LeukeSpellen.Be

Mahjongg: Mah Jongg 1, Mah Jongg Alchemy, Mahjongg 5, Link Fest

Ga terug naar Denk Spelletjes
Advertentie
Dream Farm Link 2

Dream Farm Link 2

Denk Spelletjes 2,2 Verbind alle gelijksoortige plaatjes met elkaar om ze te laten verdwijnen. De plaatjes hoeven niet aan elkaar te grenzen: er mag ook ruimte tussen zitten, maar geen andere plaatjes. Je kunt ook verbindingen maken met één of twee hoeken: zolang er maar geen ander plaatje tussen staat!
3D Mahjong

3D Mahjong

Denk Spelletjes 5,2 Mahjong heeft een nieuwe dimensie gekregen! Zoek paren van blokken die aan alle zijden hetzelfde teken of plaatje hebben. Je kunt geen blokken wegklikken die onder een ander blok liggen.
Mahjongg Sleutel

Mahjongg Sleutel

Denk Spelletjes 3,8 Klik op twee gelijke stenen om ze weg te spelen van het bord.
Beertjes Mahjong

Beertjes Mahjong

Denk Spelletjes 3,4 Vind dezelfde stenen bij elkaar om het bord zo snel mogelijk leeg te spelen.
FruitJong

FruitJong

Denk Spelletjes 3,1 De naam zegt het al: Mahjong met fruit! Zoek paren van blokken die aan alle zijden hetzelfde teken of plaatje hebben. Je kunt geen blokken wegklikken die onder een ander blok liggen.
Mahjongg 5

Mahjongg 5

Denk Spelletjes 2,7 Speel het veld zo snel mogelijk leeg door gelijke figuren weg te klikken. Je kunt alleen die figuren selecteren die aan de rand, of helemaal in het midden staan.
Lemon-jong

Lemon-jong

Denk Spelletjes 2,5 Dit is een leuk Mahjong-spel dat iets afwijkt van de gewone Mahjong-spellen: je kunt namelijk ook paren maken met de stenen in het midden. Zoek gewoon gelijke stenenparen en zorg dat je niet vast komt te zitten!
Mahjong met Al Capone

Mahjong met Al Capone

Denk Spelletjes 2,4 Zoek paren van identieke gangsterplaatjes bij elkaar. Deze plaatjes moeten wel aan twee kanten 'vrij' liggen, d.w.z. dat er geen ander kaartje tegenaan ligt.
Looney Tunes Mahjong

Looney Tunes Mahjong

Denk Spelletjes 2,3 Combineer de gelijke stenen met elkaar om ze weg te spelen.
Mahjong 2

Mahjong 2

Denk Spelletjes 2,2 Je moet 2 identieke blokken aanklikken die met elkaar in verbinding kunnen staan door middel van een lijn die niet meer dan 2 hoeken heeft. Tijdens het spelen verschijnen er verschillende effecten die je kunnen helpen of je in de weg kunnen zitten...
Funny Mahjong

Funny Mahjong

Denk Spelletjes 2,1 Probeer om dit hele mahjong veld leeg te spelen !
Oertijd Mahjong

Oertijd Mahjong

Denk Spelletjes 1,9 Een leuke prehistorische versie van het spelletje Mahjong! Verbind blokjes die door een denkbeeldige rechte lijn, of door een denkbeeldige lijn met maximaal twee hoeken, met elkaar verbonden worden.
Dieren Mahjong

Dieren Mahjong

Denk Spelletjes 1,6 Klik op twee dezelfde vrij liggende stenen om ze weg te spelen.
Link Fest

Link Fest

Denk Spelletjes 1,5 Zoek de twee mahjongstenen bij elkaar die hetzelfde zijn. De stenen moeten wel naast elkaar liggen.
Ruimte Mahjong

Ruimte Mahjong

Denk Spelletjes 1,2 Kies 2 van dezelfde blokjes om die weg te spelen. Speel alles weg zodat je door de ruimte kan reizen naar de volgende planeet.
Mahjong Rijk

Mahjong Rijk

Denk Spelletjes 1,2 De zijkanten van de puzzel kan je wegspelen met hetzelfde kaartje. Je moet proberen alle puzzelstukjes weg te spelen.
Zwevend Mahjong

Zwevend Mahjong

Behendigheid Spelletjes 0,9 Maak series van twee of vier identieke Mahjongstenen om punten te verdienen. Let goed op, want sommige stenen lijken heel erg op elkaar, maar zijn toch verschillend!
Egyptisch Mahjong

Egyptisch Mahjong

Denk Spelletjes 0,4 Speel Mahjong in Egypte, en ontdek alle schatten die het land verborgen houdt: de pyramides van Giza, de obelisk van Karnak, het Dal der Koningen, en nog veel meer. Zoek alle hiëroglyfenparen bij elkaar om het bord zo leeg te spelen!
Twins Deluxe

Twins Deluxe

Denk Spelletjes ? Probeer steeds om 2 dezelfde bolletjes bij elkaar te brengen.
Kullors

Kullors

Denk Spelletjes ? Klik op 2 dezelfde kleuren om ze weg te spelen. Heb je niet genoeg kleuren moet je kleuren maken door 2 verschillende kleuren samen te voegen.

Spelletjes - Mahjongg Little Game