Advertentie
Zombie Massacre

Zombie Massacre

Aktie Spelletjes 3,0 Deze sheriff heeft het helemaal gehad met die oervervelende zombies. Help hem om het Wilde Westen iets minder wild te maken in dit superleuke actiespel. Neem het samen op tegen de ondoden en verzamel upgrades en wapens terwijl je de etters voor eens en voor altijd een lesje leert.
Bubble Charm 2

Bubble Charm 2

Denk Spelletjes 2,9 Keer terug naar een betoverende wereld vol schattige wezens in deze leuke bubble shooter. Bestuur een magische kanon en probeer zo snel mogelijk alle bubbels kapot te knallen.
Strand Sudoku

Strand Sudoku

Denk Spelletjes 2,9 Sudoku is al zo lastig, en nu moet je het in dit puzzelspel met een strandthema ook nog eens opnemen tegen de klok!
Kampioen sneeuwballen gooien

Kampioen sneeuwballen gooien

Behendigheid Spelletjes 2,9 Wie heeft er zin in een sneeuwballengevecht? Sluit je aan bij een team en probeer al je tegenstanders te raken voordat de tijd om is. Vergeet ook niet om de kerstmuntjes te verzamelen in dit winterse wonderland!
Woordendetector

Woordendetector

Denk Spelletjes 2,9 Je kan virtuele munten verdienen terwijl je jouw vocabulaire vaardigheden op de proef stelt in dit uitdagende online spel. Vul de lege openingen met letters en ontdek hoeveel woorden je kan samenstellen.
Liefdesmeter

Liefdesmeter

Meisjes Spelletjes 2,9 Is het ware liefde of gewoon vriendschap? Voer twee namen om te ontdekken wat jullie liefdespercentage is!

Spelletjes - Home Little Game