LeukeSpellen.Be

Luchtgevechten: Red Baron, Luchtgevecht 2, Dogfight, FA18 Strike Force

Ga terug naar Aktie Spelletjes
Advertentie
Dogfight

Dogfight

Aktie Spelletjes 2,1 Schiet de vliegtuigen neer, en bombardeer de schepen.
Red Baron

Red Baron

Aktie Spelletjes 1,1 De Eerste Wereldoorlog is aan de gang en jij bent de piloot van een gevechtsvliegtuig. Probeer om dit luchtgevecht te winnen!
Ballon Gevecht

Ballon Gevecht

Behendigheid Spelletjes 0,7 Probeer in elke level met je luchtballon de exit te bereiken. Soms moet je eerst andere luchtballonnen kapot schieten voordat de exit verschijnt.
Dogfight SIM

Dogfight SIM

Aktie Spelletjes 0,6 Dogfight SIM is een duizelingwekkend vliegspel waarin jij een gevechtsvliegtuig bestuurt en de vijand uit de lucht moet proberen te schieten. Probeer om zelf zo lang mogelijk te blijven vliegen!
Bommenwerper in actie 2

Bommenwerper in actie 2

Aktie Spelletjes 0,2 Het is oorlog en jij, als bommenwerperpiloot, bent eropuit gestuurd om vijandelijke gebieden en straaljagers te bombarderen. Zorg dat je alle vijanden raakt die je in de lucht tegenkomt en voorkom dat je zelf wordt geraakt! Na ieder level kun je terug naar de hangar om upgrades uit te voeren.
Luchtgevecht 2

Luchtgevecht 2

Aktie Spelletjes 0,1 Vlieg rond in je vliegtuigje en ga het luchtgevecht aan tegen de computer of tegen een vriend(in)!
Space Flash Arena

Space Flash Arena

Aktie Spelletjes ? Een mooi 3D-ruimtegevecht-spel waarin jij een ruimtebasis moet beschermen. Van alle kanten komen aanvallen, dus doe je best om het overzicht niet te verliezen. Knal alle vijandelijke ruimteschepen kapot die je in de ruimte tegenkomt en verzamel zo nieuwe wapens. Je kunt zelf het aantal vijanden kiezen waartegen je wilt vechten, en in welk gebied je wilt beginnen. Voor ieder veroverd gebied krijg je een medaille: win ze alle zes!
Duoblaster

Duoblaster

Aktie Spelletjes ? Dit is een schietspel dat je reactievermogen op de proef stelt! Hoe vaker je geraakt wordt, hoe meer kracht je schild verliest. Als je schild al zijn kracht kwijt is, verlies je een leven. Wanneer je door al je levens heen bent, is het spel voorbij. Verzamel powerups voor extra snelheid en kracht, en voor het upgraden van je wapens. Ook het doden van vijanden verhoogt je score en je level. Dit level bepaalt hoeveel powerups je behoudt nadat je een leven bent kwijtgeraakt. Bovenaan het scherm staat een meter die steeds verder gevuld raakt: wanneer deze vol is, kun je op de spatiebalk drukken om de superbom te gebruiken. Trotseer de negen vijandige aanvallen, en versla alle vijf de eindbazen. Je kunt dit spel in je eentje, of met zijn tweeën spelen. Als je met zijn tweeën speelt, bestuurt de ene speler het hoofdruimteschip, en heeft de andere speler de controle over het aanvallende ruimteschip.
Tech War

Tech War

Aktie Spelletjes ? Een Russische commandant heeft 15 geniesoldaten gevangengenomen en heeft plannen om jouw grondgebied te veroveren. Dwarsboom zijn plannen en bevrijd de 15 mannen! Je eerste missie: een gebouw vol militaire voorraden zoeken in sector P-25.
Open luchten

Open luchten

Aktie Spelletjes ? De vredesonderhandelingen tussen de Amerikanen en Russen gingen goed. Nu moet jij verscheidene missies uitvoeren om ervoor te zorgen dat het luchtruim leeg blijft, zodat de vrede voortduurt.
FA18 Strike Force

FA18 Strike Force

Aktie Spelletjes ? Voldoe je missies als gevechtsvlieger.
Vleermuisland

Vleermuisland

Aktie Spelletjes ? Jij vliegt in je helikoptertje door een gebied vol vijandige vleermuizen en andere monsters. Probeer je vijanden uit de weg te ruimen met behulp van bommen of kogels, en kijk uit dat je zelf niet door ze wordt geraakt! Probeer om extra levens (hartjes) en extra punten (hangslotjes) te verzamelen.
Luchtvechters

Luchtvechters

Aktie Spelletjes ? In dit luchtgevecht schiet jij vanuit je gevechtsvliegtuig op de vijandige vliegtuigen die je basis willen aanvallen. Richt zo precies mogelijk en knal ze allemaal uit de lucht! Na ieder gevecht kun je allerlei upgrades uitvoeren.

Spelletjes - Luchtgevechten Little Game