LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Fancy Pants 3. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Fancy Pants 3

Hoe te spelen?

Een moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
 
2,8
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelen Niks aan Redelijk Leuk Erg leuk Super Bedankt voor je stem! Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Fancy Pants 3, weer zo'n leuk Fancy Pants-spelletje met het snelle mannetje met zijn gele slobberbroek! In ieder level gaat het Fancy Pants-mannetje op zoek naar de uitgang, en jij kunt hem hierbij helpen. Hij wordt namelijk bij de koning geroepen, die zijn hulp nodig heeft om de piraten weg te jagen uit zijn badkuip! Fancy Pants rent vaak harder dan je verwacht, dus de besturing is in het begin even een kwestie van uitproberen. Soms moet hij een bal meenemen naar de uitgang, soms kan hij hiervoor een ander rond voorwerp gebruiken. De bal hoeft niet meteen mee te worden genomen: je kunt hem ook laten liggen en later ophalen, wanneer je de uitgang hebt gevonden. Verzamel kronkels en ga geheime levels binnen voor nog meer avontuur!

Spelbesturing

Druk op de linker en rechter pijltjestoetsen om te bewegen. Druk op S om te springen en op A om aan te vallen. Als je hoger wilt springen, druk je de S-toets iets langer in. Gebruik het pijltje omhoog om deuren te openen. Kruipen en rollen doe je door het pijltje omlaag in te drukken.

Insluiten

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="fancy_pants/FPAWorld32.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Spelletjes - Fancy Pants 3 Little Game