LeukeSpellen.Be

Kerst Spelletjes: Kerstmeisje Kleuren, Kerst Kleuren 1, Kerstmeisje, Kerst Kleuren 2

1 2 3
Advertentie
Kerstraket 2

Kerstraket 2

Kerst Spelletjes ? Eén van Kerstmans elfen is zo slim geweest om een explosie te veroorzaken, waardoor alle cadeaus de lucht in zijn gevlogen. De Kerstman bindt een raket op zijn rug, en gaat op weg om de cadeaus te zoeken. Zorg jij dat hij zo veel mogelijk muntjes verzamelt, en dat hij blijft stijgen? Dit laatste doe je door op hem te blijven klikken. Hoe meer muntjes de kerstman verzamelt, hoe beter hij zichzelf en zijn raket kan uitrusten!
Amateurchirurg Kersteditie

Amateurchirurg Kersteditie

Kerst Spelletjes ? Speel deze leuke Kerstversie van het spel Amateurchirurg! Chirurg Alan Probe is op de Noordpool neergestort en hij gaat zijn operatietechnieken toepassen op een gewonde elf. Als dat maar goed gaat...
Kerstmans speelgoedfabriek

Kerstmans speelgoedfabriek

Kerst Spelletjes ? Jij bent de baas over de elfen van de Kerstman. Zorg dat ze bij de juiste machine aan de lopende band staan zodat de bestelling die binnenkomt, ook gemaakt en ingepakt kan worden. Let op: de lopende band gaat door verschillende vertrekken heen: ga door de geel-grijs gestreepte deur om te zoeken naar meer elfen en machines!
Kerstmans lange reis

Kerstmans lange reis

Kerst Spelletjes ? Zorg dat de cadeaus van de kerstman de kerstboom bereiken! Je hebt hiervoor hulpjes tot je beschikking, maar er zijn ook allerlei lastige hindernissen.
Gekke Kerstmanpuzzel

Gekke Kerstmanpuzzel

Kerst Spelletjes ? Leg alle puzzelstukjes op de juiste plek en lach je rot om dit vreemde plaatje van de Kerstman!
Chaotische Kerstpuzzel

Chaotische Kerstpuzzel

Kerst Spelletjes ? Veel plezier met deze drie leuke Kerstpuzzels, waarin jij orde in de chaos moet scheppen!
Kerst-Bejeweled

Kerst-Bejeweled

Kerst Spelletjes ? Een leuke Kerstversie van Bejeweled, waarin je in 3 minuten tijd zo veel mogelijk series van 3 gelijke voorwerpen moet maken.
Pinkypop's kerstverhaal

Pinkypop's kerstverhaal

Kerst Spelletjes ? Een vrolijk Kerstspelletje waarin je de verschillen moet zoeken tussen de verschillende plaatjes waarop het roze konijn Pinkypop staat, samen met zijn vriendjes. Als je hulp nodig hebt, kun je op 'hint' klikken. Je tijd is beperkt, dus probeer zo snel mogelijk te zijn!
1 2 3

Spelletjes - Kerst Spelletjes Little Game