LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel JetBus. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

JetBus

Hoe te spelen?

Een moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
 
2,5
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelen Niks aan Redelijk Leuk Erg leuk Super Bedankt voor je stem! Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Jij bent de chauffeur van een bus die de inwoners van een uit haar voegen barstende stad van A naar B moet vervoeren. Je kunt verschillende voertuigen besturen, met elk hun eigenschappen. Hoe verder je komt in de game, hoe meer mogelijkheden je krijgt. Hoe langer je passagiers op je moeten wachten, hoe minder geld je verdient. Zodra je genoeg geld hebt verdiend, mag je door naar het volgende level. Kijk uit dat je je wagen niet te vaak beschadigt, en zorg dat je je rit binnen de tijd maakt. Iedere passagier heeft zijn/haar eigen kenmerken, met elk zijn/haar voor- en nadelen. De wind en magneten kunnen je rit behoorlijk lastig maken. Probeer om alle power-ups te verzamelen die af en toe naar beneden komen vallen!

Spelbesturing

Gebruik de pijltjestoetsen om je bus te besturen. Druk op Z en op het pijltje naar links of naar rechts om te versnellen. Met X kun je remmen. Als je een tijdmachine bestuurt, kun je ook de 'teleport'-optie gebruiken door op C te drukken.

Insluiten

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="delivery/jetbus_.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Spelletjes - JetBus Little Game