LeukeSpellen.Be

Gooigevecht: De Grote Bazooki, Gooigevecht, Robin Hoek, Draak Gevecht

Ga terug naar Behendigheid Spelletjes
Advertentie
Gooigevecht

Gooigevecht

Multiplayer Spelletjes 2,2 In dit spel ga je stenen gooien, en dit kun je doen tegen de computer of tegen een vriend of vriendin die ook op jouw computer speelt. Dat laatste is natuurlijk het leukst!
Spanthera

Spanthera

Aktie Spelletjes 1,3 Koning Leonidas, verdedig het koninkrijk Spanthera tegen de gemene hagedissen die het koninkrijk willen binnenvallen! Werp speren naar de vijand maar zorg dat je katachtige onderdanen niet geraakt worden. Mik op de hoofden van de hagedissen: zo gebruik je zo min mogelijk speren en verdien je zo veel mogelijk sterren!
Kasteel Gevecht 2

Kasteel Gevecht 2

Behendigheid Spelletjes 1,1 Probeer als eerst het kasteel van de tegenstander te vernietigen.
Robin Hoek

Robin Hoek

Behendigheid Spelletjes 0,4 Oefen in het boogschieten op kippen of knechten!
Bommenridders

Bommenridders

Aktie Spelletjes ? Gemene ridders zijn een vredig dorpje binnengevallen. Gelukkig komen er al gauw dappere ridders om de wanhopige dorpelingen te redden. Ze gooien bommen naar de vijand, maar kunnen wel wat hulp van jou gebruiken! Werk samen met de andere ridders om het dorp te bevrijden.
Granatenwerper 2

Granatenwerper 2

Aktie Spelletjes ? Laat de granaten precies op de juiste plek landen, zodat alle vreemde schepsels worden opgeblazen en jij door mag gaan naar het volgende level!
Niet In Mijn Kerker

Niet In Mijn Kerker

Aktie Spelletjes ? Vier vrienden gaan proberen om online de schat te vinden die wordt bewaakt door een duivels monster. Help jij het monster om alle spelers die op zijn schat azen, buiten de kerker te houden? Hij gooit allerlei ballen naar ze: houten ballen, stuiterballen en stalen ballen. Voor iedere situatie is een andere bal vereist en de spelers hebben zo ook hun eigen vaardigheden. Pas je aan en bewaak de kerker!
Draak Gevecht

Draak Gevecht

Behendigheid Spelletjes ? Hoe meer draken je dood met vuur hoe meer punten je krijgt. Elke keer als je een level haalt komt er een extra draak bij.
De Grote Bazooki

De Grote Bazooki

Behendigheid Spelletjes ? De Grote Bazooki is een goochelaar en hij is ingehuurd voor een spetterend verjaardagsfeest. Hij is tot grootse trucs in staat... maar alleen met jouw hulp! Hij gooit speelkaarten naar ballons om deze te laten knappen: mik goed, zorg dat je de draaiende messen en brandende hoepels ontwijkt en maak handig gebruik van de toverhoeden! Hoe minder kaarten je gebruikt, hoe beter het is.
Girafheld

Girafheld

Behendigheid Spelletjes ? Wanneer een giraf te horen krijgt dat een schurk onschuldige dieren gevangen houdt, komt hij in actie. Bevrijd alle dieren door stenen tegen hun kooien te gooien en vind de verborgen sterren. Je hebt in ieder level een beperkt aantal stenen, dus ga hier zuinig mee om. Probeer om telkens de maximale score van drie sterren te halen!
Marine vs leger

Marine vs leger

Aktie Spelletjes ? Wil jij als marinier of als soldaat vechten? Kies je team en ga de strijd aan tegen het leger of tegen de marine! Gooi granaten naar je tegenstanders en probeer ze in zo min mogelijk pogingen uit te schakelen.
Slapende totems

Slapende totems

Denk Spelletjes ? Gooi de totempalen wakker met kokosnoten. Hiervoor moet je samenwerken met je stamgenoten. Als je het level snel genoeg uitspeelt, verdien je een ster.
Dodelijke buren

Dodelijke buren

Aktie Spelletjes ? Er was eens een familie die 25.000 dollar had geleend om een mooi huisje te kopen. Degene die hun de lening heeft verstrekt, is Stevie een op geld beluste bankier. De familie komt in een buurt terecht met nogal vreemde buren: ieder huis heeft zo zijn eigenaardigheden en ze hebben allemaal iets met elkaar gemeen: een reden om met jou ruzie te krijgen! Daag ze uit in dit turn-based vechtspel!

Spelletjes - Gooigevecht Little Game