LeukeSpellen.Be

Denk Spelletjes: Zoektocht in de crypte, Pipe Down, Gem Mania, Schakelaar spel

Advertentie
Vierkanten stapelen

Vierkanten stapelen

Denk Spelletjes 5,9 Hoe lang kun je al deze neon vierkanten blijven stapelen? Dat is de uitdaging die je te wachten staat in dit intrigerende puzzelspel. Vind slimme manieren om ze te mixen en matchen tot je geen zetten meer kunt maken.
Governor of Poker 2

Governor of Poker 2

Denk Spelletjes 5,8 Howdy! Eindelijk is ie dan hier: Governor of Poker 2! Boordevol leuke extra's! Meer steden om te veroveren, spannende toernooien om te spelen en geweldige nieuwe onderdelen, uitdagingen en vijanden om te verslaan. Ben jij klaar voor een nieuw spannend avontuur in het Wilde Westen? Governor of Poker 2 begint waar de eerste game eindigde, maar niets is wat het lijkt. Er is een nieuwe regering in Dallas en die heeft besloten om een ban op alle pokergames te zetten en het spel als illegaal gokspel te verklaren. Maar het ergste is nog dat jij door dit gedoe je pokertitel kwijt bent! Het is nu aan jou om de minister van het gokcommité van Texas te overtuigen dat poker een vaardigheidsspel is!
Mahjongdynastie

Mahjongdynastie

Denk Spelletjes 5,6 In deze online versie van het klassieke bordspel kan je tijdens het spelen een mysterieus koninkrijk verkennen. Het is ideaal voor nieuwe spelers, maar ook voor ervaren experts. Geen zorgen als je vast komt te zitten: gebruik een van de betoverde tegels als je hulp nodig hebt om de tegels op het bord te combineren.
Adam en Eva 3

Adam en Eva 3

Denk Spelletjes 5,5 Beleef nieuwe avonturen met deze maffe holbewoner en zijn vriendin. Waar zouden ze nu weer terechtkomen?
Zoek het snoep: winter

Zoek het snoep: winter

Denk Spelletjes 5,5 Hou je van snoep en ben je dol op puzzelspelletjes? Dan is dit spel echt iets voor jou!

Spelletjes - Denk Spelletjes Little Game