LeukeSpellen.Be

Kettingreactie: Virusreactie 1, Virusreactie 2, Sterrenlicht, Bom Kettingreactie

Ga terug naar Denk Spelletjes
Advertentie
Stinkdieren

Stinkdieren

Behendigheid Spelletjes 0,1 Zorg telkens dat je met 1 stinkdier zoveel mogelijk andere stinkdieren aan het stinken krijgt.
Explosieve bolletjes

Explosieve bolletjes

Denk Spelletjes 0,1 In ieder level moet je een bepaald aantal bolletjes opblazen. Zorg dat je een zo groot mogelijke kettingreactie veroorzaakt!
Happige hagedisjes

Happige hagedisjes

Denk Spelletjes 0,1 Deze blauwe hagedisjes zijn gek op libelles. Als je op ze klikt, steken ze hun tong uit en kunnen ze òf meteen een libel verslinden, òf een ander hagedisje aanraken, waardoor deze zijn tong weer uitsteekt. Hoe meer hagedisjes elkaar raken voordat een libel wordt opgegeten, hoe meer 'combo'-bonuspunten je verdient. Wanneer een hagedisje wordt geraakt zonder dat deze iets kan vangen, draait hij 180 graden om.
Blauw overwint

Blauw overwint

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om alle rode ballen blauw te maken door er blauwe ballen tegenaan te schieten. Je bereikt dit doel alleen wanneer je kettingreacties veroorzaakt! Je krijgt telkens drie pogingen.
IJzige cadeautjes

IJzige cadeautjes

Behendigheid Spelletjes ? Klik naast een ijsblokje om een explosie te veroorzaken, en daarmee een kettingreactie. Verzamel cadeautjes door er je muis naartoe te bewegen. Probeer om de bommen te gebruiken die ook rondzweven: daarmee wordt de kettingreactie nog heftiger!
Stijgend water

Stijgend water

Denk Spelletjes ? Red dit mannetje, zodat hij niet verdrinkt in het steeds sneller stijgende water! Plaats blokken, reddingsboeien e.d. op de juiste plaats, zodat het mannetje snel naar de oppervlakte kan zwemmen.
Nog 10 kogels

Nog 10 kogels

Aktie Spelletjes ? Vanaf de grond schiet jij op alles wat er in de lucht maar beweegt. Wees zuinig met je munitie, want deze is niet onbeperkt. Na ieder level kun je handige upgrades uitvoeren!
Atomen

Atomen

Behendigheid Spelletjes ? Splits met jouw atoomontploffing de gevraagde hoeveelheid atomen!
Virusreactie 1

Virusreactie 1

Denk Spelletjes ? Probeer om een zo lang mogelijke kettingreactie te maken. De rondjes brengen elkaar in beweging wanneer de blauwe lijntjes elkaar raken.
Virusreactie 2

Virusreactie 2

Denk Spelletjes ? Probeer om een zo lang mogelijke kettingreactie te maken. De rondjes brengen elkaar in beweging wanneer de blauwe lijntjes elkaar raken.
Explosieve Inktvis

Explosieve Inktvis

Behendigheid Spelletjes ? Het is druk onder water! Er zwemmen vissen, inktvissen, onderzeeërs en zelfs ijskristallen. In dit spel hebben ze allemaal een functie en kunnen ze je veel punten opleveren! In ieder level is het de bedoeling dat je zo veel mogelijk onderwaterschepsels laat verdwijnen. Klik naast de bommen om een explosie te veroorzaken, en hiermee een kettingreactie. Er zijn verschillende soorten bommen, die nòg heftiger explosies veroorzaken. De oranje inktvis maakt inktmijnen, waarmee je een nog grotere kettingreactie krijgt. Verzamel visjes door de inktvis eroverheen te bewegen en vernietig onderzeeërs om extra minigames te kunnen spelen, binnen het spel. De schatkisten bevatten diamanten, die je ontzettend veel geld kunnen opleveren: dit kun je weer gebruiken om bommen te kopen. Speel alle achttien levels uit!
Mickey's Strandfeest

Mickey's Strandfeest

Denk Spelletjes ? Laat de met water gevulde bellen knappen, zodat deze ook de andere bellen in het speelveld laten knappen. Ga net zo lang door tot je het hele veld hebt leeggespeeld.
Licht aan licht uit

Licht aan licht uit

Denk Spelletjes ? Zorg dat de gele gloeilamp de grijze lamp bereikt. Dit doe je door op de lichtgrijze gloeilampen te klikken die je wilt laten verdwijnen. Hierdoor wordt de gele lamp verplaatst. De blauwe lampen kan je gebruiken om de gele lamp een eindje verder te laten stuiteren in de goede richting. Zodra de gele en grijze gloeilamp elkaar raken, verdwijnen ze.
Xross fire

Xross fire

Aktie Spelletjes ? Dertig levels waarin jij als soldaat zo veel mogelijk vijanden moet neerknallen met je wapen, dat in vier richtingen schiet. Er wordt een soort kettingreactie veroorzaakt, want de soldaten die jij neerschiet, schieten op hun beurt per ongeluk ook hun medesoldaten neer. Je snapt het al, hoe meer slachtoffers je maakt, hoe verder je komt.
Sterrenlicht 2

Sterrenlicht 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer alle sterren te laten branden met behulp van 1 enkele ster. Dit krijg je voor elkaar door op de juiste ster te schieten.
Atomen 2

Atomen 2

Behendigheid Spelletjes ? Vernietig nu nog meer atomen! Probeer elke keer een grotere kettingreactie te veroorzaken.
Rugzak Gooien

Rugzak Gooien

Behendigheid Spelletjes ? Mik de ruimte-rugzakken van deze Marsmannetjes op de hoofden van de anderen. Probeer kettingreacties te maken voor extra punten.
Zombieverdelger

Zombieverdelger

Denk Spelletjes ? Alle vieze, enge monsters moeten dood. Dit kun jij verzorgen als je op het juiste moment het juiste voorwerp aanklikt. Zoals een bom die moet afgaan, of een balk waardoor de monsters op messen vallen. Sommige dingen moeten zelfs in een vaste volgorde, anders loopt het nog mis.
Stijgend water 2

Stijgend water 2

Denk Spelletjes ? Plaats het zware blok op de juiste plaats, zodat de mannetjes op tijd naar boven kunnen zwemmen wanneer het water stijgt en de boomstammen zinken!
Bubbels Kettingreactie 3

Bubbels Kettingreactie 3

Behendigheid Spelletjes ? Het is de bedoeling om alle bubbels roze te krijgen. Een bubbel knapt kapot zodra er het getal 4 in staat en er wordt op geklikt of wanneer een naast gelegen bubbel ontploft. Je kunt alleen de roze bubbels aanklikken.
Sterrenlicht

Sterrenlicht

Behendigheid Spelletjes ? Schiet met de bal op de sterren en zorg dat je ze allemaal raakt.
Bom Kettingreactie

Bom Kettingreactie

Denk Spelletjes ? Probeer de bom telkens zo te plaatsen dat met 1 ontploffing alle bommen tot ontploffing komen.

Spelletjes - Kettingreactie Little Game