LeukeSpellen.Be

Gevecht op zee: Zeeslag, Schip Gevecht, Boten Gevecht, Piratengevecht

Ga terug naar Denk Spelletjes
Advertentie
Scheepsgevecht

Scheepsgevecht

Aktie Spelletjes 7,2 Er staat je een intense strijd te wachten. Plaats alle schepen op strategische wijze op het bord in deze online versie van het klassieke militaire strategiespel. Kun jij de vloot van je tegenstander verwoesten voordat al jouw schepen, onderzeeboten en meer ten onder gaan?
Zeeslag

Zeeslag

Denk Spelletjes 1,9 Zet eerst je schepen strategisch neer. Dan kan de oorlog beginnen. Bombadeer de tegenstander en schakel zijn schepen uit, maar zorg dat hij dat niet bij jou doet.
Piratengevecht

Piratengevecht

Aktie Spelletjes 1,9 Probeer om met jouw schip het andere schip te laten zinken.
Het oog van Neptunus

Het oog van Neptunus

Aktie Spelletjes 1,4 Het oog van Neptunus... de sleutel tot oneindige rijkdom, droom van menig zeerover. Er is maar één piraat geweest die het ooit in zijn bezit heeft gehad. Ook hij heeft het oog van Neptunus niet lang kunnen houden: toen een zeemonster hem aanviel en hij het oog activeerde, werden zowel hijzelf als het monster in een enorme draaikolk meegezogen naar de zeebodem. Het oog van Neptunus werd hierbij aan stukken geslagen en over de zeebodem verspreid. Ga ernaar op zoek en probeer om alle vijf de stukken te vinden. De zoektocht zal je niet makkelijk worden gemaakt, want er zijn meer kapers op de kust. Schepen die je tot zinken brengt, bevatten buit die je kunt verzamelen door eroverheen te varen. Doe je best!
Schip Gevecht

Schip Gevecht

Avontuur Spelletjes 1,0 Master and Commander is een filmspel waarin het de bedoeling is om met de kanonnen de tegenstander tot zinken te brengen.
Slag op zee

Slag op zee

Denk Spelletjes 0,6 Een leuk online Zeeslag-achtig spelletje! Ga op zee het gevecht aan tegen de vijand en probeer al zijn schepen te bombarderen voordat hij de jouwe in de as legt! Je ziet zijn schepen niet, dus is het eerst een kwestie van gokken, en daarna van logisch nadenken. Je kunt je schepen in de lengte of in de breedte in het veld plaatsen. Als je een schip wilt draaien, sleep je het naar het 'Editor'-veld, waar je op het 'roteren'-icoontje klikt.
Piraten Gevecht 2

Piraten Gevecht 2

Behendigheid Spelletjes 0,6 Probeer om als eerste op het schateiland te arriveren om de race te winnen. Pas onderweg op dat je door de andere piraten niet kapot wordt geschoten.
Boten Gevecht

Boten Gevecht

Aktie Spelletjes 0,5 Dit spel is heel eenvoudig maar leuk. Het is de bedoeling om de andere bootjes tot zinken te brengen, voordat ze jou raken!
Red Fred

Red Fred

Aktie Spelletjes 0,2 Fred de dolfijn is gevangengenomen op een schip. Aan jou de taak om hem te bevrijden, zodat hij weer kan zwemmen, springen en duiken in de oceaan waar hij thuishoort! De bemanningsleden van het schip zullen op allerlei manieren proberen om je tegen te houden, maar ook jij bent uitgerust met wapens.
Oorlogsschip

Oorlogsschip

Aktie Spelletjes 0,1 Probeer elke level naar de overkant te komen zonder geraakt te worden door vijanden. Je kan ook op de vijanden schieten.
Eilandverovertje

Eilandverovertje

Aktie Spelletjes 0,1 Probeer om de baas te worden over de hele eilandengroep in deze online versie van landverovertje, ook wel landjepik genoemd! Stuur schepen naar omringende eilanden en kijk uit dat je schepen niet in een draaikolk belanden. Soms zul je dus met een omweg, via een ander eiland, moeten varen!
Islands of Empire

Islands of Empire

Aktie Spelletjes ? In dit spel is het de bedoeling dat je je vloot naar het einde van een zone loodst. Dit doe je door eerst een route uit te stippelen. Tien schepen, waarvan één vlaggenschip, zullen vervolgens deze route volgen. In ieder gebied varen vijandige schepen en staan vijandige forten, die je de doorgang zullen proberen te versperren. Voor ieder vijandig schip of fort dat je vernietigt met je vlaggenschip, verdien je geld. Dit kun je gebruiken voor reparaties en upgrades. Het vlaggenschip moet per se de hele route intact blijven!
Piraten Gevecht 3

Piraten Gevecht 3

Aktie Spelletjes ? Schiet alle andere piratenschepen naar de bodem van de oceaan.
Stille waterstrijd

Stille waterstrijd

Aktie Spelletjes ? Op en in het water is een stille strijd aan de gang. Jij vaart op zee, en moet zo veel mogelijk onderzeeërs zien te raken. Maar pas op, ze schieten ook op jou dus zorg dat je hun kogels ontwijkt!
Verdedig je Schip

Verdedig je Schip

Aktie Spelletjes ? Hallo! Je piraten schip wordt aangevallen door de vele gekleurde bommen. Verdedig je schip hiertegen! Je moet op die bommen schieten met de juiste kleur. Schiet dus een blauwe kogel op een blauwe bom. Vergeet ook niet om upgrades te kopen zodat je een sterkere verdediging hebt.

Spelletjes - Gevecht op zee Little Game