LeukeSpellen.Be

Drifting: Land Rider, Mercedes Drifting, Straat Drifting, Driftkampioen

Ga terug naar Race Spelletjes
Advertentie
Straat Drifting

Straat Drifting

Race Spelletjes 2,3 Probeer om het einde van de race te halen en maak hierbij vette drifts!
Super drift 2

Super drift 2

Race Spelletjes 1,9 Bestuur de snelste auto's die er zijn en ontdek de coureur in jezelf! Je kunt in dit spel verschillende races rijden, in verschillende snelle wagens. Hou je van driften? Grijp dan je kans!
Mercedes Drifting

Mercedes Drifting

Race Spelletjes 0,5 Driften in de sneeuw, en dan ook nog in een prachtige Mercedes, daar gaat je hart toch harder van kloppen? Laat zo veel mogelijk sneeuw tegen de wanden aan spatten en leef je helemaal uit in de sneeuw!
Magneetwagen

Magneetwagen

Race Spelletjes 0,1 Trek je auto met een magneet over het circuit en zorg dat hij niet van de weg af raakt. Je kunt je auto op allerlei fronten upgraden: sturen, tractie, nitro, remmen, turbo en snelheid. Met een nitro geef je even extra veel gas, waardoor de auto vooruitschiet en je een botsing kunt voorkomen. Verzamel sterren voor extra geld, en klokjes voor bonustijd! Het is de bedoeling dat je achteruit door de finish rijdt.
Land Rider

Land Rider

Race Spelletjes ? Race met je Jeep door de graslanden !
Driftkampioen

Driftkampioen

Race Spelletjes ? Dit is een racespelletje waarin het draait om één ding: driften. Ben jij een echte driftkampioen? Laat zien wat je kunt en glijd door de bochten om zo veel mogelijk 'drift points' te halen en je tegenstanders in te halen. Zorg dat je het vereiste minimum aantal punten haalt en dat je op de eerste of tweede plaats eindigt!

Spelletjes - Drifting Little Game