LeukeSpellen.Be

Lemmings: Studenten Park, Pipol Lemmings, Laatste Missie, Lemmings 3

Ga terug naar Denk Spelletjes
Advertentie
Pipol Lemmings

Pipol Lemmings

Behendigheid Spelletjes 0,3 Breng de Pipol naar hun bestemming. Graaf tunnels voor ze of verplaats aarde om een weg voor ze te maken.
Lemmings 3

Lemmings 3

Denk Spelletjes 0,1 Probeer aan de andere kant te komen door middel van graven, tekenen en het afschieten van touwen.
Studenten Park

Studenten Park

Denk Spelletjes ? In deze Lemmings-variant moet je studenten naar een feest laten lopen voor de tijd om is. Laat ze tunnels graven of trappen bouwen om alle hindernissen te overwinnen. Veel plezier!
Laatste Missie

Laatste Missie

Behendigheid Spelletjes ? Manouvreer je vliegtuig en red alle mensen die wachten op jouw hulp!
Help de Dibbelkoning

Help de Dibbelkoning

Denk Spelletjes ? De koning van de Dibbels moet van appel naar appel zien te komen. Onderweg zijn er helaas allerlei hindernissen die zelfs een machtige koning niet op kan lossen. Maar wat de koning niet kan, kunnen zijn onderdanen vast wel voor hem regelen. Ze maken bruggen, trappetjes en stapstenen door ergens te gaan liggen of staan. Zorg jij ervoor dat ze doen wat ze moeten doen, zodat de koning droog overkomt? En vergeet vooral niet dat er ook zoveel mogelijk Dibbels naar de overkant moeten komen!
Zombie Task Force

Zombie Task Force

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent de leider van een bende zombies, die je veilig naar een platform moet zien te leiden. Pak alle hersenen die je te pakken kunt krijgen!
Dibbels in de winter

Dibbels in de winter

Denk Spelletjes ? De Dibbels zijn er weer! Deze keer in de winter, want ook in het land van de Dibbels wisselen de seizoenen. De koning van de Dibbels moet in deze aflevering van iglo naar iglo zien te komen. Onderweg zijn er helaas allerlei hindernissen die zelfs een machtige koning niet op kan lossen. Maar wat de koning niet kan, kunnen zijn onderdanen vast wel voor hem regelen. De Dibbels bouwen bruggen, trappetjes en stapstenen door ergens te gaan liggen of staan. Zorg jij ervoor dat de koning droog overkomt? Vergeet ook niet dat er zo veel mogelijk Dibbels naar de overkant moeten komen!
Dibbels Pro Pack

Dibbels Pro Pack

Avontuur Spelletjes ? Dit is de Pro Pack van de populaire Dibbels-spellenserie. De koning van de Dibbels wil van de ene appel naar de andere lopen. Onderweg komt hij helaas allerlei hindernissen tegen waar zelfs een machtige koning niet tegenop kan. Misschien kunnen zijn onderdanen hem hierbij helpen? Ze bouwen trappetjes, bruggetjes en stapstenen door ergens te gaan staan of liggen. Naast de koning moeten er ook nog een heleboel Dibbels de overkant zien te bereiken, dus doe je best!
Dibbels in de woestijn

Dibbels in de woestijn

Avontuur Spelletjes ? De Dibbels zijn er weer! Deze keer in de woestijn, bij de piramides en farao's. De koning van de Dibbels moet in deze aflevering van piramide naar piramide zien te komen. Onderweg komt hij helaas allerlei hindernissen tegen waar zelfs een machtige koning niet tegenop kan. Misschien kunnen zijn onderdanen hem hierbij helpen? De Dibbels bouwen bruggen, trappetjes en stapstenen door ergens te gaan liggen of staan. Zorg jij ervoor dat de koning heelhuids overkomt? Vergeet ook niet dat er zo veel mogelijk Dibbels naar de overkant moeten komen!
Kerst bij de Dibbels

Kerst bij de Dibbels

Kerst Spelletjes ? Het is Kerst bij de Dibbels! In deze Kerstaflevering moet de Dibbelkoning van steen naar steen zien te komen. Onderweg komt hij helaas allerlei hindernissen tegen. Misschien kunnen zijn onderdanen hem helpen om over deze hindernissen te komen? De Dibbels transformeren zichzelf in bruggen, trapjes en stapstenen. Ze voeren alle opdrachten trouw uit, zelfs als ze dit met hun leven moeten bekopen! Zorg jij ervoor dat de koning heelhuids overkomt? Vergeet ook niet dat er zo veel mogelijk Dibbels naar de overkant moeten komen!
Red de bots

Red de bots

Behendigheid Spelletjes ? In een fabriek waar robots worden geproduceerd, is de afdeling waar het brein van de robots wordt gefabriceerd, door een meteoriet getroffen. De productie moet echter doorgaan. Zonder brein gedragen de robots zich nogal dom. Leid jij ze naar de juiste plek?
Insecten op zoektocht

Insecten op zoektocht

Denk Spelletjes ? Een kakkerlak, een sprinkhaan en een wesp hebben een onverzadigbare honger. In hun eentje werken ze zo een hamburger, kip of tomaat weg. Jouw hulp hebben ze hierbij wel nodig, want anders kunnen ze nooit over kloven of andere obstakels komen. Laat verschillende voorwerpen in de juiste volgorde, op het juiste moment en op de juiste plaats vallen. Plet hierbij geen insecten!

Spelletjes - Lemmings Little Game