LeukeSpellen.Be

Halloween: Halloween Opmaken, Halloween Hocus Pocus, Halloween Huis Opmaken, Pompoenen Gooien

Ga terug naar Avontuur Spelletjes
Advertentie
Halloweensnoep

Halloweensnoep

Behendigheid Spelletjes 2,6 Help het paarse monstertje om alle snoepjes op te eten. Stuur hem de juiste kant op en hij zal zich daar vastklampen waar jij klikt. Een leuk behendigheidsspelletje, zowel voor Halloween als daarna!
Helse pompoen

Helse pompoen

Avontuur Spelletjes 2,3 Mooi getekend, dit Halloweenspel dat ook in een andere tijd van het jaar leuk blijft om te spelen. Ga op avontuur met deze dappere pompoen, en trotseer alle gevaren die er zijn in deze helse grot!
Halloween Huis Opmaken

Halloween Huis Opmaken

Meisjes Spelletjes 2,2 Richt het huis zo griezelig mogelijk in.
Bubbleween

Bubbleween

Behendigheid Spelletjes 0,1 Schiet Halloweenfiguurtjes, zoals pompoenen, duiveltjes, vampieren en doodshoofden omhoog, om zo series van drie of meer dezelfde figuurtjes te maken. Wanneer de onderkant van het venster is bereikt, moet je opnieuw beginnen!
Halloween Hocus Pocus

Halloween Hocus Pocus

Behendigheid Spelletjes ? Vang de magische drankjes en verander de monsters terug in mensen.
Rotte pompoenen

Rotte pompoenen

Denk Spelletjes ? Probeer om alle rotte pompoenen weg te spelen. Dit doe je door op de pompoenen zelf te klikken, of op de pompoenen eromheen. Die hebben bijzondere eigenschappen: de zwarte zijn erg zwaar en de rode ontvlammen spontaan. Denk eerst na over de volgorde waarin je klikt, want deze is bepalend voor de rest van het level.
Een bloedrode avond

Een bloedrode avond

Avontuur Spelletjes ? Wreek je broer door de man die hem heeft vermoord, te doden! Ga op zoek naar aanwijzingen en voorwerpen in de hut en in de bossen rondom de begraafplaats: alleen op die manier kun je je doel bereiken.
Pompoenen Verzamelen

Pompoenen Verzamelen

Behendigheid Spelletjes ? Zorg dat je alle pompoenen verzamelt. Kijk wel uit voor de granaten en de pompoenen waarvan rechtsbovenaan wordt aangegeven dat je ze niet mag pakken.
Halloween Opmaken 6

Halloween Opmaken 6

Meisjes Spelletjes ? Het is bijna Halloween en dit meisje moet nog leuk aangekleed worden! Kun jij haar helpen?
Helse pompoen 2

Helse pompoen 2

Behendigheid Spelletjes ? Vond je het ook zo leuk om het spel 'Helse pompoen' te spelen? Dan vind je het vervolg hierop minstens even leuk! Ook dit is namelijk een mooi getekend Halloweenspel dat ook in een andere tijd van het jaar leuk blijft om te spelen. Ga op avontuur met deze dappere pompoen, en trotseer alle gevaren die er zijn in deze helse grot!
Pompoenen Gooien

Pompoenen Gooien

Behendigheid Spelletjes ? Gooi de pompoenen naar de geesten en zorg dat ze afschrikken.
Honkballen met skeletten

Honkballen met skeletten

Behendigheid Spelletjes ? Weer zo'n lekker absurde honkbalgame! Laat het groene monster zo veel mogelijk skeletten terugslaan naar hun doodskisten. Probeer hierbij zo veel mogelijk vleermuizen en spinnen te raken en de muurtjes te omzeilen! Meubelstukken zijn geen probleem: wanneer het skelet daar tegenaan komt, breken ze zo kapot en remmen ze het skelet niet echt af. Ze leveren je zelfs extra punten op. Veel plezier!
Halloween Opmaken 7

Halloween Opmaken 7

Meisjes Spelletjes ? Het is bijna Halloween en deze jongen moet nog leuk aangekleed worden! Kun jij hem helpen?
Ikcibod

Ikcibod

Avontuur Spelletjes ? Speel dit platform spelletje in Halloween look en feel.
Pompoenmonster

Pompoenmonster

Aktie Spelletjes ? Het is Halloween: als monster verstop jij je in pompoenen of andere Halloweenfiguren, om onschuldige voorbijgangers aan te vallen. Pak al het snoep dat ze laten vallen! Er zijn allerlei mooie upgrades mogelijk: bijvoorbeeld vleugels, extra snelheid, een hardere schil of meer uithoudingsvermogen.
Halloween Opmaken 3

Halloween Opmaken 3

Meisjes Spelletjes ? Probeer dit meisje klaar te maken voor haar Halloween feestje!
Halloween Opmaken

Halloween Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Kies het mooiste Halloween kostuum voor Bionka Konijn.
Snij in een pompoen

Snij in een pompoen

Meisjes Spelletjes ? De tijd is weer aangebroken dat de pompoenen weer worden omgetoverd in allerlei griezelige vormen. Hier kun je je eigen engerd maken. Kies wat voor vorm ogen, neus, mond, enz. jouw pompoen moet hebben om er zo eng mogelijk uit te zien. Voor de sfeer kun je ook nog de achtergrond aanpassen, wordt het nog griezeliger. Als je voor een vorm hebt gekozen, dan worden er stippen zichtbaar, die je in de juiste volgorde met je muis moet volgen, anders gebeuren er hele enge dingen.
Snoep ontfutselen

Snoep ontfutselen

Avontuur Spelletjes ? Laat deze Halloween-feestvierders schrikken zodat ze hun snoep omhoog gooien, en vang dit op wanneer het valt. Telkens wanneer je een snoepje mist, verlies je één energieblokje. Wanneer alle energie op is, is het spel voorbij. De Bonusvleermuis kan ervoor zorgen dat je wat verloren energieblokjes terugkrijgt.
Halloween Opmaken 5

Halloween Opmaken 5

Meisjes Spelletjes ? Kleed dit meisje leuk aan, want het is Halloween vandaag.

Spelletjes - Halloween Little Game