LeukeSpellen.Be

Mahjongg: Mah Jongg 1, Mah Jongg Alchemy, Mahjongg 5, Link Fest

Ga terug naar Denk Spelletjes
Advertentie
Eten Mahjong

Eten Mahjong

Denk Spelletjes 7,5 Zoek telkens dezelfde 2 plaatjes om ze weg te klikken.
Dieren Mahjong 2

Dieren Mahjong 2

Denk Spelletjes 7,2 Probeer alle blokjes weg te spelen, door telkens 2 dezelfde plaatjes aan te klikken.
Magisch mahjong

Magisch mahjong

Denk Spelletjes 6,1 Betreed een magische wereld en gebruik al je puzzelvaardigheden om de 50 levels van deze versie van het klassieke bordspel te voltooien. Help de tovenaar om alle stenenparen te vinden. Verzamel en gebruik de betoverde power-ups om dit uitdagende puzzelspelletje tot een goed einde te brengen.
Slidon

Slidon

Denk Spelletjes 6,1 In deze leuke variant van Mahjong ga jij proberen om 2 dezelfde steentjes bij elkaar te krijgen en deze zo te laten verdwijnen. Probeer om het bord in zo min mogelijk zetten leeg te krijgen!
Cartoon Mahjong

Cartoon Mahjong

Denk Spelletjes 5,9 Klik op twee gelijke stenen en laat ze verdwijnen.
Mahjongdynastie

Mahjongdynastie

Denk Spelletjes 5,6 In deze online versie van het klassieke bordspel kan je tijdens het spelen een mysterieus koninkrijk verkennen. Het is ideaal voor nieuwe spelers, maar ook voor ervaren experts. Geen zorgen als je vast komt te zitten: gebruik een van de betoverde tegels als je hulp nodig hebt om de tegels op het bord te combineren.
Treasure Link

Treasure Link

Denk Spelletjes 4,3 Ontdek een fantastische onderwaterwereld! Deze mahjongversie bevat schattige zeedieren, zoals zeepaardjes, schelpen en schildpadden. Klik op de paren om ze van het veld te verwijderen. Hoe sneller je een level voltooit, hoe meer punten en munten je verdient. Koop power-ups om de lastige levels te voltooien en vind de mysterieuze schatkist aan het eind van het spel.
Monsterjong

Monsterjong

Denk Spelletjes 4,2 Gebruik al je puzzelvaardigheden om dit monsterlijke mahjongspelletje te voltooien.

Spelletjes - Mahjongg Little Game