LeukeSpellen.Be

Flirten: Flirten op School, Flirten op straat, Flirten 2, Flirten 3

Ga terug naar Meisjes Spelletjes
Advertentie
Flirten op School

Flirten op School

Meisjes Spelletjes 6,4 Loop door de school en probeer zo veel mogelijk jongens voor je te winnen.
Flirten op straat

Flirten op straat

Behendigheid Spelletjes 5,3 De stad is vol met leuke jongens, maar ook met rivales. Probeer om zo veel mogelijk jongens te versieren en ga de strijd aan met andere meisjes. Die zijn er namelijk ook opuit om jouw vriendjes af te pakken!
Flirten 2

Flirten 2

Behendigheid Spelletjes 3,4 Probeer zoveel mogelijk jongens te versieren. Ook degene die al een vriendinnetje hebben, je komt dan met die vriendin in een soort van oogcontact gevecht. Klik dan zo snel mogelijk om het gevecht te winnen.
Verover je Liefde

Verover je Liefde

Meisjes Spelletjes 2,5 Dit is een spel over liefde. Houd je wel of niet van hem? Vindt hij je wel of niet leuk? In dit spel ontdek je het. De jongen en het meisje spelen tegen elkaar. Hij of zij kan een hartje naar de ander gooien. Als reactie kan zij of hij dan een schoen of een colablikje teruggooien. Je moet heel wat hartjes gooien om de ander te overtuigen! Kijk of het echte liefde is. Je kunt dit spel met 1 of 2 spelers spelen.
Flirtend Meisje

Flirtend Meisje

Meisjes Spelletjes 2,3 Probeer zoveel mogelijk jongens te versieren. Zodra je het aangegeven aantal jongens hebt versierd ga je door naar de volgende level. Pas op voor de andere meisjes want die willen ook graag jongens versieren.
Flirten 3

Flirten 3

Behendigheid Spelletjes 2,2 Probeer zoveel mogelijk te flirten met andere meisjes zonder dat je vriendin het merkt.
Flirten in de Klas

Flirten in de Klas

Meisjes Spelletjes 1,1 Probeer om zoveel mogelijk jongens te versieren door ze te hypnotiseren. Soms moet je met een andere meid vechten om een jongen, klik dan zo snel mogelijk heel vaak met je muis om het gevecht te winnen.

Spelletjes - Flirten Little Game