LeukeSpellen.Be

Lanceren: Hamster Vliegen, Clowns, Beertje Richten, Rusty

Ga terug naar Behendigheid Spelletjes
Advertentie
Vliegende hamburgers

Vliegende hamburgers

Behendigheid Spelletjes 2,4 Jij staat met je hamburgercaravan bij een camping in de buurt, en op een gegeven moment komt er een bestelling voor de hele camping binnen. Gaat het jou lukken om de complete camping van hamburgers te voorzien? Gelukkig kun je goed gooien, dus doe je best en slinger die burger zo ver mogelijk weg, richting camping! Met ver gooien kom je er alleen niet: de gasten bestellen ook nog allerlei sauzen op hun hamburgers. Aan jou dus de taak om er in de lucht ook nog eens de juiste saus aan toe te voegen. Onderweg kan de hamburger ook nog eens bevriezen: zorg dat je hem op tijd hebt laten ontdooien anders wacht er een boze campinggast op je... Na ieder level kun je upgrades uitvoeren voor nòg betere resultaten!
Hamster Vliegen

Hamster Vliegen

Behendigheid Spelletjes 0,1 Laat de hamster zo ver mogelijk vliegen! Je kunt hem heel hoog laten vliegen, maar ook heel laag, kijk zelf maar waarmee je het verste komt. Je hebt vijf kansen, benut ze optimaal!
Egel Lanceren

Egel Lanceren

Behendigheid Spelletjes 5,0 Probeer de egel zo hoog mogelijk de lucht in te schieten. Verzamel munten en stuiter op de balken om geld te verdienen. Met dit geld kun je vervolgens accessoires kopen, waardoor je nog verder kan vliegen.
Vliegende pinguïn

Vliegende pinguïn

Behendigheid Spelletjes 3,1 Op Antarctica woont een keizerpinguïn die graag zou willen leren vliegen. Help hem om zijn doel te bereiken! Hoe vaker je springt, hoe meer geld je krijgt waarmee je spullen kan kopen om nog verder te kunnen komen.
Vliegende pinguïn 2

Vliegende pinguïn 2

Avontuur Spelletjes 2,3 Heb je het spel Vliegende pinguïn al gespeeld? Hierin help jij een pinguïn op de Zuidpool om te leren vliegen. Helaas is de pinguïn door deze pogingen toch in het ziekenhuis beland toen hij tegen een ijsschots aan knalde, maar hij geeft het niet op! Ook in het vervolg, Vliegende pinguïn 2, ga jij deze koppige pinguïn weer helpen om de zwaartekracht te trotseren. Gaat het hem deze keer lukken? Tijdens zijn vlucht moet hij alle vijf de hindernissen uit de weg ruimen. Hoe verder, hoger, sneller en langer hij vliegt, en hoe meer voorwerpen hij kapotmaakt, hoe meer geld je verdient waarmee je upgrades kunt kopen. Ga uitdagingen aan om nòg meer geld te verdienen!
Vliegende motor

Vliegende motor

Behendigheid Spelletjes 1,2 Probeer met de motor zo ver mogelijk te springen.
Wraak van de burritobizon

Wraak van de burritobizon

Behendigheid Spelletjes 1,0 Ken je de burritobizon nog? In het spelletje 'Burritobizon' was hij in een zakje gummibeertjes terechtgekomen en moest hij ontsnappen uit een arena vol gummibeertjes. Dat is hem gelukt, en hij staat nu weer in de supermarkt. Aan de kassa komt hij erachter dat hij zijn portemonnee is vergeten in de arena, dus duikt hij weer terug het snoepzakje in om geld te verdienen. Help jij hem om zich zo ver mogelijk te laten lanceren? Klik op het moment waarop de meter op de gunstigste stand staat, om de bizon de lucht in te schieten. Spring daarna bovenop gummibeertjes om nog verder te komen. Kijk wel uit voor de politieagenten: wanneer je die raakt, ben je er geweest! In de lucht moet je proberen om zo veel mogelijk roze raketjes en paarse edelstenen te verzamelen.
Vliegende Kalkoen

Vliegende Kalkoen

Behendigheid Spelletjes 0,7 Probeer de kalkoen zo ver mogelijk weg te schieten zodat hij niet opgegeten wordt.
Egel Lanceren 2

Egel Lanceren 2

Behendigheid Spelletjes 0,7 Doe je best om dit egeltje de ruimte in te schieten! De eerste lanceringen zijn altijd het moeilijkst. Blijf proberen, verbeter je techniek, en koop upgrades verderop in het spel.
Pinguïnkatapult

Pinguïnkatapult

Behendigheid Spelletjes 0,7 Bevrijd de gevangen pinguïns! Aan het begin van elk level moet je de pinguïns in positie brengen door ze met de katapult door de tunnel te schieten. Met het aantal pinguïns dat je met succes lanceert kun je vervolgens de ijsberen aanvallen door erop te duiken. Rechts bovenaan kun je zien hoeveel ijsberen je moet raken. Als je niet slaagt, is het spel voorbij.
Burritobizon

Burritobizon

Behendigheid Spelletjes 0,6 Deze bizon is, toen hij boodschappen deed, in de val gelokt. Hij is opeens in een zakje gummibeertjes beland, en nu staat hij opeens in een arena, met duizenden gummibeertjes op de tribune. Wat willen ze toch van hem? Dat hij gaat vechten? Eén ding is zeker: hij is woest! Help jij hem om zich zo ver mogelijk te laten lanceren, om deze akelige arena uit te komen? Klik op het moment waarop de meter op de gunstigste stand staat, om de bizon de lucht in te schieten. In de lucht moet je proberen om zo veel mogelijk roze raketjes te verzamelen. Telkens wanneer hij terechtkomt op een gummibeertje, krijgt hij extra energie.
Vliegende hamburgers 2

Vliegende hamburgers 2

Behendigheid Spelletjes 0,1 Een winterse versie van Vliegende hamburgers! Jij staat met je hamburgercaravan in de sneeuw, vlakbij een camping. Op een gegeven moment komt er een bestelling voor de hele camping binnen. Gaat het jou lukken om de complete camping van hamburgers te voorzien? Slinger de burgers zo ver mogelijk weg, richting camping! Met ver gooien kom je er alleen niet: de gasten bestellen ook nog allerlei sauzen op hun hamburgers. Succes!
Toiletraket 2

Toiletraket 2

Avontuur Spelletjes 0,1 Hoe verzinnen ze het: een prehistorisch toilet dat gelanceerd wordt als raket! In deze game ga je het uitvinden. Lanceer de oerman, en klik op hem om door te trekken en zo gas te geven. Hoe verder hij komt, hoe meer geld je verdient om upgrades te kopen. Zo kun je je toilet uitrusten met wielen, een knuppel, een superstortbak en nog veel meer. Veel plezier!
Piraat lanceren

Piraat lanceren

Behendigheid Spelletjes 0,1 Probeer deze kleine piraat zo ver mogelijk te schieten! Als je de zeemeeuw of het doodshoofd raakt, spring je sneller vooruit, en wanneer je op een walvis stuit, stuiter je verder omhoog. Eilanden verminderen juist je snelheid, en de haaien pakken je goud af... Klik op het dollarteken om upgrades te kopen, maak een salto voor extra punten, en verzamel munten om goud en punten te verdienen.
Mens lanceren

Mens lanceren

Behendigheid Spelletjes 0,1 Probeer om dit mannetje zo ver mogelijk te laten vliegen. Je kunt in de lucht nog even fladderen met je armen.
Kranten Gooien

Kranten Gooien

Behendigheid Spelletjes 0,1 Gooi de kranten naar de juiste mensen en behaal een zo hoog mogelijke score.
Ontsnap uit het riool

Ontsnap uit het riool

Behendigheid Spelletjes ? De hamster wil ontsnappen uit het riool, het is aan jou om hem te helpen.
Hoog in de lucht

Hoog in de lucht

Behendigheid Spelletjes ? Kruip in je doos, glijd de helling af en probeer zo lang mogelijk in de lucht te blijven zweven nadat je bent gelanceerd! Hoe meer snoepjes je verdient, hoe beter het is!
Alien schieten

Alien schieten

Aktie Spelletjes ? Probeer de Alien zo ver mogelijk weg te schoppen! Neem een goede aanloop en probeer vervolgens zo hard mogelijk te schoppen.
Vliegend gordeldier 2

Vliegend gordeldier 2

Behendigheid Spelletjes ? In Vliegend gordeldier (Dillo Hills 2) spring je van kuil naar kuil. Je duikt als het ware een kuil in en probeert om vaart te maken en zo gelanceerd te worden. Hierna begint het opnieuw. Zorg dat je op de linker helling van de kuil terechtkomt wanneer je je wilt laten lanceren: kom je onderaan of op de rechter helling terecht, dan doet dat behoorlijk pijn!
Angry Aliens

Angry Aliens

Behendigheid Spelletjes ? Probeer in dit Angry Birds-achtige spel om de astronauten te raken met behulp van de 'boze' aliens, die allemaal verschillende eigenschappen hebben. Ze lijken wel wat op de Snorkels! Je schiet ze allemaal met je katapult in de richting van de ruimtevaarders, in de hoop ze op de juiste plek te raken. De gele aliens kun je gewoon wegschieten, die hebben niet echt bijzondere eigenschappen. De zwarte ontploffen, de groene splitsen zich in drieën, de rode werpen bommen en de blauwe vliegen extra snel. Veel plezier met het spelen van dit uitdagende en verslavende spelletje!
Rusty

Rusty

Behendigheid Spelletjes ? Laat de auto botsen om Rusty te lanceren en de stad te vernietigen.

Spelletjes - Lanceren Little Game