LeukeSpellen.Be

Lanceren: Hamster Vliegen, Clowns, Beertje Richten, Rusty

Ga terug naar Behendigheid Spelletjes
Advertentie
Boze slakken

Boze slakken

Behendigheid Spelletjes ? Dit is een leuk Angry Birds-achtig spelletje waarin slakken de hoofdrol spelen. De varkens hebben in een onbewaakt ogenblik het geld van deze slakken gejat! Woest zijn de slakken, en ze gaan er alles aan doen om alle varkens uit te schakelen. Probeer in dit verslavende spel om de varkens te raken door er boze slakken op af te schieten, met behulp van een katapult. Probeer de varkens op de juiste plek te raken en ga voor de hoogste score!
Catapult Madness

Catapult Madness

Behendigheid Spelletjes ? Een middeleeuws dorp wordt belegerd door een groep trollen die erop uit zijn om de dochter van de koning te ontvoeren. Er dreigt hongersnood, en de wanhoop is nabij. Wat zouden de dorpelingen nu nog kunnen doen om deze belegering te overleven? Een timmerman biedt de oplossing: hij bouwt een katapult, waarin mensen kunnen worden geplaatst om naar een nabijgelegen dorp kunnen worden geschoten om hulp te halen. De koning wijst de vrijwilligers aan, dus de dorpelingen hebben weinig keus. Jij bedient de katapult, en moet ervoor zorgen dat de dorpelingen zo ver mogelijk worden weggeschoten! Doe dit in zo min mogelijk pogingen. Je kunt je katapult upgraden in de winkel. Succes!
Rock it

Rock it

Aktie Spelletjes ? Probeer om deze raket zo ver mogelijk te lanceren, met behulp van een optimale combinatie van richting en snelheid!
Clowns

Clowns

Behendigheid Spelletjes ? In een circus laat je twee clowns op een springplank springen om ballonnen te raken. Spring telkens iets hoger, tot je de ballonnen kunt raken!
Schildpad Slaan

Schildpad Slaan

Behendigheid Spelletjes ? Probeer de schildpad zover mogelijk weg te slaan. Op het moment dat de schildpad op het land komt, krijg je te zien welke pijltjestoetsen je in moet drukken. Druk deze op tijd in en in de juiste volgorde om de schildpad nog verder te laten vliegen.
Beertje Richten

Beertje Richten

Behendigheid Spelletjes ? Schiet deze kleine beer naar zijn moeder, maar pas op voor obstakels.
Kalkoen Gooien

Kalkoen Gooien

Behendigheid Spelletjes ? Probeer alle kalkoenen op de doelen te laten landen zonder het hek te raken.
Chuck het schaap

Chuck het schaap

Aktie Spelletjes ? Op een warme zomerdag besluit de boer om zijn schapen te scheren. Eén schaap heeft hier helemaal geen zin in, en hij probeert te ontsnappen, weg van die stomme tondeuse! Chuck bouwt een soort raket, waarmee hij zo ver mogelijk van de boerderij weg probeert te vliegen. Onderweg in de lucht komt hij van alles tegen: stekelige, rode mijnen, vogels, hoepels, regendruppels... De mijnen moet hij ontwijken, de vogels moet hij juist raken, en als hij een opdracht uitvoert, krijg je een extra XP! Hoe meer punten je scoort, hoe beter je Chucks vliegtuigje kunt uitrusten met wielen, vleugels, brandstoftanks, en ga zo maar door.
Raketgiraffe

Raketgiraffe

Behendigheid Spelletjes ? Wat die Sovjetsoldaten nu toch weer hebben bedacht... ze willen een giraffe de lucht in schieten! Het dier heeft zo'n lange nek, dat alleen het hoofd gelanceerd hoeft te worden, het lijf blijft op de aarde. Het arme beest heeft daar natuurlijk geen zin in, maar het heeft weinig keus. Help jij de giraffe om (zo lang mogelijk) te overleven en zo ver mogelijk te komen?
Vliegtuigjes Gooien

Vliegtuigjes Gooien

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om het vliegtuigje zo te vouwen en te gooien dat hij het kruis op het bord raakt, zodat je naar de volgende klas kan.
Hoe durf je

Hoe durf je

Behendigheid Spelletjes ? Een ninja-ram gaat in gevecht met een soort alien en laat zich zo ver mogelijk lanceren. Spring op de gele bloedzuigertjes en kijk uit dat je de rode duiveltjes en cirkelzagen niet raakt! Er zijn verschillende powerups te verzamelen: pak er zo veel mogelijk! Kies je upgrades zorgvuldig en probeer in iedere volgende ronde zo ver mogelijk te komen.
Crowd Surfen

Crowd Surfen

Behendigheid Spelletjes ? Werp de gitarist het publiek in en laat hem zo ver mogelijk crowd surfen!
Monty's maan

Monty's maan

Behendigheid Spelletjes ? Monty de aap is verdrietig: hij wil ook een vriendinnetje! Op aarde lijken ze niet meer te vinden: dan maar op de maan. Hij laat zich lanceren en moet onderweg zo veel mogelijk bananen pakken: deze kan hij inruilen tegen upgrades, zoals een jetpack.
Granaat Honkbal

Granaat Honkbal

Behendigheid Spelletjes ? Mep de granaat zover mogelijk.
Babykatapult

Babykatapult

Behendigheid Spelletjes ? Heb je de leuke Doritos-reclame wel eens gezien, waarin een baby samenspant met zijn oma, om een zak chips van zijn oma af te pakken? Dit spelletje is gemaakt naar aanleiding van die reclame, en nu ben jij de oma die de baby helpt om zo veel mogelijk chips te pakken te krijgen! Slinger de baby weg op het juiste moment, zodat de baby zo ver mogelijk wegvliegt, en zo veel mogelijk chips pakt. Hoe hoger je score, hoe meer upgrades je kunt kopen waarmee oma en baby nòg meer chips kunnen pakken!
Red het dorp

Red het dorp

Behendigheid Spelletjes ? Probeer de kurk terug in de dam te drukken voordat het hele dorp onderloopt. Je kan verschillende dingen tegen de kurk aangooien, zoals appels, schapen, paarden, koeien enz.
Elands Maanreis

Elands Maanreis

Behendigheid Spelletjes ? Op de maan wordt een feestje voor elanden georganiseerd. Daar wil deze eland natuurlijk wel bij zijn! De kaarten zijn alleen uitverkocht, dus zal hij er op eigen gelegenheid naartoe moeten reizen met zijn jetpack. De reis ernaartoe is natuurlijk niet zonder gevaren: helikopters, brandstofgebrek, noem maar op. Er zijn bonussen te verdienen: gezondheid, goud, brandstof en bescherming. Met het verdiende goud kun je upgrades kopen, die de kans vergroten dat je uiteindelijk de maan bereikt!
Trollentoilet 2

Trollentoilet 2

Behendigheid Spelletjes ? Hoe verzinnen ze het: een trollentoilet dat gelanceerd wordt als raket! In deze game ga je het uitvinden. Lanceer de trol, en klik op hem om door te trekken en zo gas te geven. Hoe verder hij komt, hoe meer geld je verdient om upgrades te kopen. Zo kun je je toilet uitrusten met wielen, een turbo, een superstortbak, een betere stroomlijning en nog veel meer. Veel plezier!

Spelletjes - Lanceren Little Game