Ga terug naar Behendigheid Spelletjes
Advertentie
Fishy 1

Fishy 1

Behendigheid Spelletjes 2,5 Eet de kleine visjes op om te groeien! Probeer om zelf niet opgegeten te worden door de grote vissen.
Marine Bomb

Marine Bomb

Behendigheid Spelletjes 2,3 Pak alle sterren om groter te worden! Ontwijk alle bommetjes.
Fishy 4

Fishy 4

Behendigheid Spelletjes 2,2 Jij bent een baby-orka met een niet te stillen honger. Je wilt zo veel mogelijk kleine (gele en roze) visjes vangen, doe dus je best! Kijk uit voor de gemene haaien, de oranje piranha's en andere, grote vissen.
Fishy 10

Fishy 10

Behendigheid Spelletjes 2,0 Het is eten of gegeten worden in de grote zee. Ontwijk de vissen die groter dan je zijn, en eet de vissen op die kleiner dan je zijn. Hoe meer vissen je eet, des te groter je wordt.
Fishy 5

Fishy 5

Behendigheid Spelletjes 1,7 Help Choper rond te zwemmen en zoveel mogelijk rode wormen te pakken!
Fishy 3

Fishy 3

Behendigheid Spelletjes 1,6 Probeer om de visjes op te eten en zorg dat de grote vissen jou niet opeten!
Visevolutie 2

Visevolutie 2

Behendigheid Spelletjes 0,9 Hier is het vervolg op het grappige vissenspelletje Visevolutie! Het principe is eenvoudig: eet de kleinere visjes op maar blijf de grotere uit de weg, want die eten jou weer op! Wanneer je een vis raakt die even groot is als jijzelf, gebeurt er niets. Hoe meer vissen je eet, hoe vaker je kunt evolueren om er weer nieuwe mogelijkheden bij te krijgen.
Fishy 2

Fishy 2

Behendigheid Spelletjes 0,7 Eet de kleine visjes op om te groeien! Probeer om zelf niet opgegeten te worden door de grote vissen. Je kunt het voedsel dat van bovenaf het water in zinkt ook opeten!
Robotvis

Robotvis

Behendigheid Spelletjes 0,7 Probeer om alle kleine visjes op te eten, maar pas op dat je niet opgegeten wordt door de grote vissen!
Visevolutie

Visevolutie

Behendigheid Spelletjes 0,6 Het principe van dit vissenspelletje is eenvoudig: eet de kleinere visjes op maar blijf de grotere uit de weg, want die eten jou weer op! Wanneer je een vis raakt die even groot is als jijzelf, gebeurt er niets. Hoe meer vissen je eet, hoe vaker je kunt evolueren om er weer nieuwe mogelijkheden bij te krijgen.
Fishy 6

Fishy 6

Behendigheid Spelletjes 0,5 Eet alle visjes uit de vijver op en word de grootste vis.
Hongerige Hartjes

Hongerige Hartjes

Behendigheid Spelletjes ? Dit is een ontzettend leuk getekend behendigheidsspelletje, waarin het de bedoeling is dat jouw hart steeds groter wordt. Dit bereik je door kleinere hartjes op te eten, maar pas op voor de grotere harten: die moet je juist ontwijken want zij zijn er ook op uit om te groeien door kleinere hartjes op te eten!
Vechtlustig visje

Vechtlustig visje

Behendigheid Spelletjes ? Hou jouw visje in leven voor 30 seconden om naar het volgende level te gaan. Gooi mijnen op de vijandige vissen om ze te verslaan. Je kan ook je eigen vis bewapenen.
Visgevecht

Visgevecht

Behendigheid Spelletjes ? Navigeer je visje door de zee en schiet op alle vijandige vissen.
Blobber

Blobber

Behendigheid Spelletjes ? Eet alle ballen op die kleiner zijn dan jij en groei naar het volgende level.
Fishy 9

Fishy 9

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk goud en schatten te verzamelen. Maar pas op dat je niet gepakt wordt door andere vissen, nijlpaarden, krokodillen of piratenschepen.

Spelletjes - Fishy Little Game