LeukeSpellen.Be

Megaman: Megaman 1, Megaman 2, Megaman 3, Megaman 4

Ga terug naar Aktie Spelletjes
Advertentie
Eddie

Eddie

Aktie Spelletjes 1,0 Megaman is gekidnapt en het is aan Eddie om hem te redden! Help jij hem hierbij?
Megaman 1

Megaman 1

Aktie Spelletjes 0,3 Er zijn 5 levels die je door moet komen met megaman. Dit spel is erg leuk en het lijkt op de Gameboy versie van Megaman!
Megaman X Virus

Megaman X Virus

Aktie Spelletjes 0,2 Megaman X moet het ultieme gevecht houden tegen Magma Dragoon!
Megaman x Virus 2

Megaman x Virus 2

Aktie Spelletjes 0,2 In dit Megaman-avontuur moet je zorgen dat je de juiste beslissingen neemt.
Megaman 2

Megaman 2

Aktie Spelletjes ? Kies je personage en ga naar een eiland waarop je heel veel levels kunt spelen. In sommige levels moet je veel springen, en in andere juist heel snel racen.
Megaman 3

Megaman 3

Aktie Spelletjes ? Je gaat met Megaman proberen de stad te redden die door de robots wordt ingenomen. Maak sloten kapot om door deuren te komen.
Megaman 4

Megaman 4

Aktie Spelletjes ? Probeer met Megaman door de levels te gaan en versla de vijanden. Op het eind kom je Zero tegen, die je uitdaagt. Ga je de uitdaging aan?
Megaman 5

Megaman 5

Aktie Spelletjes ? Je gaat met Zero naar het verleden. Na een tijdje kom je megaman tegen, eerst herken je elkaar niet en ga je tegen elkaar vechten, maar als je sterker dan Megaman bent, ga je verder en ben je weer vriend, net zoals vroeger.
Megaman 6

Megaman 6

Aktie Spelletjes ? Dit is de oude Megaman. In de arena moet je alle beesten doden om naar de volgende level te komen. Pas op voor rollende egels en robotvleermuizen.
Megaman Zero Race

Megaman Zero Race

Aktie Spelletjes ? Je moet in een zo snel mogelijke tijd de levels doorlopen. Je kunt dan ook wanden beklimmen; hoe harder je loopt, hoe sneller de tijd die je neerzet!
Super Megaman

Super Megaman

Aktie Spelletjes ? Bestuur Megaman en schiet op de vijanden!

Spelletjes - Megaman Little Game