LeukeSpellen.Be

Lijntjes Trekken: Lijntje Trekken, Lijntjes Trekken, Lijntje Trekken 3, Virus Paniek

Ga terug naar Denk Spelletjes
Advertentie
Magisch potlood

Magisch potlood

Denk Spelletjes 0,7 Kun jij deze dappere, interstellaire verkenner op het goede spoor helpen in dit uitdagende online spel? Hij gebruikt een serie wormgaten terwijl hij op de terugweg is naar zijn planeet. Jij moet een pad voor hem maken in al deze spannende levels terwijl hij op de terugweg naar huis sterren verzamelt.
Teken en verdedig

Teken en verdedig

Denk Spelletjes 1,6 Slechteriken willen een menslievende, rijke man doden die op wereldtournee is om allerlei liefdadige acties uit te voeren. Jij gaat deze man beschermen! Teken blokken die de kanonskogels tegenhouden die de man anders zouden doden.
Monsters in dozen

Monsters in dozen

Denk Spelletjes 0,9 Teken lijntjes die ervoor zorgen dat het monstertje in de doos terechtkomt. Tijdens zijn val kan hij vruchtjes eten: zorg jij dat hij ze allemaal opeet voordat hij in de doos belandt?
Breien

Breien

Behendigheid Spelletjes 0,4 Kies 1 van de figuren die je wilt gaan breien. Kies een kleur en klik vervolgens de vakjes aan die je wilt breien in de gekozen kleur.
Vallende blokken

Vallende blokken

Denk Spelletjes 0,4 Snijd de balken en touwenop de juiste punten door, en maak gebruik van de zwaartekracht om de blokjes naar beneden te laten vallen.
Kopje suiker

Kopje suiker

Denk Spelletjes 0,4 Teken lijntjes om ervoor te zorgen dat er genoeg suiker (en ook nog van de juiste kleur) in de bekers belandt!
Lijntje Trekken

Lijntje Trekken

Behendigheid Spelletjes 0,2 Probeer in deze teken game het lijntje naar het eind punt te brengen, maar pas op voor de schaar !
Teken je weg

Teken je weg

Denk Spelletjes 0,1 In ieder level moet je de vlag zien te bereiken. Gelukkig mag je je eigen weg tekenen, zodat je afgronden e.d. kunt overbruggen!
Kopje suiker 2

Kopje suiker 2

Denk Spelletjes 0,1 Dit is deel twee van het grappige spel 'Kopje suiker'. Teken lijntjes om ervoor te zorgen dat er genoeg suiker (en ook nog van de juiste kleur) in de bekers belandt! Voor het kleuren van de suiker gebruik je een filter.
Lijntjes Trekken

Lijntjes Trekken

Behendigheid Spelletjes 0,1 Probeer om de rode lijnen over de bolletjes te laten lopen, zodat deze oplichten.

Spelletjes - Lijntjes Trekken Little Game