LeukeSpellen.Be

Drakojan Skies: Drakojan Skies 2, Drakojan Skies 3, Drakojan Skies Final, Drakojan Skies 5

Ga terug naar Aktie Spelletjes
Advertentie
Drakojan Skies 2

Drakojan Skies 2

Aktie Spelletjes 2,6 Vecht met je vliegtuig tegen heel veel vijandelijke vliegtuigen, omdat ze jouw draak hebben vermoord. Je kan raketten schieten, maar ook kogels. In deel drie kun je raketten ook upgraden, dan worden ze supersterk. Je kunt maar een beperkt aantal raketten schieten, dat is jammer, want daardoor wordt het wel moeilijker.
Drakojan Skies 5

Drakojan Skies 5

Behendigheid Spelletjes ? Jouw taak is het verdedigen van de draken, ook al moet je daarvoor tegen je eigen leger vechten.
Drakojan Skies 3

Drakojan Skies 3

Aktie Spelletjes ? Vecht met je vliegtuig tegen heel veel vijandelijke vliegtuigen, omdat ze jouw draak hebben vermoord. Je kan raketten schieten, maar ook kogels. In deel drie kun je raketten ook upgraden, dan worden ze supersterk. Je kunt maar een beperkt aantal raketten schieten, dat is jammer, want daardoor wordt het wel moeilijker.
Drakojan Skies Final

Drakojan Skies Final

Aktie Spelletjes ? De vijanden hebben je draak vermoord! Ga een luchtgevecht met ze aan, waarin je raketten kunt afvuren, maar ook kogels. In deel drie kun je de raketten ook upgraden, dan worden ze supersterk. Je kunt maar een beperkt aantal raketten schieten, waardoor het spel steeds moeilijker en uitdagender wordt.

Spelletjes - Drakojan Skies Little Game