LeukeSpellen.Be

Leid de Bal: Rebound, Bevrijd de Hamburger, Puzzel Pinbal, Rebound 2

Ga terug naar Behendigheid Spelletjes
Advertentie
Aliens en melk

Aliens en melk

Denk Spelletjes ? Deze alien is gek op melk. Help jij hem om de koe naar zijn ruimteschip te halen, en om onderweg ook nog eens zo veel mogelijk sterren te pakken?
Kat in Azië

Kat in Azië

Denk Spelletjes ? De hoofdpersoon in dit spel in een reislustige kat die van lekker eten houdt. Wanneer hij hoort wat er in Azië allemaal voor lekkers te eten is, besluit hij om daar maar eens een kijkje te nemen. Zorg jij dat al het Aziatische lekkers ook daadwerkelijk in zijn mond belandt? Blauwe obstakels kun je zo wegklikken. Zorg je dat je zo veel mogelijk sterren raakt?
Cube Mayhem

Cube Mayhem

Denk Spelletjes ? Cube Mayhem is een leuk behendigheidsspel van 8 levels waarin je een kubus van het beginpunt naar het eindpunt moet leiden. Er zitten allerlei hoeken in de route die hij moet nemen, en jij moet op tijd zorgen dat hij de juiste kant op beweegt, anders stort hij in de diepte. Zorg jij dat de kubus in ieder level het eindpunt haalt?
Rollen op blokken

Rollen op blokken

Denk Spelletjes ? Plaats blokken, driehoeken en pijlen om het balletje naar de rode deur te leiden. De figuren kun je draaien. Ieder blokje heeft een bepaalde prijs, en per level krijg je een bepaald aantal 'bouwpunten'.
Morphing

Morphing

Denk Spelletjes ? Klik op de vorm die je wilt aannemen om de rood-witte cirkel te bereiken. Zodra je de cirkel hebt bereikt, moet je zorgen dat je er lang genoeg op blijft staan: alleen dan kan de cirkel volledig gevuld worden. Een cirkelvorm is bijvoorbeeld handig om te rollen, maar zodra je stil wilt blijven staan, moet je juist weer vierkant worden.
Eenzame wereld

Eenzame wereld

Avontuur Spelletjes ? Een 15 levels tellend spel waarin je een klein, eenzaam poppetje door allerlei gevaarlijke ruimtes moet loodsen, op zoek naar wat gezelschap.
Zaag je een weg 2

Zaag je een weg 2

Denk Spelletjes ? Help de oranje smiley om bij zijn gele vriend te komen. Zaag balken en verbindingspunten in tweeën in een maximaal aantal beurten. Metaal en bakstenen kun je niet doormidden zagen. Verzamel sterren om punten te verdienen.
Aan boord Bobby!

Aan boord Bobby!

Denk Spelletjes ? Bobby de alien wil terug naar zijn ruimteschip! Gelukkig heeft hij een kleverige grijparm die zich vast kan hechten aan hout. Je kunt allerlei dingen, zoals gewichten en kratten, inzetten om Bobby de goede kant op te krijgen. Succes!

Spelletjes - Leid de Bal Little Game