LeukeSpellen.Be

Kerst Spelletjes: Kerstmeisje Kleuren, Kerst Kleuren 1, Kerstmeisje, Kerst Kleuren 2

1 2 3
Advertentie
Kerst Opmaken 2

Kerst Opmaken 2

Kerst Spelletjes ? Maak deze kamer helemaal klaar voor het kerstfeest.
Groeiende kerstbomen

Groeiende kerstbomen

Kerst Spelletjes ? Probeer de kerstbomen zo mooi en zo groot mogelijk te laten groeien. Pas je wel op voor vogels en ballonnen? Je laat de bomen groeien door de waterdruppels naar de kerstbomen te leiden.
Kerst-Bejeweled

Kerst-Bejeweled

Kerst Spelletjes ? Een leuke Kerstversie van Bejeweled, waarin je in 3 minuten tijd zo veel mogelijk series van 3 gelijke voorwerpen moet maken.
Sue's kerstmis

Sue's kerstmis

Kerst Spelletjes ? Geef de kerstmannen de juiste cadeautjes en pak ze mooi in.
Kerstmans speelgoedfabriek

Kerstmans speelgoedfabriek

Kerst Spelletjes ? Jij bent de baas over de elfen van de Kerstman. Zorg dat ze bij de juiste machine aan de lopende band staan zodat de bestelling die binnenkomt, ook gemaakt en ingepakt kan worden. Let op: de lopende band gaat door verschillende vertrekken heen: ga door de geel-grijs gestreepte deur om te zoeken naar meer elfen en machines!
Drukke Kerstman

Drukke Kerstman

Kerst Spelletjes ? De Kerstman, zijn elfen en Rudolf, zijn rendier, zijn ook dit jaar weer druk in de weer om alle kinderen te voorzien van cadeautjes! Het haardvuur brandt, en binnen is het lekker warm. De Kerstman leest de lijstjes voor, en de elfen pakken de cadeautjes in. Kun jij in het plaatje de voorwerpen vinden die je rechts bovenaan ziet (in zwart-wit)? Succes!
Christmas Cold Fever

Christmas Cold Fever

Kerst Spelletjes ? Je hebt een baantje als hulpje van de Kerstman, en moet iedere dag een bepaald aantal cadeaus bezorgen. Dat aantal wordt duidelijk aangegeven aan het begin van het spel, dus doe je best om al die cadeautjes in de schoorstenen van je klanten te gooien. Een aantal pogingen mag mislukken, maar er is natuurlijk wel een maximum! Je kunt je zak, stuur en slee upgraden, maar dit kost geld, dat je eerst moet verdienen door hard te werken. Succes!
Kerstman Helpen

Kerstman Helpen

Kerst Spelletjes ? De klanten vragen om allerlei cadeautjes, in verschillende kleuren en maten. Het is aan jou om te zorgen dat iedereen het goede cadeautje krijgt.
1 2 3

Spelletjes - Kerst Spelletjes Little Game