LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Lab onder vuur. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Lab onder vuur

Hoe te spelen?

Een moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
 
1,0
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelen Niks aan Redelijk Leuk Erg leuk Super Bedankt voor je stem! Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

In dit spel ben je een wetenschapper die in het bezit is van kostbare informatie. Jouw onderzoeksbasis wordt aangevallen en je moet ontsnappen. Zorg dat je hierbij zo veel mogelijk vijandige soldaten doodt! Je wordt bijgestaan door een soldaat, die je zelf kunt aanpassen met de upgrades die je in het level verzameld hebt. Probeer krachtige wapens te verzamelen waarmee je je kansen om te overleven vergroot! In het begin speel je in de Campaign-modus, en wanneer je het spel wat meer onder de knie hebt, kun je ook de Challenge-modus proberen. In de Campaign-mode heb je 15 niveaus. In ieder level beleef je weer een ander avontuur en moet je je uit netelige situaties zien te redden. Schiet ze!

Spelbesturing

Gebruik WASD of de pijltjestoetsen om je te verplaatsen. Druk op W, het pijltje omhoog of de spatiebalk om te springen. Druk op S of het pijltje omlaag om te kruipen. Gebruik de muis om te richten en te schieten. Druk op Q of Shift om van wapen te wisselen.

Insluiten

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="counter_strike/strike-force-heroes.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Spelletjes - Lab onder vuur Little Game