LeukeSpellen.Be

Gridlock: Gridlock, Blokjes Puzzel, Weg uit de kennel, Blokjes Puzzel 2

Ga terug naar Denk Spelletjes
Advertentie
Sleutel zoeken

Sleutel zoeken

Denk Spelletjes 3,7 Je kunt maar op een manier ontsnappen uit deze dodelijke tempel: zoek de sleutels in elk level. Verplaats de blokken zodat je erbij kunt in dit lastige puzzelspel.
Blokjes Puzzel

Blokjes Puzzel

Behendigheid Spelletjes 4,1 Probeer om alle blokjes zo neer te leggen dat het gele vlak wordt omsloten!
Pakhuispuzzel

Pakhuispuzzel

Denk Spelletjes 2,1 Dit is je eerste werkdag in een pakhuis. Je moet daar kisten en dozen verplaatsen naar de plek die je chef heeft aangegeven. De dozen kun je alleen horizontaal of verticaal verplaatsen door ze aan te klikken en de in de juiste richting te slepen. Niet alle vlaggetjes kun je direct bereiken, dus er is wel wat denk- en schuifwerk voor nodig.
Vang die tijger

Vang die tijger

Denk Spelletjes 2,0 In dit spelletje is het de bedoeling dat je een tijger insluit tussen donkere tegels. Hij mag zelf namelijk alleen op de lichte tegels staan. Jij kunt de lichte tegels donker maken door erop te klikken, totdat de tijger helemaal omringd wordt door donkere tegels. Zo sluit je de tijger als het ware in. Maar pas op: de tijger kan ook ontsnappen, wanneer je hem het veld uit jaagt. Hoe minder tegels je van kleur laat veranderen, hoe meer bonuspunten je krijgt!
Kisten Schuiven

Kisten Schuiven

Denk Spelletjes 1,3 Schuif alle houten kisten op de groene stippen. "Jouer" staat voor spelen en met "Recommencer" kun je het level opnieuw proberen.
Spook Kasteel

Spook Kasteel

Denk Spelletjes 0,5 Je bent verdwaald en terecht gekomen in een doolhof. Per level is het de bedoeling dat je de trap bereikt zonder dat je gepakt wordt door 1 van de enge monsters.
Blokschuiver 3

Blokschuiver 3

Behendigheid Spelletjes 0,3 Schuif de kisten naar de groene vakken door ertegenaan te duwen.
Monsters Vangen

Monsters Vangen

Behendigheid Spelletjes 0,1 Er zijn heel veel monsters ontsnapt. Probeer alle monsters weer op te sluiten voordat ze jou te pakken nemen.
Blokkenpuzzel

Blokkenpuzzel

Denk Spelletjes ? Dit is een leuk puzzelspel waarin je telkens een portaal moet activeren door blokken op de juiste druksensoren te schuiven. Hoe hoger het level, hoe moeilijker de puzzel wordt. Veel plezier!
Blokjes Puzzel 2

Blokjes Puzzel 2

Denk Spelletjes ? Verplaats de blokken zodat het rode blok naar de uitgang kan worden geschoven.
Schuifpuzzel

Schuifpuzzel

Denk Spelletjes ? Verplaats de blokken zo, dat je de houten blokjes op het gele vlak kunt plaatsen. Succes!
Isora 2

Isora 2

Denk Spelletjes ? Zorg ervoor dat je het hele veld opvult en vervolgens weer bij het rode blokje uitkomt.
Blokschuiver 4

Blokschuiver 4

Denk Spelletjes ? Druk het blok telkens naar de aangewezen plek, je verwisselt dan van karakter. Als je het blok naar alle aangewezen plekken hebt gedrukt ga je door naar de volgende level.
Sterren Verplaatsen

Sterren Verplaatsen

Behendigheid Spelletjes ? Bedenk een strategie waarmee dit engeltje alle sterren op hun plek kan krijgen in zo min mogelijk zetten.
Puzzel Jongen

Puzzel Jongen

Denk Spelletjes ? Probeer door het schuiven van blokken en het roteren van deuren de uitgang te bereiken.
Gridlock

Gridlock

Denk Spelletjes ? Probeer met de blokken een bepaalde vorm te krijgen. Sommige kan je alleen verticaal of horizontaal bewegen.
Autoweg 2

Autoweg 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer de gele auto van de parkeerplaats af te rijden.
Verklein

Verklein

Behendigheid Spelletjes ? Verklein het veld totdat het rood wordt zodat je naar de volgende level kan gaan. Als het veld rood is en je verkleint het nog meer krijg je bonus punten. Maar pas op dat de kubus de rand niet raakt die je aan het inkrimpen bent, want dan moet je opnieuw beginnen.
Sokoboom 2

Sokoboom 2

Denk Spelletjes ? Speel het vervolg op Sokoboom! Duw de kisten naar hun plek en de uitgang zal verschijnen in dit Sokoban-achtige spel! Dat lijkt eenvoudig en dat is het in het begin ook, maar na een paar levels begint de echte uitdaging! Je bewegingen worden geteld: probeer je doel dus in zo min mogelijk bewegingen te bereiken.
Weg uit de kennel

Weg uit de kennel

Behendigheid Spelletjes ? Verplaats de honden zodat de Zipper, de oranjegele puppy, kan ontsnappen.
Frost

Frost

Denk Spelletjes ? Doof alle vlammen door er ijsblokken overheen te schuiven of bovenop te laten vallen! Dit wordt steeds lastiger, dus je moet goed nadenken hoe je de vlammen kunt bereiken, en in welke volgorde je de blokken verplaatst, weghaalt of juist laat ontstaan.

Spelletjes - Gridlock Little Game