LeukeSpellen.Be

Kanon: Flying Gonzo, Hondenkanon, Raketwezel, Kanon Schieter 3

Ga terug naar Aktie Spelletjes
Advertentie
Gek Bommetje 2

Gek Bommetje 2

Denk Spelletjes ? Ook in het vervolg op het spel Gek Bommetje ben jij weer een levende bom, die als doel heeft om zombies uit te schakelen. Spring eerst door het vuur om je lont aan te steken, waarna het aftellen begint. Zorg dat je op tijd bij de zombie bent, zodat je vlakbij hem staat wanneer je ontploft! Er zijn dertig levels, in drie verschillende perioden in de geschiedenis.
Onfeilbare testpop 2

Onfeilbare testpop 2

Behendigheid Spelletjes ? Ken je het spel 'Onfeilbare testpop' al? Dit is het vervolg hierop! Voer allerlei crashtests uit met een testpop. In ieder level is het de bedoeling dat je de testpop naar het doelwit schiet. Dit kan direct, maar in de meeste gevallen zal het indirect moeten, omdat er de nodige obstakels aanwezig zijn. Ook zul je soms in- en uit moeten zoomen om het doelwit in beeld te krijgen. Dit zoomen kan met het balkje linksboven. In sommige levels is het ook nodig dat je de zwaartekracht omdraait, zodat de testpoppen gewichtsloos worden en omhoog vliegen. Je kunt de snelheid verlagen door op het S-icoontje bovenaan te klikken: wanneer dit groen wordt, vliegt de testpop langzamer. Zorg dat de pop zo min mogelijk pijn lijdt!
Dartkanon

Dartkanon

Behendigheid Spelletjes ? Dit kleine, groene kanonnetje wil lekker darten, en hij probeert zijn pijltjes in de roos te schieten. Dit gaat niet zomaar, want er staan en liggen allerlei obstakels tussen. Met een beetje handigheid en denkwerk lukt het je vast, dus doe je best!
Haastige spoed

Haastige spoed

Avontuur Spelletjes ? Als een schildpad haast heeft, moet hij wel heel vindingrijk zijn om op tijd op zijn bestemming aan te komen! De schildpad in dit spel heeft het slim bekeken. Om op tijd te komen op een feestje, heeft hij een machine gebouwd die hem de lucht in lanceert. Zorg jij dat hij zo lang mogelijk blijft vliegen en zo'n groot mogelijke afstand aflegt? Hiermee verdien je punten, die je kunt gebruiken voor meer geavanceerde hulpmiddelen, zoals een katapult of een raket.
Ridders en schatten

Ridders en schatten

Behendigheid Spelletjes ? Schiet de ridder in de richting van de schatkist, zodat deze opengaat en de ridder een toekomst vol rijkdom en weelde tegemoet gaat!
Kanon Schieter 4

Kanon Schieter 4

Behendigheid Spelletjes ? Schiet de poppen uit het kanon. Raak de cirkel om naar de volgende level te gaan. Probeer zo min mogelijk schoten te lossen.
Pixeltoilet

Pixeltoilet

Behendigheid Spelletjes ? Ga op je pixeltoilet zitten en laat je lanceren! Onderweg moet je zo veel mogelijk voorwerpen zien te raken om punten te verdienen. Deze punten kun je uitgeven in de shop, om je toilet te upgraden!
Raketwezel

Raketwezel

Behendigheid Spelletjes ? In deze game moet je ervoor zorgen dat de wezel in de roos vliegt !
Eierkanon

Eierkanon

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel alle munten door een ei de boom in te schieten. Dit ei valt weer naar beneden, dus vang het op anders valt het op de grond uit elkaar.
Flying Gonzo

Flying Gonzo

Behendigheid Spelletjes ? Je gaat Gonzo proberen via een kanon in een bak water te stopppen. Doe de goede power en richting om dat voor elkaar te krijgen.
Terug naar het nest

Terug naar het nest

Behendigheid Spelletjes ? Schiet de groene eieren terug naar hun nest en zorg dat ze zo veel mogelijk gouden eieren raken. Laat ze niet vallen of beschadigen! Je kunt hierbij ook gebruik maken van teleportatie: in dat geval schiet je een ei naar een 'zwart gat' en komt het ei via een ander zwart gat weer naar buiten. Ook kun je kussens gebruiken om het ei in de goede richting te laten stuiteren. Zorg dat de eieren niet tegen het ijs aan komen, want dan bevriezen ze!
Papierkanon

Papierkanon

Behendigheid Spelletjes ? Twintig leuke levels wachten op je in dit kanonnenspel! Het principe is simpel, maar de uitvoering is soms best lastig, en hoe verder je komt, hoe uitdagender het wordt! Konijntjes met maar één oog verstoppen zich in allerlei bouwsels. Jij wilt die konijntjes raken met je kanonskogels, maar de beestjes zijn niet altijd even makkelijk te bereiken! Je kanon staat buiten die bouwwerken, en de ingang is lastig te bereiken. Het is daarom belangrijk dat je goed kunt mikken en dat je timing perfect is!
Monsters en dozen

Monsters en dozen

Denk Spelletjes ? Als je het spelletje Monsters in dozen leuk vindt om te spelen, is dit ook een perfect behendigheidsspelletje voor jou! Schiet de gekleurde monstertjes vanuit het kanon naar het doosje waar ze thuishoren. Wanneer er een monster in de kartonnen doos zit, gaat deze dicht en past er niet nog een monstertje in. Veel plezier!
Kanon Schieter 3

Kanon Schieter 3

Behendigheid Spelletjes ? Probeer met de poppetjes het doel te raken om naar het volgende level te gaan.
Skeletten schieten 2

Skeletten schieten 2

Aktie Spelletjes ? Een eenvoudig schietspelletje waarin je skeletten neer moet schieten met je kanon. Zorg ervoor dat ze het einde van de doolhof niet bereiken! Houd er bij het schieten rekening mee dat je kanonskogel nog even onderweg is voor hij een skelet kan raken.
Alle monsters weg

Alle monsters weg

Aktie Spelletjes ? Laat alle monsters verdwijnen door met je kanon granaten op ze af te vuren. Deze ontploffen hierna en als je het goed doet, kun je het monster in één klap laten verdwijnen.
Boorplatformen schieten

Boorplatformen schieten

Aktie Spelletjes ? Probeer zo veel mogelijk bemanningsleden van deze booreilanden te schieten! Gebruik hiervoor je kanon, waarmee je verschillende soorten kanonskogels kunt wegschieten. Je snapt het al, voor de krachtige kogels zul je eerst punten moeten verdienen.
Visje bevrijden

Visje bevrijden

Denk Spelletjes ? Schiet de ketting kapot om het visje te bevrijden! Uiteraard wordt dit steeds lastiger naarmate de levels vorderen, want er staan allerlei vervelende obstakels in de weg. Veel plezier en succes!
Panda op koekjesjacht

Panda op koekjesjacht

Behendigheid Spelletjes ? Jij woont als panda in Koekjesland. De heerschappij van Koekhoofd begint je steeds meer tegen te staan en je droomt ervan om een nieuw bestaan op te bouwen in de Verenigde Koekjesstaten. Maar hoe kom je daar? Je laat je lanceren vanuit een kanon en probeert onderweg zo veel mogelijk dieren en grote koeken te raken: deze leveren je namelijk koekjes op, waarmee je upgrades kunt kopen.
Raketdiertjes

Raketdiertjes

Behendigheid Spelletjes ? Lanceer de diertjes en zorg dat ze zo ver mogelijk komen! Wanneer ze gelanceerd zijn, kun je een jetpack gebruiken om ze nog verder te laten vliegen. Kijk uit voor scherpe punten en voor vijandige raketten! Ook moet je oppassen dat de jetpack niet oververhit raakt. Verzamel daarom jetpack-muntjes en upgrade je jetpack in de winkel. Kies telkens weer een andere bestemming en probeer ook daar weer een mooie score te halen!
Cupido hartenjager

Cupido hartenjager

Behendigheid Spelletjes ? Schiet Cupido's af op de hartjes, en probeer deze allemaal te raken!
Knal maar raak

Knal maar raak

Avontuur Spelletjes ? Lekker ouderwets bolletjes kapotschieten, het blijft een leuk tijdverdrijf!
Leonardo's kanon 3

Leonardo's kanon 3

Aktie Spelletjes ? Probeer de koning van zijn toren te schieten met het door Da Vinci ontworpen kanon!
Trollenkanon 2

Trollenkanon 2

Behendigheid Spelletjes ? Deze twee trollfaces hebben wel heel veel bijzondere manieren gevonden om zich te verplaatsen. Ze lanceren trollfaces uit een kanon om zo direct, of indirect, de uitgang te bereiken. Zo belandt de trollface bijvoorbeeld in een bootje waarmee hij wegvaart, of moet hij eerst alle ballonnen kapot schieten voordat hij zelf ook met een ballon wegvliegt. Genoeg uitdagende levels om je een tijdlang mee te vermaken!
Piratengoud

Piratengoud

Behendigheid Spelletjes ? Als piraat heb jij natuurlijk één doel voor ogen: zo veel mogelijk goud wegslepen van de wereldzeeën! Leef je uit in dit spel en verzamel het ene goudstuk na het andere. Schiet met je kanon de goudstukken uit de lucht en verzamel het vereiste aantal munten. Succes!
Lachen met Leonardo

Lachen met Leonardo

Denk Spelletjes ? In dit spelletje, gebaseerd op de ontwerpen van Leonardo Da Vinci, is het de bedoeling dat je kanonskogels in een urn terecht laat komen. Allerlei voorwerpen kunnen je hierbij helpen of hinderen, dus doe je best in dit spel van 27 levels!
Strijd in de bossen

Strijd in de bossen

Aktie Spelletjes ? Jij bent de laatste soldaat die nog over is om het gebied te verdedigen. Zorg dat jouw kanonnen het vijandelijke leger tegenhouden tot er versterking komt. Vul de munitie op tijd aan!
Zombiekanon

Zombiekanon

Aktie Spelletjes ? Schiet met dit kanon alle enge zombies van de torens af!

Spelletjes - Kanon Little Game