LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Liefde en Valentijnsmode. Speel ook één van de andere Meisjes Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Liefde en Valentijnsmode

Hoe te spelen?

Een moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
 
0,5
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelen Niks aan Redelijk Leuk Erg leuk Super Bedankt voor je stem! Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Vandaag gaan we kleding regelen voor vier vrienden die Valentijn vieren. Het zijn twee stelletjes. Zoek jij leuke kleding en make-up voor ze uit? Je kunt kleuren en vormen aanpassen. Zelfs de nagels van de meisjes kunnen worden gelakt! Kies hierbij ook een mooie ring uit om het geheel compleet te maken. Wow, zo'n ring wil ik ook wel uitzoeken voor Valentijn! Kies uiteindelijk waar de twee stelletjes heen gaan om een heel romantische Valentijn te vieren. Wordt het Parijs of Nederland? Gaan ze in een kasteel overnachten, of aan zee? Gaan jouw stelletjes op stap in een geweldige sportauto, of kiezen ze toch voor een bankje bij de bloementuin? Probeer alles uit en maak een foto van het mooiste resultaat. Zet die op je Facebookpagina, zodat je vrienden kunnen zien hoe goed jij bent in kiezen van een romantische outfit!

Spelbesturing

Gebruik je muis om dit modespel te spelen.

Insluiten

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="own_games/valentine-friends-in-love.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Spelletjes - Liefde en Valentijnsmode Little Game