LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Lucky tower. Speel ook één van de andere Avontuur Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Lucky tower

Hoe te spelen?

Een moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
 
2,8
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelen Niks aan Redelijk Leuk Erg leuk Super Bedankt voor je stem! Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Een waanzinnig grappig spel waar je wel even mee bezig bent! Je bent een ridder die een kasteel is binnengedrongen, maar wat heeft dat kasteel veel deuren! Achter iedere deur schuilt weer een andere verrassing, en soms heb je geluk, soms heb je vette pech. Onthoud goed wat er achter welke deur zat, om niet twee, of zelfs drie keer achter elkaar dezelfde fout te maken! Let goed op want soms zitten er nuttige hints in het spel verborgen. Dit spel is het leukst met het geluid aan!!!

Spelbesturing

Gebruik de linker en rechter pijltjestoetsen om te lopen, A om te springen en het pijltje omlaag om te bukken. Met S kun je zowel slaan, een hendel omhoog halen of een gewicht optillen. Door op het pijltje omhoog te klikken, ga je een ruimte binnen. Als je op Enter drukt, kom je weer overeind nadat je knock-out bent gegaan. En als je het leven echt niet meer ziet zitten, biedt de K-toets altijd nog een uitweg.

Insluiten

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="find_the_way/lucky-tower.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Spelletjes - Lucky tower Little Game