Advertentie
Sterren Verzamelen

Sterren Verzamelen

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om met de bal alle sterren te verzamelen.
Lief bruidje kleuren

Lief bruidje kleuren

Meisjes Spelletjes ? Kijk eens wat een prachtige trouwjurken. Zoek vrolijke kleuren om ze nog mooier te maken. Je kunt verven en tekenen in dit spel. Als de kleur niet naar je zin is, haal je deze weg met het gummetje (klik op het gumsymbool) en probeer je gewoon een andere kleur.
Doom in drievoud

Doom in drievoud

Aktie Spelletjes ? Kies jouw favoriete versie van Doom en zoek al schietend een weg door het kasteel. Veel plezier!
Razendsnelle Renbaan

Razendsnelle Renbaan

Behendigheid Spelletjes ? Wow, wat is dit een snel spel, je zou er haast duizelig van worden! Jij zit op de rug van een razendsnelle puppy, die over een renbaan sjeest. Op die renbaan ligt van alles en nog wat, zowel dingen die punten waard zijn als dingen die je juist punten kosten. Verzamel de pullen, emmers en vaten met bier, en ook het fruit. Kijk uit voor de horden, muren, ijzeren pinnen, emmers verf en draaiende messen!
Ninja Hamsters

Ninja Hamsters

Aktie Spelletjes ? Dit is een spel met Ninja Hamster in de hoofdrol! Hij is gek op sushi, maar helaas is hij niet de enige: er is namelijk een invasie van robots, en wat is de belangrijkste brandstof van deze wezens? Je raadt het al: sushi. Help Ninja Hamster in de strijd tegen de robots en help de hamster-chefkok om al zijn sushirecepten terug te krijgen! Verzamel sushi om je hamster sterker te maken. Zorg dat je de baas verslaat en gebruik hierbij de meest spectaculaire ninja-aanvallen!
Get in Goal

Get in Goal

Sport Spelletjes ? Kies een speler en scoor zoveel mogelijk doelpunten.
Fruitaapje

Fruitaapje

Behendigheid Spelletjes ? Help jij dit hongerige aapje om alle vruchten te vangen die naar beneden vallen?
Schermkus

Schermkus

Meisjes Spelletjes ? Onthoud in welke buis het mooie meisje zit om een kus van haar te krijgen. Heb je het mis, dan word je door heel iemand anders gezoend!
Krabben Schieten

Krabben Schieten

Sport Spelletjes ? Bepaal je kracht en richting en probeer zoveel mogelijk krabben om te gooien.
Circuit vol zombies

Circuit vol zombies

Aktie Spelletjes ? De zombies versperren de doorgang op dit circuit, maar met je monstertruck wals je over ze heen. Zorg dat je de route zo snel mogelijk aflegt zonder al te veel van de weg te raken, ondanks alle stoorzenders!
Madville

Madville

Aktie Spelletjes ? Madville, een spel dat jou het verhaal vertelt van een man die in zijn eentje het buitenaardse kwaad moet bestrijden! Kruip in de huid van de hoofdpersoon en dood monsters, verzamel geld en bonussen en koop nieuwe geweren en upgrades om je overlevingskansen te vergroten!
Doyu verschillen 2

Doyu verschillen 2

Denk Spelletjes ? Zoek de verschillen in deze mooi getekende plaatjes en krijg het hele verhaal te zien! Voor iedere verkeerde keuze krijg je minpunten, dus denk goed na voordat je klikt.
Pimp my Ride 14

Pimp my Ride 14

Kids Spelletjes ? Maak van deze sportwagen een echt racemonster!
Logical Element

Logical Element

Denk Spelletjes ? Zie je dat rode lampje? Dat moet een groen lampje worden. Hoe doe je dat? Op de knop drukken natuurlijk!
Raiden X 27

Raiden X 27

Aktie Spelletjes ? Vecht en schiet zoveel mogelijk vijanden neer zodat je naar de volgende level kan vliegen.
Gulzige Pinatas

Gulzige Pinatas

Aktie Spelletjes ? Pinatas hebben op je verjaardag je snoep gestolen! Het is tijd om terug te pakken wat van jou is, dus open de jacht op de pinatas. Wanneer je vecht tegen de hoogste baas, dan krijg je te maken met zijn pinatavrienden, de één nog lastiger dan de ander! Het eten van 3 pakjes Juicy Fruit vergroot je kracht.
TMNT Double Damage

TMNT Double Damage

Aktie Spelletjes ? April zit in moeilijkheden, en ze heeft de hulp van de Turtles ingeroepen om haar te redden! Bind daarom de strijd aan tegen Shredder en de vechtersbazen van de Foot-clan.
Nog een pleziertje

Nog een pleziertje

Denk Spelletjes ? Nadat je senator Lobe hebt vermoord moet je zien te ontsnappen. Je moet Mr. Personality vinden, want hij is degene die je een nieuwe identiteit kan geven. Doe anderen pleziertjes om je van hun hulp te verzekeren als je die nodig hebt in je zoektocht naar Mr. Personality. Succes!
Sla de geek

Sla de geek

Aktie Spelletjes ? Het landje Berzerk zit vol met geeks die alleen maar goed zijn als honkbal. Speel Homerun met geeks in het landje Berzerk. Jouw personage gaat ervoor zorgen dat de geeks zo ver mogelijk weg worden gelanceerd. Wanneer ze in de lucht zweven, kun je ze bijsturen met de pijltjestoetsen. Zodra ze de grond raken, klik je nog een keer op je linker muisknop om ze opnieuw de lucht in te sturen. Zorg dat je de achievements vrijspeelt en diamanten verzamelt!
Mumu Dress Up

Mumu Dress Up

Meisjes Spelletjes ? Kleed het meisje aan in prachtige jurken, rokjes, bloesjes en bewonder haar.
Weg met de teddybeer

Weg met de teddybeer

Aktie Spelletjes ? Word jij ook zo misselijk van al die snoezige beertjes? Heb jij het helemaal gehad met die donzige dingen? Dan kun je hier je hart ophalen. Schiet alle beren neer, als je de ballon raakt, storten ze neer, maar je kunt ze ook zelf neermaaien. De zeppelin is iets moeilijker, maar het moet nog steeds kunnen. Iedere keer als je weer zo'n zoetsappig beestje ziet, ga naar dit spel en leef je uit.
Bunny Meisjes Opmaken

Bunny Meisjes Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Geef deze konijnen-meisjes nieuwe kleding en ander haar.
Bandieten en stieren

Bandieten en stieren

Behendigheid Spelletjes ? Het Wilde Westen, een paar eeuwen geleden. Jij bent een boer, en je weet dat er bandieten zijn die jouw vee willen stelen. Dat laat je natuurlijk niet gebeuren, want wanneer je al je stieren kwijt bent, heb je de strijd tegen de bandieten verloren! Zet cowboys in om je stieren te verdedigen en om bandieten te doden. Cowboys betaal je met het geld dat gedode bandieten opleveren.
Jack en de zombies

Jack en de zombies

Denk Spelletjes ? Jack gaat de stad in om zijn vriendin uit de handen van de vleesetende zombies te redden. Eerst moet hij er thuis nog een hele serie uit de weg zien te ruimen, voor hij op pad kan. Ga je daarna met hem mee?
Beroemdheden Opmaken

Beroemdheden Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Kies je beroemdheid en geef haar de mooiste kleding.
Trollface zoekspel 1

Trollface zoekspel 1

Denk Spelletjes ? In dit Trollface-spel kun je allerlei opdrachten uitvoeren (proberen om een toilet binnen te komen, ontkomen aan de brandstapel, je kunt het zo gek niet bedenken). Maak de juiste keuze, anders moet je het level weer opnieuw spelen!
Halloween Opmaken 3

Halloween Opmaken 3

Meisjes Spelletjes ? Probeer dit meisje klaar te maken voor haar Halloween feestje!
Rowstar

Rowstar

Denk Spelletjes ? Zet genoeg van dezelfde gekleurde poppetjes op een rijtje om ze weg te spelen. Als er 4 vakjes in een rij zitten, heb je 4 dezelfde gekleurde poppetjes nodig. Met de 8 bal kun je een figuurtje die op de verkeerde plaats hebt gezet weer wegspelen..
Art of war 2

Art of war 2

Aktie Spelletjes ? Verdedig Stalingrad! Je bent een soldaat en je moet voorkomen dat de vijand de stad binnen valt. Schiet de soldaten neer en gooi met granaten naar de tanks. Vraag om hulptroepen wanneer dat nodig is. Succes!
Vliegeren

Vliegeren

Behendigheid Spelletjes ? Het is mooi weer, tijd om te gaan vliegeren! In de lucht zie je stippellijnen: deze geven het figuur aan dat jij met je vlieger moet maken.
Open luchten

Open luchten

Aktie Spelletjes ? De vredesonderhandelingen tussen de Amerikanen en Russen gingen goed. Nu moet jij verscheidene missies uitvoeren om ervoor te zorgen dat het luchtruim leeg blijft, zodat de vrede voortduurt.
Powerballs

Powerballs

Sport Spelletjes ? Probeer om in dit honkbalspel de bal zo vaak mogelijk over te slaan totdat de tegenstander hem mist!

Spelletjes - Home Little Game