LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Knightfall 2. Speel ook één van de andere Denk Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Knightfall 2

Hoe te spelen?

Een moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelen Niks aan Redelijk Leuk Erg leuk Super Bedankt voor je stem! Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Knight is weer terug in Knightfall 2! Help hem om het kwaad weer te bestrijden in deze verhalende puzzel-RPG. Je belandt in een wereld vol monsters, schatten en avontuur! Sinds onze held de duivel heeft verslagen en het meisje heeft veroverd, is hij een beetje in een sleur terechtgekomen. Maar een verveelde prinses dwingt hem om zijn rustige plek te verlaten, en dat is niet het enige kwaad dat op hem wacht... Ook in dit spel is er weer een hele wereld te ontdekken, een hele verzameling gemeneriken te verslaan en een scala aan voorwerpen te verzamelen en te gebruiken. Veel plezier tijdens dit boeiende avontuur!

Spelbesturing

Draai het bord door op de pijlen aan weerskanten te klikken, of met behulp van je linker- of rechterpijltjestoetsen. Als je een serie blokken wilt weghalen, klik je erop om ze te markeren, en klik je er nog een keer op om ze weg te halen. Als je even wilt stoppen, druk je op P of de spatiebalk om het spel te onderbreken.

Insluiten

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="blocks/knightfall2.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Spelletjes - Knightfall 2 Little Game