LeukeSpellen.Be

Koken: Hygiënisch koken, Romantisch Koken, Muffins Bakken, Sushi Maken

Ga terug naar Meisjes Spelletjes
Advertentie
Koken met Emma: groentelasagne

Koken met Emma: groentelasagne

Meisjes Spelletjes 3,7 Heb je ook zo'n zin in groentelasagne? Doe je schort dan maar om en ga samen met Emma aan de slag!
Koken met Emma: chocoladekoekjes

Koken met Emma: chocoladekoekjes

Meisjes Spelletjes 3,3 Emma wil vandaag chocoladekoekjes maken en daar kan ze je hulp goed bij gebruiken...
Hygiënisch koken

Hygiënisch koken

Denk Spelletjes 0,4 Je kan kiezen tussen 3 spellen. Je kan kip koken, een test over koeling doen en de keuken schoon boenen. Probeer daar alles goed te doen.
Romantisch Koken

Romantisch Koken

Behendigheid Spelletjes 3,6 Maak een lekkere maaltijd volgens recept klaar. Denk erom dat je goed op de tijd let. Kies de ingrediënten en bak/kook het op de juiste stand.
Taartenbakker

Taartenbakker

Meisjes Spelletjes 3,0 Versier deze heerlijke vruchtentaart rechts net zoals de taart links eruit ziet. Bij de zien alleen al loopt het water je in je mond!
Chocoladekoekjes

Chocoladekoekjes

Meisjes Spelletjes 2,7 Hm, chocoladekoekjes! Zou het niet leuk zijn om dit op je scherm te bereiden, of misschien zelfs thuis, in de keuken! Volg het recept en bak een bord vol lekkere koekjes voor jezelf, je familie en je vrienden!
Muffins Bakken

Muffins Bakken

Behendigheid Spelletjes 2,1 Maak overheerlijke Muffins met appelsmaak. Volg de instructies op en geniet vervolgens van het eindproduct.
Bruiloftstaart

Bruiloftstaart

Meisjes Spelletjes 1,7 Probeer voor de aanstaande bruiloft een mooie bruiloftstaart te maken. Kies de kleur taart, de kleur slagroom en voeg tenslotte een leuke decoratie toe.
Liefdeskokkin

Liefdeskokkin

Meisjes Spelletjes 1,4 Help Alyssa om het perfecte etentje te bereiden voor de perfecte date met haar vriendje Alan. Wanneer je klaar bent met het inrichten van de woonkamer, begin je met het bereiden van een ideale maaltijd waarmee je het hart van iedere jongen zou kunnen veroveren!
Flapjacks Bakken

Flapjacks Bakken

Meisjes Spelletjes 1,4 Leer hoe je flap jacks maakt. Voeg alle ingrediënten toe en maak er een lekkere flapjack van!
Pizza's Maken

Pizza's Maken

Kids Spelletjes 1,3 Probeer de pizza's zo goed mogelijk na te maken. Kijk goed welke ingrediënten op het orgineel liggen en sleep deze ingrediënten vervolgens naar je eigen pizza en leg ze op de goede plek.
Muffins Bakken 2

Muffins Bakken 2

Kids Spelletjes 1,3 Probeer om een lekkere muffin te maken. Doe de ingrediënten in de kom en mix deze vervolgens. Stop het beslag in een vormpje en bak deze vervolgens in de oven totdat je een lekkere muffin hebt.
Sushi Maken

Sushi Maken

Behendigheid Spelletjes 0,9 Het is de bedoeling dat je zelf Sushi gaat maken. De hond zal je hierbij begeleiden en aan het einde van de rit de Sushi proeven.
Chefkok

Chefkok

Meisjes Spelletjes 0,9 In dit spel leer je een complete maaltijd te bereiden. Volg gewoon de instructies, en het resultaat wordt vast heerlijk!
Broodjes bakken

Broodjes bakken

Meisjes Spelletjes 0,9 In dit spel leer je hoe je met de juiste ingrediënten lekkere broodjes bakt!
Toetjes Maken

Toetjes Maken

Meisjes Spelletjes 0,7 Je ouders hebben een paar vrienden uitgenodigd om samen te spelen. Na afloop krijgt iedereen een lekker fruit toetje. Deze fruit toetjes moeten alleen nog gemaakt worden, kun jij dat doen?
Alleen in de keuken

Alleen in de keuken

Meisjes Spelletjes 0,2 Jij bent alleen in de keuken en je gaat aan de slag met allerlei recepten die in de blender kunnen. Voor je aan elk recept begint, zie je een lijstje met ingrediënten in het Engels, die je moet onthouden. Als je alle ingrediënten in de blender hebt gedaan, moet je op de knop van de blender klikken om hem aan te zetten. Kun jij alle recepten maken voor de tijd om is?
Omelet Bakken

Omelet Bakken

Kids Spelletjes 0,1 Probeer zoveel mogelijk omeletten te bakken in dit spel.
Chocolade Mania

Chocolade Mania

Behendigheid Spelletjes ? Maak de lekkerste chocoladegerechten met behulp van de verschillende ingrediënten.
Vlees Grillen

Vlees Grillen

Behendigheid Spelletjes ? Ben jij een top kok en kan jij het perfecte stukje vlees grillen? Zet de grill aan en klik op knop naast de grill om te beginnen. Het vlees wordt op de grill gelegd. Klik op het vlees om het om te draaien en sleep het vlees naar het bord als het klaar is.
Lekker Fruittoetje

Lekker Fruittoetje

Meisjes Spelletjes ? Maak de lekkerste fruitsorbets om buiten in zon lekker op te eten.

Spelletjes - Koken Little Game