LeukeSpellen.Be

Heuvels Racer: Heuvels Racer 1, Heuvels Racer 2, Heuvels Racer 3, Heuvels Racer 4

Ga terug naar Race Spelletjes
Advertentie
Brandweerauto

Brandweerauto

Behendigheid Spelletjes 0,4 Race met je brandweerauto naar de brand en blus hem voor de tijd om is. Succes!
Brandweer

Brandweer

Behendigheid Spelletjes 0,4 In dit leuke en uitdagende racespelletje moet je branden blussen. Vul eerst de brandweerauto met water en rijd naar het brandende gebouw zonder het water te verliezen. Blus dan de brand voor het gebouw helemaal uitbrandt. Succes!
Rocky Rider

Rocky Rider

Race Spelletjes 0,3 Wow, wat een bijzondere auto: eentje die superverre sprongen kan maken! Speel ieder level zo snel mogelijk uit en kijk uit dat je auto niet geplet wordt of op een andere manier beschadigingen oploopt. Pak alle bonussen die er zijn, zodat je aan het einde van het level een extra leven verdient!
Cowboy Biker

Cowboy Biker

Race Spelletjes 0,1 De tijd dat cowboys op paarden reden is wel voorbij. Tegenwoordig rijden ze natuurlijk op een crossmotor. Jij dus ook. De bedoeling is dat je zoveel mogelijk stunts uithaalt met je moter, want dat kun je als de beste. Gebruik de pijltjestoetsen om wheelies te maken, snelheid te maken, te springen en nog meer. Des te beter de stunts, des te meer punten je krijgt. Zorg dat je de beste wordt.
4-Seizoenenrally

4-Seizoenenrally

Race Spelletjes 0,1 Rijd met je monstertruck over het steeds moeilijker wordende parcours. Onderweg kan je punten halen. Er zijn vier seizoenen, probeer al deze levels te halen!
Heuvelcross

Heuvelcross

Race Spelletjes 0,1 Motorcrossen in een landschap vol heuvels, is er iets leukers? Maak salto's voor- en achterover, doe wheelies en probeer om zo snel mogelijk de finish te halen. Kijk wel uit dat je niet op de kop terechtkomt na een sprong, want dan is het voorbij!
Maan Racer

Maan Racer

Behendigheid Spelletjes 0,1 Probeer alle astronauten bij hun eindbestemming te krijgen door veilig over deze heuvels te rijden.
ATV Canyon

ATV Canyon

Race Spelletjes ? Rijd deze snelle quad door dit gevaarlijke canyonlandschap. Zorg dat je een zo hoog mogelijke score krijgt door salto's en andere stunts uit te voeren, en door munten te verzamelen.
Coureurstalent

Coureurstalent

Race Spelletjes ? Denk jij dat je coureurstalent hebt? Stap in de auto die je zelf hebt opgeknapt en probeer om al je tegenstanders eruit te rijden! Met salto's voor- en achterover krijg je extra snelheid. Veroorzaak gigantische botsingen met je tegenstanders om snelheid te winnen en pak zo veel mogelijk munten mee.
Heuvels Racer 12

Heuvels Racer 12

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zo snel mogelijk over de heuvels te komen zonder dat je over de kop gaat.
Woestijnracer

Woestijnracer

Race Spelletjes ? Race met je quad door de woestijn in de buurt van Dubai !
Heuvels Racer 11

Heuvels Racer 11

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zo snel mogelijk over de heuvels te komen zonder dat je over de kop gaat.
Auto of raket

Auto of raket

Behendigheid Spelletjes ? Dit is een heel aparte manier van racen. Je auto kan veranderen in een raket en weer terug in een auto natuurlijk. Als je obstakels tegenkomt, zoals glazen muren of hekken verander je snel in een kogel, dan kun je er doorheen. Gelijk weer terug veranderen in een auto om alle voorraden op te pikken. Des te meer tijd je op de grond doorbrengt, des te meer snelheid krijg je. Ook ravijnen zijn geen probleem voor een raket, voor een auto wel natuurlijk.
Riskant Racen

Riskant Racen

Race Spelletjes ? Rijd met de wagen van je keuze naar het einde van het level, binnen de tijd! Verzamel munten voor extra punten en upgrade je voertuig aan het einde van het level.
Opa's stuntmotor

Opa's stuntmotor

Race Spelletjes ? Opa zit popcorn te eten voor de TV wanneer hij een filmpje ziet over een stuntman op een motor. Herinneringen aan vroeger komen boven en hij besluit om zijn motor weer van stal te halen. Helm op en opa is klaar voor een nieuw avontuur! Help jij hem om spectaculaire resultaten te behalen op de steile hellingen van het parcours? Verzamel banden voor een extra hoge score.
Nucleaire ontsnapping

Nucleaire ontsnapping

Aktie Spelletjes ? Een nucleaire aanval treft jouw land en er zijn al miljoenen slachtoffers gevallen. Eén stad lijkt de dans nog te ontspringen, maar niet voor lang meer: er zijn al kernwapens vanuit de lucht op weg om ook jouw stad te verwoesten. Je hebt twintig monstertrucks, waarmee mensen kunnen ontsnappen. Hoeveel kun je er op tijd uit de stad laten ontsnappen? Je kunt kiezen voor de 'autodrive' of de 'manual' optie. De eerste is makkelijker, de tweede voegt een extra uitdaging toe aan het spel.
Steile Uitdaging

Steile Uitdaging

Race Spelletjes ? Rijd met je trialmotor over de steile heuvels. Zorg dat je een zo hoog mogelijke score krijgt door stunts uit te voeren.
Racer in pak

Racer in pak

Race Spelletjes ? In het eerste level is het vooral belangrijk dat je punten verzamelt om een tutorial te kunnen kopen en naar het volgende level door te gaan. Wanneer je in de lucht zweeft, kan je de speciale toetsen gebruiken om de mooiste stunts uit te voeren!
Heuvels Racer 4

Heuvels Racer 4

Race Spelletjes ? Stap op je motor en rijd door de bergen. Kijk uit dat je niet crasht! Je racet over bergen en door dalen en soms moet je over een kuil heen springen.
Kung Fu Panda Cart Racing

Kung Fu Panda Cart Racing

Race Spelletjes ? Po de kung fu panda is te laat voor het toernooi. Hoe kan hij er voor zorgen dat hij alsnog op tijd komt. Misschien kunnen we iets met dit vuurwerk? Wees niet bang, om die extra snelheid te gebruiken.
Racen in Florida

Racen in Florida

Race Spelletjes ? Wat rijden er een mooie oldtimers rond in Amerika, en wat kun je daar een leuke dingen mee doen! Stap in je Buick, Chevrolet of Cadillac en rijd over het parcours, waar je bonussen kunt verzamelen en leuke stunts kunt uitvoeren. Raak de wieltjes met daarin rode edelstenen en je verdient 100000 punten extra! Als je over de kop gaat en weer verder rijdt, verdien je 5000 punten extra.
Hot Rod Racing

Hot Rod Racing

Race Spelletjes ? Rod is echt helemaal gek op mooie, snelle auto's. Jij ook? Race dan met hem mee in Quebec, Londen, Qatar, New York, Tokyo, Nevada of San Francisco! Je kunt kiezen uit een heleboel verschillende auto's. Zo zijn er de 'Avenger', de 'Coupe de ville', de 'Stingray', de 'Monte Carlo', de 'Stallion', de 'Woodbine', de 'Bug', de 'Bullit', de 'Longanimobile', de 'Jambogini' en de 'Nuke cruiser'. Hoe beter je resultaten, hoe groter je keuze! In Rods werkplaats kun je allerlei aanpassingen doen aan je auto: zo kun je de hoogte veranderen, kiezen voor grotere of kleinere wielen, of de vering aanpassen. Ook zijn er nog andere motoren, uitlaten of wielen te koop.
Heuvels Racer 13

Heuvels Racer 13

Behendigheid Spelletjes ? Probeer met de Hummer (of andere gekozen auto) over de bergen te rijden naar de finishvlag. Ondertussen kun je klokjes pakken voor extra tijd. Als je over de kop slaat moet je terug naar het laatst gepasseerde stoplicht.
Truck Bonanza

Truck Bonanza

Race Spelletjes ? Rijd je kiepauto naar de finish zonder je wagen al teveel te beschadigen.
Schaduw Fabriek

Schaduw Fabriek

Race Spelletjes ? Probeer de exit te bereiken door met je wagen over de obstakels te rijden. Pas op dat je de auto niet beschadigt want anders zul je hem tegen betaling moeten laten repareren.
Heuvels Racer 8

Heuvels Racer 8

Behendigheid Spelletjes ? Kies een auto en race over de getekende heuvels heen om het eind van de level te bereiken.

Spelletjes - Heuvels Racer Little Game