LeukeSpellen.Be

Heuvels Racer: Heuvels Racer 1, Heuvels Racer 2, Heuvels Racer 3, Heuvels Racer 4

Ga terug naar Race Spelletjes
Advertentie
Paintball Racers

Paintball Racers

Race Spelletjes 5,4 Scheur met je miniautootje over het aanrecht, spring over de spatels en gebruik de broodplank als helling! Je kunt allerlei paintballkogels op je concurrenten afschieten: bevriezingskogels (vertragen), elektrische kogels (verlammen), oliekogels (maken voertuig stuurloos) en vuurkogels (verbranden het voertuig). Eerst zul je deze kogels wel moeten verzamelen! Je kunt ook leuke stunts uitvoeren: op je achterwiel rijden, vliegen en salto's doen. Ook zijn er allerlei 'boosters' die je munitie, turbo, aantal levens of snelheid verdubbelen. Zorg dat je je tegenstander voor blijft en uitschakelt!
Hill Riders: Off-road

Hill Riders: Off-road

Race Spelletjes 4,9 In dit 3D-racespel staan je een aantal lastige racebanen te wachten en de vraag is of jij ze kunt overleven? Vermijd greppels en verzamel onderweg munten. Je kunt tussen de bedrijven door ook upgrades kopen voor je bolide.
Uphill Motocross Race

Uphill Motocross Race

Race Spelletjes 4,6 Verzamel munten terwijl je richting de eindstreep raast in dit leuke racespel. Gebruik de munten om je voertuig te upgraden of het tussen de wedstrijden door te ruilen voor andere voertuigen. Je wilt toch niet eeuwig op die scooter blijven rijden?
Scheuren door de bergen

Scheuren door de bergen

Race Spelletjes 4,3 Kun jij alle bergen, bruggen en gaten trotseren die je te wachten staan in dit doldwaze racespel? Kruip achter het stuur van een tractor, een strandbuggy of talloze andere waanzinnige voertuigen voordat je richting de eindstreep raast. En vergeet niet onderweg munten te verzamelen voor upgrades.
Uphill Rush

Uphill Rush

Race Spelletjes 2,7 Race met je crossmotor, monstertruck, quad of skateboard over heuvels en obstakels. Val niet!
Heuvels Racer 2

Heuvels Racer 2

Race Spelletjes 2,7 Je gaat met een moter racen door de bergen. Je moet ervoor zorgen dat je niet crasht. Je raced over bergen en door dalen. Soms moet je over een kuil heen springen.
Coole auto's

Coole auto's

Race Spelletjes 2,7 Race met je auto over een heuvelachtig parcours. Maak mooie sprongen en voer daarna salto's uit om nitro's te verdienen!
Monster Truck 6

Monster Truck 6

Behendigheid Spelletjes 2,6 Probeer over de heuvels naar het einde van de level te rijden. Maar pas op dat je niet over de kop slaat. Onderweg kan je over auto's en bussen heen rijden om ze te pletten.
Tom en Jerry quadrijden

Tom en Jerry quadrijden

Race Spelletjes 2,5 Tom en Jerry hebben een nieuwe hobby: quadrijden! Help jij ze om zo ver mogelijk te komen en onderweg alle bonussen te pakken?
Woeste truck

Woeste truck

Race Spelletjes 2,3 Haal in elk level de finish voor de minuut om is. Succes!
Heuvels Racer 1

Heuvels Racer 1

Race Spelletjes 2,1 Je gaat met een auto racen door de bergen. Je moet ervoor zorgen dat je niet crasht. Je raced over bergen en door dalen. Soms moet je over een kuil heen springen.
Truck city

Truck city

Race Spelletjes 2,0 Rij met je monstertruck door deze verlaten stad in de bergen, verdien zo veel mogelijk punten en probeer om niet over de kop te slaan!
BMX freaks 2

BMX freaks 2

Race Spelletjes 1,6 Dit is het vervolg op het leuke spelletje BMX-freaks. Ook in deze game kruip je in de huid van Elvis en ga je weer fietsen tegen allerlei vreemde figuren. Voer salto's en wheelies uit om bonuspunten te verzamelen. Als je een race uitrijdt, verdien je geld waarmee je upgrades kunt kopen. Voor ieder level dat je succesvol voltooit, verdien je 200 dollar.
BMX freaks

BMX freaks

Race Spelletjes 1,6 In deze game heb je in totaal 26 circuits waarin je fietst tegen allerlei vreemde figuren. Voer salto's en wheelies uit om bonuspunten te verzamelen. Als je een race uitrijdt, verdien je geld waarmee je upgrades kunt kopen. Voor ieder level dat je succesvol afsluit, verdien je 200 dollar.
Uphill Rush 6

Uphill Rush 6

Race Spelletjes 1,5 Slip en glijd een weg naar de finish in deze ultieme water race! Dit vervolg geeft je de mogelijkheid om alles te veranderen aan je voertuig en de bestuurder. Kies je favoriete outfit en bootje om in je eigen stijl mee te doen. Maak snelheid, spring de lucht in en haal de gekste stunts uit terwijl je geld verzamelt!
Planeet Racer

Planeet Racer

Race Spelletjes 1,3 Pimp je auto en zorg dat je als eerste over alle planeten racet.
Heuvels Racer 3

Heuvels Racer 3

Race Spelletjes 1,0 Stap op je motor en cross lekker over de heuvels! Verzamel alle balletjes om naar het volgende level te gaan.
Gekke Auto

Gekke Auto

Behendigheid Spelletjes 1,0 Adam moet 10.000 km rijden om weer in warpmode te komen. Probeer de 10.000 km te rijden voordat de tijd om is.
Kiepauto

Kiepauto

Behendigheid Spelletjes 0,9 Jij mag een kieptruck besturen. Rijd eerst naar achteruit om een vracht te laden en breng deze dan naar de fabriek aan de rechterkant en los je vracht op de lopende band. Rijd snel maar voorzichtig, zodat je je lading niet verliest. Succes!
Duinrally

Duinrally

Race Spelletjes 0,9 Race met je buggy over het parcours in de duinen en probeer om als eerste de finish te bereiken! Pak sterren voor extra punten, en ontwijk de doodshoofden.
Jungle Quad

Jungle Quad

Race Spelletjes 0,8 Rijd deze snelle quad door dit gevaarlijke junglelandschap, en zorg dat je een zo hoog mogelijke score krijgt!
Mustang Racer

Mustang Racer

Behendigheid Spelletjes 0,7 Rij met je monster mustang over alle auto's en overige rotzooi heen om bij de eindstreep te komen.

Spelletjes - Heuvels Racer Little Game