LeukeSpellen.Be

Goudzoeker: Goudzoeker 1, Goudzoeker 3, Goudzoeker 5, Goudgravers 1

Ga terug naar Behendigheid Spelletjes
Advertentie
Goud schieten

Goud schieten

Behendigheid Spelletjes 4,7 Schiet de haak weg om zo de klompjes goud te verzamelen!
Goudzoeker Tom

Goudzoeker Tom

Behendigheid Spelletjes 4,2 Tom is een actieve goudzoeker die zijn dagelijkse doelen wil bereiken. Kun jij hem helpen de rotsblokken te vermijden terwijl hij met zijn machine vele waardevolle goudklompjes verzamelt? Hij zou het heel fijn vinden als jij een handje helpt met zijn mijn in dit actiespel.
Goudzoeker 9

Goudzoeker 9

Behendigheid Spelletjes 4,1 Probeer genoeg goud en diamanten te verzamelen zodat je genoeg geld verdiend hebt om naar de volgende level te gaan.
Goudzoeker 1

Goudzoeker 1

Behendigheid Spelletjes 2,8 Probeer om zo veel mogelijk goud bij elkaar te krijgen. Drank om sterker te worden is erg handig!
Goudzoeker Multiplayer

Goudzoeker Multiplayer

Multiplayer Spelletjes 0,5 Speel samen met een vriend of vriendin het populaire spel Goudzoeker! En probeer zoveel mogelijk goud op te halen.
Valentijn Zoeker

Valentijn Zoeker

Behendigheid Spelletjes 5,2 In deze romantische versie van het goudzoeker spel moet je zoveel mogelijk gouden hartjes verzamelen om het hart van je partner te veroveren.
Goudzoeker 3

Goudzoeker 3

Behendigheid Spelletjes 3,2 De opvolger van Goudzoeker. In het Wilde Westen is een ware goudkoorts uitgebroken. Je moet binnen de gestelde tijd zoveel mogelijk goud opgraven.
Goudzoeker 5

Goudzoeker 5

Behendigheid Spelletjes 2,9 Fish Money is afgeleid van het spel Goldminer. Het doel van deze online game is om zoveel mogelijk geld naar boven te takelen in een bepaalde tijd.
Goudzoeker 6

Goudzoeker 6

Behendigheid Spelletjes 2,8 Grijp alle goudblokjes op om genoeg geld te krijgen voor de volgende ronde.
Goudzoeker 10

Goudzoeker 10

Behendigheid Spelletjes 2,1 Probeer alle schatten van de bodem van de zee te vissen voordat de piraten dat doen.
Goudzoeker 7

Goudzoeker 7

Behendigheid Spelletjes 2,0 Grijp het goud en scoor genoeg punten om door te mogen naar het volgende level.
Vissen Vangen 2

Vissen Vangen 2

Behendigheid Spelletjes 1,9 Probeer binnen de tijd minstens het aangegeven aantal vissen te vangen, als je meer vissen vangt levert dat uiteraard ook meer op!
Juweel Zoeker

Juweel Zoeker

Meisjes Spelletjes 1,9 Probeer in elke level zoveel mogelijk juwelen op te graven. Per level wordt verwacht dat je voor een minimaal bedrag aan juwelen hebt opgegraven. Je kunt dingen kopen in de winkel maar je kunt je geld ook bewaren zodat je het in de volgende level wat makkelijker hebt..
Mominer

Mominer

Behendigheid Spelletjes 1,3 In dit spel is het de bedoeling dat je net zolang doorgraaft met je graafmachine tot je de schat vindt.
Goudgravers 1

Goudgravers 1

Behendigheid Spelletjes 1,3 Je moet al het goud opgraven, maar zorg ervoor dat de beestjes je machine niet aanraken, want dan gaat hij kapot!
Diamantmijn

Diamantmijn

Behendigheid Spelletjes 1,2 Probeer om alle steentjes op te eten, maar ontwijk de beestjes!
Buitenaardse boor

Buitenaardse boor

Avontuur Spelletjes 0,9 Verzamel edelstenen en metalen met je buitenaardse boormachine! Hiermee kun je je ruimteschip repareren. Hou je de warmtemeter rechts onderin wel in de gaten? Wanneer de temperatuur van je boor te hoog oploopt, kun je even niet meer boren. Ook het brandstofpeil is iets om in de gaten te houden!
Goudgravers 2

Goudgravers 2

Behendigheid Spelletjes 0,7 Graaf naar de gouden stenen, maar probeer niet in aanraking met de mollen te komen!
Buitenaardse boor 2

Buitenaardse boor 2

Avontuur Spelletjes 0,7 Verzamel edelstenen en metalen met je buitenaardse boormachine! Hiermee kun je je ruimteschip repareren. Hou je de warmtemeter rechts onderin wel in de gaten? Wanneer de temperatuur van je boor te hoog oploopt, kun je even niet meer boren. Ook het brandstofpeil is iets om in de gaten te houden. Er lopen onder de grond enge monsters rond: zorg dat deze jou niet te pakken krijgen!
Gravertje

Gravertje

Avontuur Spelletjes 0,6 Gravertje heeft een superboor waarmee hij door alle soorten grond boort, op zoek naar schatten en bonussen. Hij kan een radar inzetten om onzichtbare schatten op te sporen: zet dit hulpmiddel dus in als je efficiënt te werk wilt gaan!
Tunnel naar China

Tunnel naar China

Behendigheid Spelletjes 0,3 Graaf je een weg naar China! Verzamel onderweg grondstoffen waarmee je upgrades kunt kopen. Houd de tijd in de gaten en graaf zo diep je kunt!
Hebberige kreeft

Hebberige kreeft

Behendigheid Spelletjes ? Wat een hebberige kreeft! Hij eet echt alles wat hij te pakken kan krijgen! Vul de meter aan de linker kant voor de tijd om is. Maar pas op voor de kwallen en de foute bonussen, want daarvan verlies je tijd.
Bungee Redder

Bungee Redder

Behendigheid Spelletjes ? Red de mensen die in de bergen zitten doormiddel van je bungee aan de helicopter!
Fruitgrijper

Fruitgrijper

Behendigheid Spelletjes ? Bovenaan het scherm zie je een grijparm. Hiermee moet je zo veel mogelijk fruit te pakken krijgen en als het even kan, dit fruit op het karretje van de apen leggen.

Spelletjes - Goudzoeker Little Game