LeukeSpellen.Be

Kerst Spelletjes: Kerstmeisje Kleuren, Kerst Kleuren 1, Kerstmeisje, Kerst Kleuren 2

Advertentie
Kerstmangevecht

Kerstmangevecht

Kerst Spelletjes 0,8 In het land van de kerstman gaat het er niet altijd zo vredig aan toe als jij zou denken. Soms gaan de bewoners zelfs met elkaar op de vuist! Dat is wat gebeurt in dit vechtspel, waarin je de kerstman, Frosty de sneeuwpop of een elf tegen elkaar laat vechten. Je kunt dit spel in je eentje spelen tegen de computer, maar ook met zijn tweeën.
Super Santa Shooter

Super Santa Shooter

Kerst Spelletjes 0,7 Help Rudolf om de Kerstman van de slee af te schoppen, regelrecht de schoorsteen in! Terwijl de Kerstman door de lucht vliegt en in een donkere schoorsteen belandt, graast Rudolf rustig verder. De levels worden steeds moeilijker, en hiermee ook meteen steeds leuker om te spelen!
Vuurwerkshow

Vuurwerkshow

Kerst Spelletjes 0,6 Vuurwerkliefhebbers opgelet: dit is het perfecte spelletje voor jullie! Je gaat een vuurwerkshow geven in Las Vegas en je kunt zelf de kleuren kiezen, dus maak er iets moois van.
Kerstboom Versieren

Kerstboom Versieren

Kerst Spelletjes 0,6 Versier de kerstboom zo mooi mogelijk.
Kerstman Schieten

Kerstman Schieten

Kerst Spelletjes 0,5 Schiet de Kerstman zo ver mogelijk weg met je katapult.
Dronken Kerstman 1

Dronken Kerstman 1

Kerst Spelletjes 0,4 De kerstman heeft een glaasje te veel op... Help jij de hem om op de rails te blijven?
Kerstman Vuren

Kerstman Vuren

Kerst Spelletjes 0,4 Versla je tegenstander door een grotere afstand af te leggen.
Kerstlichtjes

Kerstlichtjes

Kerst Spelletjes 0,2 Probeer om alle lichtjes in deze kerstboom aan te steken, door ervoor te zorgen dat de snoeren goed op elkaar aansluiten.
Ontsnap uit de Kerstkamer

Ontsnap uit de Kerstkamer

Kerst Spelletjes 0,1 Los de puzzel op en probeer te ontsnappen uit deze kamer vol Kerstspullen.
Dronken Kerstman 2

Dronken Kerstman 2

Kerst Spelletjes 0,1 De kerstman heeft een glaasje teveel op... Help jij de hem om overeind te blijven?
Kerstmis borduren

Kerstmis borduren

Kids Spelletjes 0,1 Probeer de kerstfiguren zo mooi mogelijk na te borduren.
Casper's Kerst

Casper's Kerst

Kerst Spelletjes 0,1 Jij bent Casper het vriendelijke spookje. Bescherm je vriendinnetje Holly tegen de spoken, die op de meest onverwachte plaatsen verschijnen!
Kerstman Bal

Kerstman Bal

Kerst Spelletjes 0,1 Probeer om de kerstman naar zijn eindbestemming te brengen !
Kerstmans lange reis

Kerstmans lange reis

Kerst Spelletjes ? Zorg dat de cadeaus van de kerstman de kerstboom bereiken! Je hebt hiervoor hulpjes tot je beschikking, maar er zijn ook allerlei lastige hindernissen.
Pinkypop's kerstverhaal

Pinkypop's kerstverhaal

Kerst Spelletjes ? Een vrolijk Kerstspelletje waarin je de verschillen moet zoeken tussen de verschillende plaatjes waarop het roze konijn Pinkypop staat, samen met zijn vriendjes. Als je hulp nodig hebt, kun je op 'hint' klikken. Je tijd is beperkt, dus probeer zo snel mogelijk te zijn!
Amateurchirurg Kersteditie

Amateurchirurg Kersteditie

Kerst Spelletjes ? Speel deze leuke Kerstversie van het spel Amateurchirurg! Chirurg Alan Probe is op de Noordpool neergestort en hij gaat zijn operatietechnieken toepassen op een gewonde elf. Als dat maar goed gaat...
Draka's Kerst

Draka's Kerst

Kerst Spelletjes ? Draka is een kruising tussen een spin en een vampier. Ook in de winter, wanneer het sneeuwt en koud is, heeft hij wel zin in wat mensenbloed! Hij spint een web, om zo steeds dichter bij zijn prooien te komen. Hierbij kan hij zich alleen vasthechten aan punten binnen de groene cirkel. Per level heeft de spin een maximum aantal draden dat hij kan spannen. Ook zijn er allerlei andere voorwerpen die hij slim kan inzetten om in beweging te komen. Knip het web op het juiste moment en de juiste plaats door om het spinnetje bovenop zijn prooi te laten vallen!
Kerstman vs Zombiekids

Kerstman vs Zombiekids

Kerst Spelletjes ? De Zombiekids vallen de Kerstman aan! Gelukkig is de Kerstman op het ergste voorbereid en heeft hij een geweer bij zich. Ook zijn zak gevuld met cadeautjes is een handig wapen om de zombies van zich af te slaan. Help jij de Kerstman om alle zombieaanvallen te overleven?
Voorzichtige Kerstman

Voorzichtige Kerstman

Kerst Spelletjes ? Jij bent deze keer de Kerstman. Eet koekjes, bezorg cadeautjes en ga daarna weer ongezien naar buiten! Zorg dat je snel genoeg bent, anders gaat het licht aan en word je gesnapt!
Chaotische Kerstpuzzel

Chaotische Kerstpuzzel

Kerst Spelletjes ? Veel plezier met deze drie leuke Kerstpuzzels, waarin jij orde in de chaos moet scheppen!
Kerstman heeft haast

Kerstman heeft haast

Kerst Spelletjes ? Oeps, de Kerstman heeft dit jaar een gigantische vertraging opgelopen bij het bezorgen van de cadeautjes. Hij rent daarom snel over de daken, waar ijs, schoorstenen en stalen pinnen het hem soms behoorlijk moeilijk maken. Ontwijk ze door eronderdoor te duiken of eroverheen te springen.
James de Kerstzebra

James de Kerstzebra

Kerst Spelletjes ? James de Kerstzebra wil proberen om zo veel mogelijk kerstkoekjes en andere mooie dingen uit de lucht te plukken. Dit kan hij al springend doen, maar hij kan ook heen en weer slingeren aan een touw aan het plafond. Zo kan hij de dingen die wat hoger in de lucht zweven ook pakken, als je genoeg vaart maakt en op het juiste moment loslaat.
Kerstraket 2

Kerstraket 2

Kerst Spelletjes ? Eén van Kerstmans elfen is zo slim geweest om een explosie te veroorzaken, waardoor alle cadeaus de lucht in zijn gevlogen. De Kerstman bindt een raket op zijn rug, en gaat op weg om de cadeaus te zoeken. Zorg jij dat hij zo veel mogelijk muntjes verzamelt, en dat hij blijft stijgen? Dit laatste doe je door op hem te blijven klikken. Hoe meer muntjes de kerstman verzamelt, hoe beter hij zichzelf en zijn raket kan uitrusten!
Snowmaggedon

Snowmaggedon

Kerst Spelletjes ? De sneeuwpoppen zijn helemaal gek geworden! Ze vallen burgers aan, en er zijn al 1000 doden gevallen. Een groep sneeuwpoppen is nu op weg om een huis aan te vallen, en jij moet op ze schieten om ervoor te zorgen dat ze het huis niet bereiken.
Kerstraket

Kerstraket

Kerst Spelletjes ? De kerstman wil cadeaus gaan shoppen op de maan. Hij bindt een raket op zijn rug, en gaat op weg. Zorg jij dat hij zo veel mogelijk muntjes verzamelt, en dat hij blijft stijgen? Dit laatste doe je door op hem te blijven klikken. Hoe meer muntjes de kerstman verzamelt, hoe beter hij zichzelf en zijn raket kan uitrusten!
Boze Kerstman

Boze Kerstman

Kerst Spelletjes ? Probeer om alle pakjes te pakken in deze kerstshooter
Gekke Kerstmanpuzzel

Gekke Kerstmanpuzzel

Kerst Spelletjes ? Leg alle puzzelstukjes op de juiste plek en lach je rot om dit vreemde plaatje van de Kerstman!
Kerstracers

Kerstracers

Kerst Spelletjes ? Deze kerstmannen doen een wedstrijd. Probeer jij als eerste kerstman over de eindstreep te rijden? Doe je best!
Oh Snow!

Oh Snow!

Kerst Spelletjes ? Je wordt achternagezeten door een reusachtige, gemene sneeuwbal. Ren voor je leven en probeer om hem af te schudden door af en toe van richting te veranderen. Kijk je ook uit voor de boze pinguïns? Je kunt hier wel bovenop springen. Met de scherpe pinnen is het een ander verhaal: zodra je daarbovenop belandt, is het afgelopen. Verzamel alle zonnetjes en haast je dan naar de uitgang!
Kerst Opmaken

Kerst Opmaken

Kerst Spelletjes ? Probeer een zo mooi mogelijk kerstomgeving te creëren. Plaats kerstbomen, cadeaus, kerstmannen, sneeuwpoppen en nog veel meer!
Baby's eerste Kerst

Baby's eerste Kerst

Meisjes Spelletjes ? Het is Kerstmis, de meest feestelijke tijd van het jaar. Het is de eerste kerst voor deze babies. Daarom willen ze er graag heel lief uit zien deze dagen. Je kunt kiezen of je het kleine meisje of het kleine jongetje wilt aankleden. Maar het leukste is natuurlijk als je ze allebei leuke kleertjes aandoet. Kies de mooiste kleertjes voor ze uit. Je kunt ze ook grappig aankleden, bijvoorbeeld als een kleine kerstman of als Rudolf, het rendier van de kerstman. Ook kun je allerlei kerstversieringen toevoegen om het plaatje met je baby's nog mooier te maken. Ik denk dat deze babies een heel vrolijke kerst zullen hebben!

Spelletjes - Kerst Spelletjes Little Game