LeukeSpellen.Be

Leid de Bal: Rebound, Bevrijd de Hamburger, Puzzel Pinbal, Rebound 2

Ga terug naar Behendigheid Spelletjes
Advertentie
Mechanism 3

Mechanism 3

Denk Spelletjes ? Mechanism 3 is een leuk spel waarin je met een stanleymes precies op het juiste punt moet snijden. Zo vallen de radertjes en de klokjes naar beneden en komen ze terecht bij het blauwe, lichtgevende wieltje en ga je door naar het volgende level. Je kunt kiezen tussen een makkelijke en een moeilijke spelmodus. Beide hebben in totaal 27 leuke levels die iedere keer weer een nieuwe techniek vereisen. Je kunt zelfs je eigen level bouwen in de Level Editor!
Een hongerig beertje

Een hongerig beertje

Denk Spelletjes ? Leid al het voedsel naar het beertje en probeer om alle sterren te raken! Het hout kun je laten verdwijnen, de stalen balken niet. Kijk uit dat het voedsel niet in de mixer terechtkomt.
Plet het fruit

Plet het fruit

Denk Spelletjes ? Dit is een grappig denkspelletje waarin je allerlei vruchten moet zien te pletten. In het begin gaat dit nog redelijk gemakkelijk en direct, maar naarmate je vordert, wordt het steeds ingewikkelder en moet je de vruchtjes via allerlei slimme omwegen tegen elkaar aan laten botsen, zodat ze elkaar pletten. Hoe sneller je dit doet, hoe hoger je score wordt!
Kubusballade

Kubusballade

Denk Spelletjes ? Door een pentagram te tekenen hebben twee geliefden het kwaad bevrijd. Het meisje is door hem ontvoerd en de jongen, een dappere ridder, wil haar redden. Hierbij heeft hij jouw hulp hard nodig want hij kan zichzelf niet omwentelen! Leid jij hem in ieder level naar de uitgang en zorg je dat hij niet van het plateau valt?
Poolen met smileys

Poolen met smileys

Denk Spelletjes ? In dit grappige spelletje is het de bedoeling dat je de blauwe smileys wegschiet uit het scherm, of in de gaten. Kijk uit voor de rode gezichtjes en zorg dat de oranje smiley niet uit het veld verdwijnt. Hoe minder stoten, hoe beter!
Klaverblaadje

Klaverblaadje

Denk Spelletjes ? Klavertjes hebben zonlicht en water nodig om zich goed te voelen. Ga jij daarvoor zorgen? Je mag het zonnetje of de waterdruppel tussen de horizontale lijnen plaatsen om zonlicht en water op het klavertje te laten neerkomen. Probeer hierbij alle sterren te raken! Donderwolken zullen je weg proberen te versperren: ben jij deze te slim af? Het hoogteverschil kan je hier een handje bij helpen en ook kun je de wind inzetten om de donkere wolk weg te blazen.
Help de smileys

Help de smileys

Denk Spelletjes ? Help deze smileys naar hun bestemming te komen. Als je op de juiste bel klikt op het juiste moment, bewegen de smileys de richting uit die jij wilt. Zo krijg je ze dan uiteindelijk allemaal in hun transportzuil en kunnen ze naar hun einddoel.
Lichte Bal 2

Lichte Bal 2

Behendigheid Spelletjes ? Gebruik een zuchtje wind om deze lichte bel naar de uitgang te brengen.
Rollende clown

Rollende clown

Denk Spelletjes ? Knip de ketting op de juiste plek door, zodat de clown in de ton terechtkomt!
Stuiterpudding

Stuiterpudding

Behendigheid Spelletjes ? Dit is een leuk spelletje waarin je een zwart balletje zo moet laten stuiteren dat het het zwarte sterretje raakt. De zachte, geleiachtige vormen waar het balletje op ligt, kunnen alle kanten op bewegen, zodat je het balletje langzaam naar zijn bestemming kunt laten stuiteren. Erg grappig om te doen, en verslavend bovendien!
Magneet

Magneet

Behendigheid Spelletjes ? Probeer in elke level de metalen bal in de metalen bak te laten vallen. Let goed op, want de rode magneten trekken de bal aan en de groene stoten hem af. Je kunt kiezen tussen model A en B en set A en B. Set A is moeilijker dan set B.
Dokter Eikel en de vogels

Dokter Eikel en de vogels

Denk Spelletjes ? Ken je Dokter Eikel nog? Deze keer gaat hij de zieke vogels redden, maar zo makkelijk is dat niet zonder hulp. Help jij Dokter Eikel om medicijnen te verzamelen? Je hebt allerlei hulpmiddelen tot je beschikking, zoals ventilatoren, trampolines, afzuigpijpen en touwen die je door kunt snijden. Zorg dat Dokter Eikel niet op de scherpe pinnen belandt!
Wandelende Insecten

Wandelende Insecten

Behendigheid Spelletjes ? Stuur alle insecten de juiste kant om ze zo voor te bereiden op de winter. Er staat per gat aangegeven welk insect er naar binnen moet.
Mechanism 2

Mechanism 2

Denk Spelletjes ? Mechanism 2 is een leuk spel waarin je met een stanleymes precies op het juiste punt moet snijden. Zo vallen de radertjes en de klokjes naar beneden en komen ze terecht bij het blauwe, lichtgevende wieltje en ga je door naar het volgende level. Je kunt kiezen tussen een makkelijke en een moeilijke spelmodus. Beide hebben in totaal 27 leuke levels die iedere keer weer een nieuwe techniek vereisen. Je kunt zelfs je eigen level bouwen in de Level Editor!
Springend oogje

Springend oogje

Denk Spelletjes ? Leid het springende oogje naar de rode stip, over alle zwarte blokjes heen. Kies de juiste weg, anders komt hij er niet!
Stenen Omgooien

Stenen Omgooien

Behendigheid Spelletjes ? Probeer genoeg stenen om te gooien met de bal om naar de volgende level te gaan.
Prumpa heeft honger

Prumpa heeft honger

Denk Spelletjes ? Prumpa is een olifantje dat altijd zin heeft in lekkers. Boft hij even: in de lucht hangen lekkere koekjes en ander eten, alleen hij kan er niet bij. Help jij hem?
Vliegensvlug visje

Vliegensvlug visje

Behendigheid Spelletjes ? Dit buitenaardse visje is nogal een ongeleid projectiel. Hij zweeft nu in de lucht, maar voelt zich het beste thuis in een plas roze, fluorescerend water. Leid hem daarnaartoe, zonder dat hij de muren of stekelige bollen raakt. Dit is best lastig, want hij schiet soms een andere kant op dan jij zou willen.
Emmer Schieten 2

Emmer Schieten 2

Denk Spelletjes ? Probeer de bal steeds zo snel mogelijk in de rode emmer te krijgen en probeer onderweg sterren te verzamelen.
Zombies zagen

Zombies zagen

Aktie Spelletjes ? Dood de zombies met de cirkelzaag! Hoe ga je te werk? Verwijder de beige blokken in de juiste volgorde, zodat de cirkelzaag naar de zombie toe rolt of valt.
Puppy Curling

Puppy Curling

Sport Spelletjes ? Probeer de puppy telkens in het midden van de cirkel te krijgen. Om het spel te winnen, moet je meer puppys in de cirkel hebben dan je tegenstander. Je kunt je tegenstander ook wegstoten.

Spelletjes - Leid de Bal Little Game