LeukeSpellen.Be

Helikopterspel: Heli Attack 3, Helikopterspel 3, Helikopterspel 4, Helikopterspel 7

Ga terug naar Aktie Spelletjes
Advertentie
Wire

Wire

Behendigheid Spelletjes ? Hoe lang kun je deze draad in beweging houden in dit unieke en uitdagende actiespel? Loods de draad door een wereld vol vreemde en gevaarlijke obstakels. Lukt het jou om alle 100 mysterieuze aliens te verzamelen?
Helikopterspel 7

Helikopterspel 7

Aktie Spelletjes 3,5 Manoeuvreer je helikopter door oorlogsgebied en pas op voor de poppetjes die op je schieten. Land op het plateau om je brandstofpeil en schade weer te herstellen.
Helikopterspel 8

Helikopterspel 8

Aktie Spelletjes 1,8 Verdedig je schip tegen de vijandige duikboten! Dit doe je door vanuit je helikopter de duikboten tot zinken te brengen met torpedo's. Daarna moet je de bemanningleden ophalen en kun je vertrekken. Er zijn ook schepen en vijandige helikopters die op je schieten, dus wees op je hoede!
Helikopterspel 3

Helikopterspel 3

Avontuur Spelletjes 1,5 Jij bestuurt een helikopter en gaat mensen redden. Volbreng alle missies!
Helikopterspel 9

Helikopterspel 9

Behendigheid Spelletjes 0,9 Verzamel in elke level het oranje voorwerp en gooi deze vervolgens in de pijpleiding om door te gaan naar de volgende level.
Heli Attack 3

Heli Attack 3

Aktie Spelletjes 0,4 Je moet even gaan zitten om deze game onder de knie te krijgen, maar dan heb je ook wat! Je hebt diverse wapens tot je beschikking en je moet verschillende missies uitvoeren.
Helikopterspel 4

Helikopterspel 4

Avontuur Spelletjes ? In dit helikopterspel is het de bedoeling dat je de vlag bereikt. Doe je best en manoeuvreer je helikopter door de levels heen!
Power Copter

Power Copter

Aktie Spelletjes ? Probeer om met de helikopter al je tegenstanders kapot te schieten, maar pas op dat ze jou niet raken.
Choppa Poppa

Choppa Poppa

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om met de helikopter alle ballonnen te verzamelen.
Helikopters Schieten

Helikopters Schieten

Aktie Spelletjes ? Je moet ervoor zorgen dat je de helikopters uit het luchtruim schiet.
Helikopter besturen 2

Helikopter besturen 2

Behendigheid Spelletjes ? Vlieg met de oranje helikopter naar de vlag om het level te halen. Pas op dat je onderweg niet teveel muren raakt want dan stort je neer.
Veilig Dek

Veilig Dek

Behendigheid Spelletjes ? Doe je best om het dek veilig te stellen door alle mariniers op het schip te laten landen op de daarvoor aangegeven plekken. Het touw zwaait van de ene kant naar de andere, dus een goede timing is noodzakelijk voor een goede landing!
Koning Cliffy's Land

Koning Cliffy's Land

Aktie Spelletjes ? Het land Macrodobia werd vroeger geregeerd door koning Cliffy, een populair heerser. Een vijandig leger, onder leiding van Generaal Tzin, viel het land echter binnen en sindsdien wordt het bezet door de vijand. Voor zijn overlijden sprak koning Cliffy een laatste wens uit, namelijk die, dat Generaal Potts het land terug zou veroveren. Eén dorp is nooit door Generaal Tzin veroverd, en vanaf daar willen Generaal Potts en zijn manschappen beginnen met hun poging om het land weer terug te winnen. Op de kaart kun je zien in welke gebieden de meeste vijanden aanwezig zijn. Begin daar waar je de minste weerstand verwacht. Om beurten vallen jij en de vijand gebieden aan. Hoe meer gebieden je hebt veroverd, hoe meer geld je verdient om nieuwe missies te financieren.
Windhawk

Windhawk

Aktie Spelletjes ? Je bent aan boord van een Windhawk gevechtshelikopter. Het is jouw taak om in elke missie alle vijandelijke vliegtuigen neer te schieten. Voor elke nieuwe missie kun je upgrades kopen met het geld dat je hebt verdiend. Succes!
Helikopterspel 6

Helikopterspel 6

Aktie Spelletjes ? Versla de vijand door hun fabriek en krachtcentrales op te blazen. Zijn je bommen op keer dan terug naar het schip om te herladen.
Bloedige staatsgreep

Bloedige staatsgreep

Aktie Spelletjes ? In de Republiek Zambafa, voerde generaal Banzanfe in mei 2003 een bloedige staatsgreep uit op de verkozen president van Zambafa. Meer dan 10.000 onschuldige mensen vonden hierbij de dood, en de VN-troepen zijn een humanitaire actie gestart. Nu is hun hoop op jou gevestigd...
Black Eagle

Black Eagle

Aktie Spelletjes ? Vlieg met de helikopter het vijandelijk gebied binnen en voltooi de missie.

Spelletjes - Helikopterspel Little Game