LeukeSpellen.Be

Lego expeditie: Treasure Trench, LEGO Friends Pool, Ready Steady Fire, LEGO Friends School

Ga terug naar Avontuur Spelletjes
Advertentie
Ready Steady Fire

Ready Steady Fire

Behendigheid Spelletjes 4,2 Help jij de Lego-brandweermannen om alle branden in Lego City te blussen voordat het te laat is? Overal waar brand is, ben jij en je gaat vast je best doen om het vuur zo snel mogelijk meester te worden!
Viper Smash

Viper Smash

Behendigheid Spelletjes 3,4 Vecht mee met de Legoninja's Kai, Cole, Zane en Jay in het coole Lego-vechtspel Viper Smash! Kies je ninja en voer met hem alle gevechtsopdrachten uit. Zo kun je bijzondere krachten en wapens vrijspelen. Kijk uit voor het kwaad, dat zich overal verschuilt. Met jouw kracht en moed lukt het je vast om alle gemeneriken te verslaan!
Spinjitzu Smash DX

Spinjitzu Smash DX

Behendigheid Spelletjes 3,4 Welkom in de wereld van Lego Ninjago! Speel dit leuke Lego-vechtspel waarin de ninja's Kai, Cole, Zane en Jay de hoofdrol spelen! Voordat zij echte Spinjitzu-meesters zijn, moeten ze nog de nodige ervaring opdoen. Voer alle opdrachten uit en vergaar kennis en bijzondere krachten. Kijk uit voor het kwaad, dat zich overal verschuilt. Met jouw kracht en moed lukt het je vast om alle gemeneriken te verslaan!
LEGO Friends Yacht

LEGO Friends Yacht

Avontuur Spelletjes 2,9 Je Legovriendinnen zitten op hun zeilboot en in de haven zwemmen allerlei leuke dolfijnen en andere vissen! Ze dagen je uit voor een spelletje: hoepels om de dolfijnen gooien. De hoepels moeten niet om de lichtgrijze visjes terechtkomen, want dat levert je juist minpunten op. Veel plezier met dit Lego Friends-spelletje!
LEGO Friends Pool

LEGO Friends Pool

Avontuur Spelletjes 2,8 Het is warm buiten en jij zit lekker in je eigen Lego-zwembad. Tijd voor een basketbalspelletje in het water! Probeer de bal zo vaak mogelijk in de basket terecht te latenkomen in dit sportieve Lego Friends-spelletje!
LEGO Friends School

LEGO Friends School

Avontuur Spelletjes 2,7 Dit is een leuk geheugenspelletje met je vriendinnen van Lego Friends! Ze houden borden op met verschillende getallen: in het begin zijn dit er nog maar drie in een willekeurige volgorde, maar het worden er steeds meer. Kijk goed welk getal op welk bord staat, want daarna moet je bij ieder getal dat verschijnt, het Legopoppetje aanklikken dat dit getal vasthield. Hoe sneller en foutlozer je bent, hoe hoger je score!
Spinjitzu Spinball

Spinjitzu Spinball

Avontuur Spelletjes 2,6 Speel dit leuke Lego Ninjago spel waarin de ninja's Kai, Cole, Zane en Jay de hoofdrol spelen! Ze draaien supersnel rond en moeten verschillende vijanden verslaan door ertegenaan te knallen. Je kunt verschillende bonuspunten verzamelen, dus probeer om je ninja daar ook overheen te leiden, op weg naar het doel. Kijk uit voor de geniepige slangen die zich onder de grond verstoppen en af en toe tevoorschijn komen: deze zijn dodelijk!
Treasure Trench

Treasure Trench

Aktie Spelletjes 1,5 Schiet op alle gevaarlijke wezens in de onderwaterwereld en verzamel de schatten.

Spelletjes - Lego expeditie Little Game