LeukeSpellen.Be

Doolhof: Betoverend Doolhof, Bevrijd het Aapje, Bevrijd het Aapje 2, Ploop

Ga terug naar Denk Spelletjes
Advertentie
Babysitter

Babysitter

Denk Spelletjes 2,1 Pijltjestoetsen = Bewegen
Bevrijd het Aapje 2

Bevrijd het Aapje 2

Denk Spelletjes 1,7 Help jij deze aap om te ontsnappen uit de doolhof?
Twee handjes 2

Twee handjes 2

Avontuur Spelletjes 1,3 Jouw twee handen gaan elk hun eigen weg. Leid jij ze allebei door een doolhof vol uitdagingen? De handjes helpen elkaar: wanneer de ene hand op een obstakel stuit, kan de andere hand dit obstakel weghalen door op een rode of oranje knop te gaan staan. Haasten heeft geen zin: de handen moeten op elkaar wachten.
Betoverend Doolhof

Betoverend Doolhof

Denk Spelletjes 0,8 Probeer uit de doolhof te ontsnappen door alle leidingen op de juiste manier aan te leggen!
Olifant Doolhof

Olifant Doolhof

Behendigheid Spelletjes 0,5 Verzamel alle schelpen zodat de uitgang open gaat. Maar pas op dat je slurf niet in de knoop raakt.
Lieveheersbeestje

Lieveheersbeestje

Kids Spelletjes 0,3 Help dit lieveheersbeestje naar de uitgang.
Kaban het everzwijn

Kaban het everzwijn

Avontuur Spelletjes 0,3 Jij bent Kaban het everzwijn. Je bent in een doolhof beland, waar je zo snel mogelijk uit wilt zien te komen. Als je slim en handig bent, lukt dat je vast!
Ploop

Ploop

Denk Spelletjes 0,2 Probeer om Ploop te helpen om uit deze doolhof te komen. Zorg ervoor dat je alle balletjes oppakt!
Doolhof 2

Doolhof 2

Denk Spelletjes 0,1 Probeer om het blokje naar het gat te brengen. Het wordt steeds moeilijker !
Labyrint in lagen 3

Labyrint in lagen 3

Denk Spelletjes ? Wat een bijzonder labyrint: eentje met verdiepingen, waarvan iedere verdieping wel een deur, sleutel of andere uitdaging bevat. Je zult dus telkens van verdieping moeten wisselen om alle onderdelen te verzamelen die nodig zijn om bij de uitgang te komen. Sterren leveren je extra punten op, maar zijn geen vereiste. Sleutels wel: zonder sleutels kun je de deuren niet openen waar je doorheen moet om de uitgang te bereiken. Een leuk denkspelletje waarbij snelheid ook nog eens een rol speelt!
Zijwaarts

Zijwaarts

Denk Spelletjes ? Vind het pijltje met EXIT en ga door naar het volgende level.
Ultiem Doolhof

Ultiem Doolhof

Denk Spelletjes ? Vind een weg door de verschillende doolhoven, maar pas op: de lichten kunnen uitvallen, dus houd je speakers aan!!
Duizelingwekkend doolhof

Duizelingwekkend doolhof

Denk Spelletjes ? Als je snel duizelig wordt, merk je dat misschien ook wel in dit duizelingwekkende doolhofspelletje. Het is eigenlijk heel simpel: leid het blokje door de doolhof heen, en zorg dat het bij het andere blokje aankomt. Wanneer het blokje op de kop door het gangenstelsel beweegt, moet je de pijltjestoetsen ook omgekeerd gebruiken. Dat is dus even omschakelen: onder wordt boven, links wordt rechts en ga zo maar door!
Zipper's Doolhof

Zipper's Doolhof

Avontuur Spelletjes ? Verzamel sleutels, schatten en dinosaurus-botten in de grotten van Arizona.
12 Dagen Kerst

12 Dagen Kerst

Kerst Spelletjes ? De Kerstman wil absoluut zijn kerstcadeaus op tijd bezorgen, maar dit lijkt nog een lastige klus te worden want alles is ondergesneeuwd tijdens een sneeuwstorm. Help hem om de weg te vinden door het doolhof, en doe dit voorzichtig want anders komt hij vast te zitten. In de bonusronde kan je cadeaus verzamelen die her en der verspreid liggen, om extra punten te verzamelen!
Bunny Holes

Bunny Holes

Denk Spelletjes ? Help het konijntje om de uitgang van dit doolhof te vinden.
Wit wil groen

Wit wil groen

Denk Spelletjes ? Het witte vierkantje wil niets liever dan bij zijn groene vriendje zijn. Hiervoor moet hij soms wisselen van kleur, maar daarbij help jij hem vast!
Open Deuren 2

Open Deuren 2

Denk Spelletjes ? Probeer met het vierkantje het kruisje te bereiken. Om het kruisje te bereiken moet je door verschillende deuren heen die maar op 1 manier open kunnen, het is aan jou om door middel van puzzelen het kruisje alsnog te bereiken.
Rattendoolhof

Rattendoolhof

Denk Spelletjes ? In deze grappige retrogame ben jij een ratje. Ga op zoek naar kaas en probeer deze zo snel mogelijk te vinden!
Dodelijke doolhof

Dodelijke doolhof

Avontuur Spelletjes ? Je loopt in een labyrint maar hebt maar heel beperkt zicht. Lastig om gevaren op tijd aan te zien komen! Een grote uitdaging dus om de uitgang levend te bereiken.
Labyrint in lagen: kleurenchaos

Labyrint in lagen: kleurenchaos

Denk Spelletjes ? Wat een bijzonder labyrint: eentje met verdiepingen. Bovendien zijn er binnen iedere verdieping allerlei gekleurde barrières waar je alleen doorheen kunt wanneer je de kleur van de barrière hebt. Hiervoor moet je eerst langs een verfklodder van die kleur. Deze klodder ligt lang niet altijd op de verdieping waar je op dat moment bent. Je zult dus telkens van verdieping moeten wisselen om alle kleuren te verzamelen die nodig zijn om bij de uitgang te komen. Sterren leveren je extra punten op, maar zijn geen vereiste. Sleutels wel: zonder sleutels kun je de deuren niet openen waar je doorheen moet om de uitgang te bereiken. Een leuk denkspelletje waarin snelheid ook nog eens een rol speelt!
Doolhof Stopper

Doolhof Stopper

Denk Spelletjes ? Wie is het meest vastbesloten: jij of de vlaggenjager? Zorg er zo lang mogelijk voor dat het mannetje niet bij de vlag komt door allerlei obstakels te bouwen. In de 'Time Freeze' (Tijd Bevriezen) modus kan je de de nieuwe obstakels verwijderen door op het rode kruis op het obstakel te klikken.
Pinky in het park

Pinky in het park

Denk Spelletjes ? Pinky is in het park en zoekt haar ballonnen. Rol de ballen weg en schuif de dozen uit de weg en help haar zo de ballonnen te bereiken. Verzamel op je weg alle bonussen en kijk uit voor de schorpioenen, die Pinky's levens afpakken.
Bevrijd het Aapje

Bevrijd het Aapje

Denk Spelletjes ? Dit is een grappig denkspelletje waarin jij een aapje helpt om te ontsnappen. Het diertje kan boomstammen, oranje blokken en grijze containers verplaatsen, maar de grijze, betonnen blokken kunnen niet verplaatst worden. Boomstammen veranderen trouwens in betonblokken zodra het aapje ze verplaatst. Denk slim na en verplaats de obstakels in de juiste volgorde!

Spelletjes - Doolhof Little Game