LeukeSpellen.Be

Kanon: Flying Gonzo, Hondenkanon, Raketwezel, Kanon Schieter 3

Ga terug naar Aktie Spelletjes
Advertentie
Monsterkanon 2

Monsterkanon 2

Aktie Spelletjes 6,5 Deze monstertjes dagen je uit: pak me dan, als je kan! Nou, dat zullen ze nog wel eens zien. Schiet in de juiste volgorde de juiste voorwerpen weg, waarmee je de monstertjes kunt uitschakelen. Wanneer er geen monstertjes meer over zijn, ga je door naar het volgende level. Als je de bruine energiebollen (met een bliksemflits erin) schiet, verhoog je je schietkracht.
Kanonnen en soldaten and soldiers

Kanonnen en soldaten and soldiers

Aktie Spelletjes 5,9 Bepaal de kracht en hoek van je kanon en schiet je vijanden overhoop. Hoe minder schoten je nodig hebt, hoe beter.
Tanklegende

Tanklegende

Aktie Spelletjes 2,4 Jij bestuurt een tank, en jouw missie is het uitschakelen van zo veel mogelijk vijandige soldaten. Zorg dat je goed richt, zodat je ze in zo min mogelijk schoten uitschakelt!
Ballonkanon 4

Ballonkanon 4

Behendigheid Spelletjes 2,4 Hier is weer een nieuwe versie van het verslavende spelletje 'Ballonkanon'! Ook in dit spelletje schiet je kanonskogels af op allerlei verschillende ballonnen (leren ballonnen, explosieve ballonnen, rode ballonnen) om ze te laten knappen. Er zijn ook in deze aflevering van Ballonkanon weer nieuwe, uitdagende obstakels die je moet omzeilen!
Oma wordt gelanceerd

Oma wordt gelanceerd

Behendigheid Spelletjes 2,0 Je hebt de Oma ontsnapt-spelletjes vast wel eens gespeeld. Nu heeft boze oma iets nieuws bedacht om te ontsnappen: ze laat zich de lucht in schieten vanuit allerlei verschillende kanonnen! Dat mens is echt nergens bang voor en hoogtevrees heeft ze al helemaal niet. Oma begint met een soort 'schopkanon': een kanon uitgerust met een grote laars, die haar de lucht in schopt. Hoe verder je haar lanceert, hoe geavanceerder het kanon waarmee je haar daarna kunt uitrusten. Ook kun je allerlei gezelschapsdieren en -poppetjes uitkiezen, waarmee je extra punten kunt verdienen op het moment waarop je een level omhoog gaat.
Monsterkanon Halloween

Monsterkanon Halloween

Aktie Spelletjes 2,0 Probeer alle monstertjes kapot te schieten door bommen bij ze in de buurt te laten ontploffen. Elke keer als alle monstertjes ontploft zijn, ga je door naar het volgende level. Dit spel kun je ook minder bloederig maken door de optie 'blood' (rechts onderaan) uit te vinken.
Gek bommetje

Gek bommetje

Aktie Spelletjes 1,9 Jij bent een levende bom, die als doel heeft om zombies uit te schakelen. Spring eerst door het vuur om je lont aan te steken, waarna het aftellen begint. Zorg dat je op tijd bij de zombie bent, zodat je vlakbij hem staat wanneer je ontploft!
Kanon aan de kust

Kanon aan de kust

Aktie Spelletjes 1,8 Probeer in zo min mogelijk pogingen de piraatjes uit hun boten te schieten met je kanon!
Ballonkanon 3

Ballonkanon 3

Behendigheid Spelletjes 1,7 Dit is het tweede vervolg op het verslavende spelletje 'Ballonkanon'. Ook in dit spelletje schiet je kanonskogels af op de rode ballonnen, en zijn er weer allerlei nieuwe, uitdagende obstakels die je zult moeten omzeilen!
Kanon Schieter 5

Kanon Schieter 5

Behendigheid Spelletjes 1,4 Probeer alle smileys kapot te schieten door bommen bij ze in de buurt te laten ontploffen. Elke keer als alle smileys ontploft zijn, ga je door naar het volgende level.
Blokkiemonster

Blokkiemonster

Behendigheid Spelletjes 1,1 Voed het grote, groene blokje met kleine, groene blokjes, zodat het groeit. Laat het rode, grote blokje krimpen op dezelfde manier: door het kleine, rode blokjes te voeren. Dit doe je door de kanonskogel zó terecht te laten komen, dat je de blokjes een zet in de goede richting geeft. Ieder level heeft weer nieuwe uitdagingen voor je, echt heel leuk om te spelen!
De koning is boos

De koning is boos

Behendigheid Spelletjes 0,8 De koning is boos! De koning van het vijandige buurland heeft met een kanonskogel zijn kroon van zijn hoofd geschoten toen hij rustig zat te eten, en nu is hij woest. Hij zint op wraak! Daarom daagt hij zijn vijand uit voor een duel. Om beurten schieten ze op elkaar en degene die als eerste alle vijandige soldaten heeft neergeschoten, wint het duel. Er zijn 'achievements' en 'collections' te verzamelen: zorg dat je deze raakt. Probeer nieuwe wapens en kanonskogels vrij te spelen, waarmee je de vijand in nòg minder pogingen kunt uitschakelen! Wees wel zuinig met je munitie: deze is namelijk niet onbeperkt. We wensen je veel koninklijk schietplezier!
Onfeilbare testpop

Onfeilbare testpop

Denk Spelletjes 0,6 Dit is een testpop waarmee je allerlei crashtests kunt uitvoeren. In ieder level (in totaal zijn het er 110!) is het de bedoeling dat je de testpop naar het doelwit schiet. Dit kan direct, maar in de meeste gevallen zal het indirect moeten, omdat er de nodige obstakels aanwezig zijn. Zorg dat de pop zo min mogelijk pijn lijdt!
Paddestoelkanon

Paddestoelkanon

Behendigheid Spelletjes 0,6 Probeer om elke emmer in de level te vullen met een paddestoel. Zodra je alle emmers gevuld hebt, ga je door naar het volgende level.
Ballonkanon

Ballonkanon

Denk Spelletjes 0,2 In dit spelletje schiet je kanonskogels af op de ballonnen die in de lucht zweven. In het begin is het vrij makkelijk, maar het wordt steeds lastiger omdat er allerlei obstakels in de weg staan of zweven.
De koning is boos 2

De koning is boos 2

Aktie Spelletjes 0,1 Er woedt nog steeds een oorlog tussen jouw koning en de koning van het vijandige buurland. Om beurten schieten ze op elkaar en degene die als eerste alle vijandige soldaten heeft neergeschoten, wint het duel. Er zijn 'achievements' en 'collections' te verzamelen: zorg dat je deze raakt. Probeer nieuwe wapens en kanonskogels vrij te spelen, waarmee je de vijand in nòg minder pogingen kunt uitschakelen! Wees wel zuinig met je munitie: deze is namelijk niet onbeperkt. We wensen je ook in deze aflevering van 'De koning is boos' veel koninklijk schietplezier!
Ballonkanon 2

Ballonkanon 2

Behendigheid Spelletjes 0,1 Dit is het vervolg op het verslavende spelletje 'Ballonkanon'. Ook in dit spelletje schiet je kanonskogels af op de ballonnen die in de lucht zweven. De rode ballonnen moet je kapotmaken, maar de blauwe moet je juist bevrijden, en dus niet kapotschieten! In het begin is het vrij makkelijk, maar het wordt steeds lastiger omdat er allerlei obstakels in de weg staan of zweven.
Ratteninvasie

Ratteninvasie

Aktie Spelletjes 0,1 Rook de ratten de kamer uit! Stop een rookbom in je kanon en schiet deze af op de ratten. Je kunt meerdere bommen tegelijk afschieten. Mik goed en zorg dat je obstakels eerst uit de weg ruimt!
Hambo 2

Hambo 2

Denk Spelletjes 0,1 In het vervolg op Hambo zijn de varkens Hambo en Bacon politiemannen die de strijd aangaan met Pig Capone, die Liberty City in zijn macht denkt te hebben. In dit 36 levels tellende spel ga jij de varkens helpen in hun strijd tegen de gangstervarkens! In ieder level moet je alle vijanden hebben verslagen om door te gaan.
In de kannibalenketel

In de kannibalenketel

Behendigheid Spelletjes 0,1 De kannibalen hebben honger! Probeer om zo veel mogelijk poppetjes in de ketel te laten belanden en verzamel onderweg ook nog eens zo veel mogelijk groente en fruit, om het geheel op smaak te brengen. Kijk uit dat de kannibalen je niet te pakken krijgen en ga voor een gouden medaille!
Flying Gonzo

Flying Gonzo

Behendigheid Spelletjes ? Je gaat Gonzo proberen via een kanon in een bak water te stopppen. Doe de goede power en richting om dat voor elkaar te krijgen.
Hondenkanon

Hondenkanon

Behendigheid Spelletjes ? Richt je kanon, en schiet het hondje naar de botten, om er zo veel mogelijk te verzamelen.
Raketwezel

Raketwezel

Behendigheid Spelletjes ? In deze game moet je ervoor zorgen dat de wezel in de roos vliegt !
Kanon Schieter 3

Kanon Schieter 3

Behendigheid Spelletjes ? Probeer met de poppetjes het doel te raken om naar het volgende level te gaan.
Kanon Schieter 4

Kanon Schieter 4

Behendigheid Spelletjes ? Schiet de poppen uit het kanon. Raak de cirkel om naar de volgende level te gaan. Probeer zo min mogelijk schoten te lossen.

Spelletjes - Kanon Little Game