke bordspel te voltooien. Help de tovenaar om alle stenenparen te vinden. Verzamel en gebruik de betoverde power-ups om dit uitdagende puzzelspelletje tot een goed einde te brengen.
Slidon

Slidon

Denk Spelletjes 6,1 In deze leuke variant van Mahjong ga jij proberen om 2 dezelfde steentjes bij elkaar te krijgen en deze zo te laten verdwijnen. Probeer om het bord in zo min mogelijk zetten leeg te krijgen!
Poker Gouverneur

Poker Gouverneur

Behendigheid Spelletjes 6,0 Leef het ruige leven van de cowboys in het Wilde Westen en baan je al pokerend een weg naar rijkdom en macht!!
Tijdreiziger

Tijdreiziger

Denk Spelletjes 5,9 Ethel is een student en ze heeft een tijdpoort ontdekt op de universiteit waar ze studeert. Zal ze er doorheen stappen? Als ze het doet dan moet jij haar wel helpen om weer terug te keren in dit spannende zoek-en-vindspel.
Cartoon Mahjong

Cartoon Mahjong

Denk Spelletjes 5,9 Klik op twee gelijke stenen en laat ze verdwijnen.

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game