LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Eenden in de kerker. Speel ook één van de andere Avontuur Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Eenden in de kerker

Hoe te spelen?

Een moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelen Niks aan Redelijk Leuk Erg leuk Super Bedankt voor je stem! Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

De eenden in dit grappige en platformspelletje kunnen niet vliegen, maar gelukkig kunnen ze hun magische ladders gebruiken om van het ene platform naar het andere te komen. Onder de grond gaan ze op zoek naar 50 edelstenen en zullen ze soms ook vijandige wezens tegenkomen. Als ze deze raken, worden ze namelijk weer naar de ingang gestuurd en zijn ze al hun edelstenen kwijt. Help jij de eenden om alle schatten te vinden die er maar te vinden zijn in de kerker? Je kunt dit spel alleen of met zijn tweeën spelen, op één toetsenbord.

Spelbesturing

Gebruik WASD of de pijltjestoetsen om te bewegen. Druk op Q of op de spatiebalk als je een ladder wilt bouwen. Druk op 2 om met twee spelers (en poppetjes) te spelen en op 1 om met één speler (en poppetje) te spelen.

Insluiten

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="platform/flightless.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Spelletjes - Eenden in de kerker Little Game