LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Digging for Gold. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Digging for Gold

Hoe te spelen?

Een moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Highscores
TODOOOOO! TODOOOOO!
 
3,2
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelen Niks aan Redelijk Leuk Erg leuk Super Bedankt voor je stem! Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

John, een oude, ervaren goudzoeker doet zijn hele leven lang al zijn best in het Wilde Westen. Hij blijft maar graven en geeft het zoeken niet op, zoals een goed goudzoeker hoort te doen. Meestal zoeken hij en zijn hondje Bobby zonder resultaat, maar heel af en toe hebben ze wat geluk. Wat er vandaag toch aan de hand is, het kan niet anders dan dat dit zijn geluksdag is! Bobby vindt namelijk een kaart waarop zestien plekken staan aangegeven waar veel goud in de grond zit. De goudzoeker wil snel aan het werk, van want een dag als deze zijn er niet veel in een mensenleven. Help jij hem om zo veel mogelijk goud te verzamelen? Investeer in het juiste gereedschap en in nuttige hulpjes om zo veel mogelijk geld te verdienen in deze goudmijn. Succes!

Spelbesturing

Dit goud zoeken-spel speel je met de muis.

Insluiten

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="own_games/api_games/new/digging-for-gold.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Spelletjes - Digging for Gold Little Game