LeukeSpellen.Be

Magisch Gevecht: Maganic Wars, Monster Master, D-Evo, Tactieken

Ga terug naar Denk Spelletjes
Advertentie
Mutants in gevecht

Mutants in gevecht

Aktie Spelletjes 1,1 Over de hele wereld worden mutantgevechten georganiseerd: de European cup, de American cup, de Latin cup, de African cup en de Asian cup. De winnaars van al deze wedstrijden nemen deel aan de World cup, een spectaculaire afsluiting! Bouw je eigen gemuteerde hond en laat hem vechten tegen andere monsters. Telkens wanneer je wint, speel je nieuwe genen vrij, die je kunt inzetten tijdens het volgende gevecht.
Monster Master

Monster Master

Denk Spelletjes 1,0 Dit is een heel bijzonder turn-based vechtspel waarin je spelkaarten inzet om een monster te verslaan. De kaarten gaan onderling met elkaar in gevecht, dus probeer de juiste kaarten in te zetten voor het beste resultaat!
Maganic Wars

Maganic Wars

Denk Spelletjes 1,0 Je hebt 5 kaarten. Bij elke beurt moet je hier steeds een kaart van kiezen en dan op de Execute button klikken. Probeer je tegenstander zo te verslaan!
Doyu Kaartengevecht

Doyu Kaartengevecht

Denk Spelletjes 0,9 Dit is een kaartenspel om beurten waarin je moet proberen je tegenstander te verslaan. Speel je kaarten slim uit om je voordeel te behalen. Er zijn vijf verschillende 'Effect' kaarten: 'Damage' om je tegenstander schade te doen, 'Drain' om zijn gezondheid af te pakken, 'Drain Karma' om zijn karma af te pakken, 'Health' om jezelf te helen en 'Combo' om meer kaarten in een beurt te spelen. Er zijn ook acht 'modifiers', waarmee je het effect van je kaarten kunt aanpassen. Tussen twee werelden van levels kun je nieuwe kaarten kopen met je verdiende geld. Succes!
Magisch Gevecht 2

Magisch Gevecht 2

Denk Spelletjes 0,8 Probeer je tegenstander te verslaan door het kiezen van 3 kaarten. Je kan kiezen uit personages van verschillende beroemde spellen.
Arcane Weapon

Arcane Weapon

Aktie Spelletjes 0,6 In dit vechtspel ga jij bloeddorstige robots te lijf met allerlei verschillende aanvallen. Wanneer je een level hebt gehaald, krijg je er een nieuwe aanval bij: nog meer kans om het er levend vanaf te brengen in deze wrede wereld! Je kunt 'speciale' aanvallen ('Specials') uitvoeren en ook aanvallen uit de oudheid ('Ancient attacks'). De speciale aanvallen kosten je wel 'woedepunten' (rage). Hoe beter je vecht, hoe meer woedepunten je verdient. Hou je gezondheid in de gaten (groene balk links bovenaan) en die van je vijand (rode balk rechts bovenaan)!
Bakugan gevechtstraining

Bakugan gevechtstraining

Denk Spelletjes 0,4 Klik op START, waarna 3 Bakugan-gevechtsballen verschijnen. Kies er een en ga door naar de arena! Met de spatiebalk rol je de Bakugan-bal verder, en hierbij is het belangrijk om op het juiste moment de spatiebalk in te drukken om een optimale snelheid te krijgen. Wanneer je bal op een 'gate card' landt, opent deze en wordt jouw G-kracht zichtbaar. Ook de G-kracht van de tegenstander wordt dan zichtbaar. Veel plezier!
D-Evo

D-Evo

Denk Spelletjes 0,2 Probeer met dit kaartspel te winnen van je tegenstander.
Monstermachine

Monstermachine

Aktie Spelletjes 0,2 Bouw je eigen monster en laat hem vechten tegen andere monsters. Telkens wanneer je wint kun je weer nieuwe monsters maken, die je kunt inzetten tijdens het volgende gevecht. Sommige combinaties zijn wel mogelijk, andere niet, maar dat wijst zich vanzelf in het spel.
Tactieken

Tactieken

Aktie Spelletjes 0,1 Probeer om je tegenstander te verslaan in dit tactische spel. Per ronde mag je telkens met alle figuren een zet doen, als je dit hebt gedaan is je tegenstander aan de beurt. Om de beurt aan de tegenstander door te geven moet je op pass drukken.
Mijn territorium

Mijn territorium

Aktie Spelletjes 0,1 In dit spel moet je de opdrachten uitvoeren die je op elke 'quest point' krijgt. Op je weg naar zo'n punt toe kun je aangevallen worden. Sla je dapper in het gevecht en ontvang bij winst geld en experience points, die je bij 'Character' kunt besteden aan verbeteringen. Succes!
Meowra

Meowra

Aktie Spelletjes ? Wanneer een Nazgûl een jong katje ontvoert, komt Meowra de superkat in actie. Met behulp van edelstenen verslaat hij het kwaad! Veel plezier met dit magische vechtspel!
Onvergetelijke ridder

Onvergetelijke ridder

Aktie Spelletjes ? Hoe is het gesteld met het geheugen van deze moedige ridder? Test het in dit geheugenspelletje waarin je paren moet vormen met de kaartjes die omgekeerd op je liggen te wachten. Attack, Heal, Power, Critical, ga op zoek naar identieke kaartjes en versla op die manier alle vijanden die de ridder bij zijn prinses vandaan proberen te houden!
Monsters tegen corruptie

Monsters tegen corruptie

Aktie Spelletjes ? Glowinwood is een oerbos waar vriendelijke geesten wonen, die ook een goede band hebben met een aantal mensen uit de stad. Jij bent één van die mensen. In de stad woont ook een een berucht zakenman, Lupen Tintain, die het bos graag in zijn bezit zou willen hebben omdat er olie in de grond zit. Dankzij corrupte ambtenaren is het Lupen gelukt om Glowinwood als hoofdprijs in te zetten bij een monstergevecht. Train jouw monstertjes en zorg ervoor dat ze Lupens monsters verslaan, zodat het bos behouden blijft! In de 'Skills management'-zone kun je je monsters uitrusten met verschillende actieve en passieve vaardigheden. In de 'Combat zone' kun je het gevecht aangaan en in het 'Food' gedeelte kun je je monster te eten geven. Iedere soort voedsel heeft zijn eigen effecten.
Ridder vs Reus

Ridder vs Reus

Aktie Spelletjes ? Een reus en zijn handlangers teisteren een dorp, en jij, de Witte Ridder, besluit om hier een eind aan te maken. Dood alle monstertjes met de verschillende aanvalstechnieken, eet vlees en drink toverdranken... en houd je gezondheid en je uithoudingsvermogen in de gaten! Alleen op die manier kun je de reus verslaan. Na ieder level kun je upgrades uitvoeren.
Tovenaars vs Vikings

Tovenaars vs Vikings

Aktie Spelletjes ? Versla de Vikings op allerlei manieren en zorg dat ze hun bestemming niet bereiken! Zorg dat je series van twee of meer gelijksoortige tovenaars wegklikt: hiermee verdien je combo's die je aanvalskracht versterken. Wanneer je drie waves hebt verslagen, breekt een nieuwe dag aan.
Help the Hero

Help the Hero

Aktie Spelletjes ? Een klein dorpje heeft een held nodig. Er is er maar één geschikt voor en dat ben jij niet, je bent wel zijn assistent. En zonder jou kan onze held niks beginnen. Jij moet ervoor zorgen dat hij alle wapens, munitie, verdedigingsmiddelen die hij nodig kan hebben in de strijd. Sleep ze van de lopende band naar het raster. Als het niet past, kun je ze draaien met de pijltjestoetsen, sla zoveel mogelijk in en zorg dat de held goed voorbereid op weg gaat.
Symbiose: Groenland

Symbiose: Groenland

Aktie Spelletjes ? Speel dit leuke vervolg op het spel Symbiose! Op Groenland verstopt zich nog een buitenaards, paars kristal! De strijd tussen planten en kristallen is beslissend voor het lot van de mensheid. Kies partij voor de planten! Je planten kunnen zich in drie verschillende staten bevinden: groei, aanval en verdediging. Iedere fase heeft zijn eigen voor- en nadelen en iedere situatie vraagt weer om een andere staat.
De elementen van Arkandia

De elementen van Arkandia

Aktie Spelletjes ? Je grote leermeester, de magische Magiër gaat op reis en laat het land aan jouw zorgen over. Hij heeft je veel dingen geleerd, maar je zult het in je eentje moeten rooien. Hij laat een spreukenboek achter, waar je de spreuken in kunt vinden als je ze niet meer weet. Maar hij wil ook dat je veel spullen verkoopt in jullie winkel, er moet ook winst gemaakt worden! Zorg dat je minimaal 3 elementen naast elkaar hebt en versla je tegenstanders. In de winkel kun je nieuwe en betere wapens en spreuken kopen, zodat je nóg meer geld kunt verdienen. Zet hem op en laat de meester zien dat je eigenlijk net zo goed bent als hij.
Monsterlegioen

Monsterlegioen

Aktie Spelletjes ? Monsterlegioen is een leuk oorlogsspel waarin jij je eigen leger samenstelt met behulp van een soort kaartensysteem. Om de 15 seconden mag je een 'power card' pakken, waarmee je een nieuwe soldaat kunt inzetten. Trek met je leger ten strijde tegen allerlei vijandige soldaten en monsters, om aan het eind het gemene Beest te verslaan. Gebruik verschillende tactieken tijdens het gevecht, om je kansen op een overwinning te vergroten. Zorg dat je alle munten pakt, voor upgrades. Succes!
Tovenaars vs Vikings 2

Tovenaars vs Vikings 2

Aktie Spelletjes ? Help de tovenaars om de Vikings op allerlei manieren te verslaan in dit vervolg op Tovenaars vs Vikings! Zorg dat je series van twee of meer gelijksoortige tovenaars wegklikt: hiermee verdien je combo's die je aanvalskracht versterken. Wanneer je drie waves hebt verslagen, breekt een nieuwe dag aan.
Rune Raiders

Rune Raiders

Behendigheid Spelletjes ? Ga mensenetende reuzen en andere monsters te lijf in dit middeleeuwse turn-based vechtspel! Kies één van de vier spellen en volbreng je missie. Stel een leger samen, waarbij je elfen, dwergen, heldinnen en nog veel meer kunt verzamelen. Plaats ze strategisch op het veld en kijk bij iedere beurt wat er gebeurt!

Spelletjes - Magisch Gevecht Little Game