Advertentie
Sherwood MMORPG

Sherwood MMORPG

Multiplayer Spelletjes 4,6 In Sherwood Dungeon vecht je tegen heel veel andere online tegenstanders. In de kerker kun je monsters verslaan en mooie zwaarden vinden. Hoe dieper je afdaalt in de kerker, hoe moeilijker de monsters zijn te verslaan! Lady Marian zal je af en toe opdrachten geven: wanneer je deze goed uitvoert, verdien je XP's.
Duo-kaarten

Duo-kaarten

Denk Spelletjes 4,6 Versla virtuele tegenstanders in dit leuke en uitdagende kaartspel. Let op, ze hebben behoorlijk wat talent in huis. Speel je kaarten op het juiste moment en kom als winnaar voor de dag.
Uphill Motocross Race

Uphill Motocross Race

Race Spelletjes 4,6 Verzamel munten terwijl je richting de eindstreep raast in dit leuke racespel. Gebruik de munten om je voertuig te upgraden of het tussen de wedstrijden door te ruilen voor andere voertuigen. Je wilt toch niet eeuwig op die scooter blijven rijden?
Koken met Emma: spaghetti met courgette

Koken met Emma: spaghetti met courgette

Meisjes Spelletjes 4,6 Weet je wat pas echt lekker is? Spaghetti! Kun jij het samen met Emma klaarmaken?
Detective Tina

Detective Tina

Meisjes Spelletjes 4,5 Tina gaat een detectivebureau starten en ze wil een goede eerste indruk maken op haar klanten. Kan jij haar helpen bij het samenstellen van een super professionele outfit voor haar eerste werkdag in deze speurende aankleedgame voor meiden? Daarna moet ze de perfecte vermomming bij elkaar zoeken voor haar eerste criminele zaak.
X Trial-race

X Trial-race

Race Spelletjes 4,5 Kun jij deze motorcrosser helpen om de meest gevaarlijke racebanen op aarde te doorstaan? Help hem om coole stunts uit te voeren en zorg ervoor dat zijn motor heel blijft in dit leuke racespel.

Spelletjes - Home Little Game