LeukeSpellen.Be

Lijntjes Trekken: Lijntje Trekken, Lijntjes Trekken, Lijntje Trekken 3, Virus Paniek

Ga terug naar Denk Spelletjes
Advertentie
Monsters in dozen

Monsters in dozen

Denk Spelletjes ? Teken lijntjes die ervoor zorgen dat het monstertje in de doos terechtkomt. Tijdens zijn val kan hij vruchtjes eten: zorg jij dat hij ze allemaal opeet voordat hij in de doos belandt?
Tekenpuzzel

Tekenpuzzel

Denk Spelletjes ? Teken het figuur na door steeds een lijn te trekken tussen de gele punten. Denk goed na, want je mag elke lijn maar een keer trekken, en je hebt maar beperkt tijd om de tekening te maken. Succes!
Scribbles 2

Scribbles 2

Denk Spelletjes ? Speel dit leuke, uitdagende tekenspel waarin je de 'Scribbles' naar een doosje moet leiden door lijntjes te tekenen. Eenvoudig, zou je zeggen, maar niets is minder waar! Er zijn namelijk allerlei obstakels die alle kanten op bewegen en zo de Scribbles overal heen schieten. Teken je lijnen precies zo, dat de Scribbles toch in de doos belanden! Als je je vergist, kun je je lijn uitgummen en opnieuw beginnen, net zo lang tot je inkt op is. Veel tekenplezier!
Getekende ontsnapping

Getekende ontsnapping

Avontuur Spelletjes ? Dit vosachtige meisje kan iets heel bijzonders: dingen laten verschijnen of laten verdwijnen. Zo kan ze bijvoorbeeld bruggen bouwen om over afgronden te lopen. Blauwe bouwwerken moeten ergens op rusten om op hun plaats te kunnen blijven, rode bouwwerken blijven ook op hun plaats wanneer ze nergens op rusten. Ga met het vossenmeisje op avontuur en verzamel zo veel mogelijk hartjes en muntjes.
Lijntjes Trekken

Lijntjes Trekken

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om de rode lijnen over de bolletjes te laten lopen, zodat deze oplichten.
Knabbelende varkentjes

Knabbelende varkentjes

Denk Spelletjes ? Deze twee varkentjes zijn gek op eikels! De eikels hangen alleen op de gekste plekken, die meestal slecht bereikbaar zijn. Gelukkig hebben de varkentjes een katrol die ze kunnen gebruiken om van het ene punt naar het andere te komen. Ook zijn er allerlei andere voorwerpen die ze slim kunnen inzetten om in beweging te komen. Onderweg kunnen ze dan lekker een eikeltje opeten! Pas je wel op voor alle gevaarlijke, puntige voorwerpen die ze tegenkomen?
De Rivaal

De Rivaal

Behendigheid Spelletjes ? Een vijandig schip probeert in je basis binnen te dringen. Teken manschappen om je gebied te verdedigen. Probeer alle levens van het vijandige schip weg te spelen.
Blij in de lucht

Blij in de lucht

Denk Spelletjes ? Help de gele poppetjes om in de lucht te blijven zweven en zorg dat de grijze poppetjes vallen. Dit doe je door lijnen te trekken, en daarna op 'go' te klikken. Zorg dat in ieder level de ster(ren) wordt/worden geraakt!
Van schots naar schip

Van schots naar schip

Behendigheid Spelletjes ? Zorg dat alle Vikingen die in het ijs zitten opgesloten, op hun schip komen. Hiervoor moet je de ijspegels waar ze in vastzitten, lossnijden van de rest van het ijs. Het wordt steeds ingewikkelder doordat de ijsblokken over het ijs moeten schuiven: daar kunnen ze achter allerlei obstakels blijven haken. Vul deze op met ander ijs, of snijd ze weg. Hoe minder sneden je maakt, hoe beter dit is voor je score!
Verpletterende blokken 2

Verpletterende blokken 2

Denk Spelletjes ? In dit spel neem jij het recht in eigen hand: je straft poppetjes voor hun lichtzinnigheid, onvoorwaardelijke geloof, hunkeren naar goedkeuring en nog veel meer eigenschappen die staan geschreven in blokken. Deze blokken moet jij op hun hoofden laten vallen. Hierbij moet je soms gebruik maken van grijze blokken, die je kunt laten verdwijnen. Een goede timing is superbelangrijk: denk vooral ook goed na over de volgorde waarin je dingen doet!
Draka

Draka

Denk Spelletjes ? Het is volle maan, en deze kruising tussen een spin en een vampier heeft wel zin in wat mensenbloed! Hij spint een web, om zo steeds dichter bij zijn prooien te komen. Hierbij kan hij zich alleen vasthechten aan punten binnen de groene cirkel. Per level heeft de spin een maximum aantal draden dat hij kan spannen. Ook zijn er allerlei andere voorwerpen die hij slim kan inzetten om in beweging te komen: een ballonnetje bijvoorbeeld, waarmee hij om het huis heen kan vliegen. Knip het web op het juiste moment en de juiste plaats door om het spinnetje bovenop zijn prooi te laten vallen!
Een kruispunt vol bussen

Een kruispunt vol bussen

Behendigheid Spelletjes ? Als buschauffeur moet je ervoor zorgen dat jouw passagiers veilig in- en uit kunnen stappen bij de bushalte. Zorg jij ervoor dat de bussen naar de juiste halte rijden zonder dat er botsingen ontstaan? Wanneer je een uitroepteken ziet verschijnen, weet je dat er een voertuig aankomt.
Verpletterende blokken

Verpletterende blokken

Denk Spelletjes ? Het kwaad hangt deze poppetjes als het zwaard van Damocles boven het hoofd. De woorden rivaliteit, valse vrienden, onwetendheid en nog veel meer slechte eigenschappen staan geschreven in blokken die jij op hun hoofden moet laten vallen. Hierbij moet je soms gebruik maken van grijze blokken, die je kunt laten verdwijnen. Een goede timing is superbelangrijk: denk vooral ook goed na over de volgorde waarin je dingen doet!
Smikkelnoten 2

Smikkelnoten 2

Behendigheid Spelletjes ? Help de eekhoorn om noten te verzamelen voor zijn baby! Snij het koord op de juiste plek(ken) door, zodat hij in zijn val of duikvlucht alle nootjes raakt.
Teken en verdedig LP

Teken en verdedig LP

Denk Spelletjes ? Een Level Pack van Teken en verdedig! Lok de boeven in de val door te doen alsof je in de bergen van Yellowstone Park bent verdwaald. Teken blokken die de kanonskogels tegenhouden die je anders zouden doden.
Red je schaapskudde

Red je schaapskudde

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent een tovenaar die de hele dag druk is met het beschermen van schapen. Er is namelijk een boze reus die het heeft gemunt op de onschuldige schapen: hij gooit er stenen naartoe maar jij gaat ervoor zorgen dat de stenen de schapen niet bereiken. Dit doe je door lijnen te trekken, die balken worden; deze houden de stenen tegen. Deze balken zijn maar tijdelijk en de reus blijft stenen gooien, die verder stuiteren, dus je moet lijnen blijven trekken. Probeer om je schaapskudde zo lang mogelijk compleet te houden!
Virus Paniek

Virus Paniek

Behendigheid Spelletjes ? Er is een virus ontsnapt deze moet je vangen door er lijntjes omheen te tekenen. Je moet er steeds voor zorgen dat je met het goede voorwerp de virussen vangt.
Sketcher

Sketcher

Kids Spelletjes ? Ga met je muiscurcor in de juiste volgorde over de getallen. Hoe sneller je bent, hoe hoger je score! Wanneer je alle lijnen hebt getrokken, verschijnt er een plaatje!
Elektronen verbinden

Elektronen verbinden

Denk Spelletjes ? Verbind alle elektronen met elkaar en maak zo een schakeling. De lijnen mogen elkaar niet kruisen, dus het is zaak om goed na te denken voordat je begint met elektronen verbinden.
Sketcher 2

Sketcher 2

Kids Spelletjes ? Beweeg je potloodje in de juiste volgorde over de getallen. Je potloodje wordt steeds kleiner: zorg dat je alle getallen hebt geraakt voordat er niets meer van over is! Ben jij ook zo benieuwd welk plaatje er uiteindelijk verschijnt?
Verlevendigen

Verlevendigen

Denk Spelletjes ? De prinses is in gevaar en de piraat heeft zijn toverbal eropuit gestuurd om haar te redden. Nu bestuur jij de bal en moet je in elk level lijnen tekenen om zo de bal te helpen verscheidene obstakels te overwinnen. Als je een doorn raakt, ga je af. Maar als je jezelf klem hebt gezet, klik gewoon op de 'I made a mess!'-button en je mag het nog een keer proberen. Veel plezier!

Spelletjes - Lijntjes Trekken Little Game