LeukeSpellen.Be

Meisjes Spelletjes: Moederdag, Polly Party Pickup, Dieet Spel, Batgirl opmaken

Advertentie
Cafe Opmaken

Cafe Opmaken

Meisjes Spelletjes 0,4 Kleed dit meisje aan, voordat ze naar het cafe gaat.
Toetjes Maken

Toetjes Maken

Meisjes Spelletjes 0,4 Je ouders hebben een paar vrienden uitgenodigd om samen te spelen. Na afloop krijgt iedereen een lekker fruit toetje. Deze fruit toetjes moeten alleen nog gemaakt worden, kun jij dat doen?
Ruim je kamer op

Ruim je kamer op

Meisjes Spelletjes 0,3 Je hebt een rotzooi gemaakt van je kamer, ruim je kamer op en leg alles terug op de juiste plek voordat je moeder komt kijken. Kleren moet je ophangen in de kast.
Ken opmaken

Ken opmaken

Meisjes Spelletjes 0,3 Ken van Barbie kan wel wat nieuwe kleren gebruiken.
Happy Day Opmaken

Happy Day Opmaken

Meisjes Spelletjes 0,3 Kies de mooiste kleding voor dit gezinnetje.
Opvallend Emo

Opvallend Emo

Meisjes Spelletjes 0,3 De Emo-stijl wordt in Japan steeds populairder. Hierbij horen opvallende kapsels en kleding, dus doe je best om er iets moois van te maken!
Bruid Opmaken 12

Bruid Opmaken 12

Kids Spelletjes 0,3 Kleed deze bruid leuk aan voor haar aankomende bruiloft.
Kimberly Opmaken

Kimberly Opmaken

Meisjes Spelletjes 0,3 Kleed Kimberly leuk aan voor een avondje stappen in de stad.
Pou moet zich scheren

Pou moet zich scheren

Meisjes Spelletjes 0,2 Pou heeft zijn baard laten groeien. Hij lijkt wel een holbewoner. Kun jij hem een scheerbeurt geven in dit make-overspelletje? Pak eerst de schaar en knip zijn baard een beetje bij. Denk je dat hij een snor of een sik moet laten staan? De keuze is aan jou!
Mode Uitdaging

Mode Uitdaging

Meisjes Spelletjes 0,2 Doorzoek de kamer en kleed dit meisje precies zoals de rockster op de foto.
Meisje Opmaken 18

Meisje Opmaken 18

Meisjes Spelletjes 0,2 Verzin een mooie retro stijl voor dit meisje.
Pucca

Pucca

Meisjes Spelletjes 0,2 Help Garu om uit de handen van Pucca te blijven, maar pas op voor de vallende voorwerpen.
Tweelingen Aankleden

Tweelingen Aankleden

Meisjes Spelletjes 0,2 Toen deze tweelingzusjes samen opgroeiden, leken ze als twee druppels water op elkaar. Nu zouden ze allebei hun eigen stijl willen hebben, kan jij ze helpen om voor allebei een unieke look te bedenken?
Gezichten opmaken 2

Gezichten opmaken 2

Meisjes Spelletjes 0,2 Geef deze vrouwen een complete make-over.
Omelet Bakken

Omelet Bakken

Kids Spelletjes 0,2 Probeer zoveel mogelijk omeletten te bakken in dit spel.
Kamer Inrichten 8

Kamer Inrichten 8

Meisjes Spelletjes 0,1 Je vriend/vriendin komt voor het eerst op jou slaapkamer en je wilt natuurlijk wel een goede indruk achterlaten. Richt je kamer dus zo leuk mogelijk in.
Sue's Zomerfestival

Sue's Zomerfestival

Meisjes Spelletjes 0,1 Help Sue om zich voor te bereiden voor het jaarlijkse Zomerfestival.
Opmaken strand

Opmaken strand

Meisjes Spelletjes 0,1 Geef dit meisje de zomer-vakantie look.
Gothic opmaken

Gothic opmaken

Meisjes Spelletjes 0,1 Geef dit Gothic meisje een passende look.
Romeo en Julia Opmaken

Romeo en Julia Opmaken

Meisjes Spelletjes 0,1 Kleed Romeo en Julia mooi aan, zodat zij in een toneelstuk kunnen spelen.
Schoonschaatsen

Schoonschaatsen

Meisjes Spelletjes 0,1 Kies je baan, kies de mooiste truukjes en zie jezelf ijsdansen!
Tuinman

Tuinman

Behendigheid Spelletjes 0,1 In deze tuin draait het niet alleen om het kweken en verzorgen van planten, je moet ook proberen winst maken!
Winnie de Poeh lettervanger

Winnie de Poeh lettervanger

Meisjes Spelletjes 0,1 Help Winnie de Poeh om alle letters te pakken, die in de lucht zweven. Rechts zie je woorden, en het is de bedoeling dat Winnie deze woorden in de juiste volgorde pakt.
Plantjes kweken 2

Plantjes kweken 2

Kids Spelletjes 0,1 Plant verschillende bloemen, kruis ze met elkaar en ontdek nieuwe soorten.
Chinese Kippensoep

Chinese Kippensoep

Meisjes Spelletjes 0,1 Vandaag gaan we een Chinees recept bereiden. Er staat kippensoep met mie op het menu. Volg de instructies en maak een heerlijke maaltijd klaar. Veel plezier en eet smakelijk!
Barbiepuzzel

Barbiepuzzel

Meisjes Spelletjes ? Je kan drie niveaus kiezen. Daarna ga je puzzels maken van Barbie en Ken.
Engeltjes Aankleden

Engeltjes Aankleden

Meisjes Spelletjes ? Het is een prachtige dag. Deze kleine engeltjes spelen in de lucht. Ze zijn gelukkig en hebben een hoop plezier. Kun jij ze lief en mooi aankleden? Geef ze een hemelse look.
Superster Serie 1

Superster Serie 1

Meisjes Spelletjes ? Miley Cyrus is beroemd geworden dankzij haar hoofdrol in de serie Hannah Montana. Hier speelt zij de rol van Miley Stewart, een normale scholiere die een dubbelleven leidt: 's avonds is ze namelijk de populaire popster Hannah Montana. In deze game kan je deze knappe actrice nog mooier maken met behulp van make-up en kleding. Ook kan je haar haarkleur en de achtergrond veranderen. Maak er een prachtig plaatje van!
Superster Serie 5

Superster Serie 5

Meisjes Spelletjes ? Kijk naar het plaatje van deze prachtige zangeres. Haar naam is Fergie en ze is de zangeres van de popgroep The Black Eyed Peas. The Black Eyed Peas zijn wereldberoemd. Hun laatste hits waren: "I gotta feeling" en "Boom Boom Pow". Fergie heeft ook een eigen solocarrière. Ze had een wereldwijde nummer 1-hit met het liedje "Big girls don't cry". Maak deze geweldige zangeres nog mooier in dit spel. Je kunt haar veranderen op allerlei manieren, precies zoals jij dat leuk vindt. Je kunt haar kapsel en haarkleur veranderen, haar kleren, en de kleur ervan. Je kunt de kleur van haar ogen en haar huidskleur veranderen, en ook nog een mooie bijpassende lippenstift en oogschaduw kiezen. Na deze makeover kies je de mooiste achtergrond. Veel plezier met Fergie!
Superster Serie 6

Superster Serie 6

Meisjes Spelletjes ? Kijk naar het plaatje van deze prachtige actrice. Haar naam is Keira Knightly. Ze is geboren in Londen en is heel bekend door haar rol als Elizabeth Swann in de film Pirates of the Caribbean. Ze heeft ook gespeeld in Love Actually en speelt Eliza Doolittle in de film My Fair Lady, die dit jaar uitkomt. Maak deze geweldige actrice nog mooier in dit spel. Je kunt haar veranderen op allerlei manieren, precies zoals jij dat leuk vindt. Je kunt haar kapsel en haarkleur veranderen, haar kleren, en de kleur ervan. Je kunt de kleur van haar ogen en haar huidskleur veranderen, en ook nog een mooie bijpassende lippenstift en oogschaduw kiezen. Na deze makeover kies je de mooiste achtergrond. Veel plezier met Keira!
Superster Serie 2

Superster Serie 2

Meisjes Spelletjes ? Wat een mooi plaatje van deze jonge actrice. Haar naam is Emma Watson en deze Britse actrice is in Parijs geboren. We kennen haar natuurlijk allemaal uit de Harry Potter-films, waarin ze de rol van Hermelien Griffel speelt. Ze begon hiermee toen ze nog maar 9 jaar oud was. Tot nu toe heeft ze in zes delen van de Harry Potter-film serie gespeeld. De komende jaren komen er nog twee delen bij. Maak deze geweldige actrice nog mooier in dit spel. Je kunt haar veranderen op allerlei manieren, precies zoals jij dat leuk vindt. Je kunt haar kapsel en haarkleur veranderen, haar kleren, en de kleur ervan. Je kunt de kleur van haar ogen en haar huidskleur veranderen, en ook nog een mooie bijpassende lippenstift en oogschaduw kiezen. Na deze makeover kies je de mooiste achtergrond. Veel plezier met Emma!

Spelletjes - Meisjes Spelletjes Little Game